Азиатска козметика и грим - тема 32

• 10 844
  • 120
  •   1
Отговори
# 105
Hug Catalano, благодаря!

# 106
  • Бургас/Пз
Каталано, точно за мен е този крем. Захлади се времето и почнаха моите неволи след ползването на РШ, а хич не искам да се отказвам от него. Щом го дават подходящ дори след лазерни процедури и пилинги, предполагам, че ще го харесам.
Разгледах в ибей, има доста положителни коментари.
Малко обаче ме учудват цените - има от 7-8 долара до 25-30 долара. Чудя се дали, ако поръчам на по ниската и  добра цена какво ще дойде

# 107
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Каталано, точно за мен е този крем. Захлади се времето и почнаха моите неволи след ползването на РШ, а хич не искам да се отказвам от него. Щом го дават подходящ дори след лазерни процедури и пилинги, предполагам, че ще го харесам.
Разгледах в ибей, има доста положителни коментари.
Малко обаче ме учудват цените - има от 7-8 долара до 25-30 долара. Чудя се дали, ако поръчам на по ниската и  добра цена какво ще дойде
Аз не го намирам за 7-8 долара, но и не бих го взела на тази цена. Производителят предупреждава за фалшификати. Гледаш къде е базиран търговецът и рейтинга му - Китай и под 97% автоматично отпадат.
Погледни този:
Скрит текст:
Можеш да се пазариш за по-ниска цена, а ако добавиш продукта в уишлист - той ще ти предложи такава.

А може и да се купи от английския сайт, с превозвач.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:36 от Catalano

# 108
Тъкмо навреме, че моите запаси почти свършиха.

# 109
Здравейте, мисля да правя поръчка от Yesstyle. Въпроса ми е за колко време горе долу идва до България, тъй като до сега съм поръчвала само до Америка, но сега се прибирам и ми се налага да поръчам някои неща от там.

# 110
За две седмици

# 111
Здравейте, мисля да правя поръчка от Yesstyle. Въпроса ми е за колко време горе долу идва до България, тъй като до сега съм поръчвала само до Америка, но сега се прибирам и ми се налага да поръчам някои неща от там.

Моят опит е за около три седмици.

# 112
Бързо идва, за около две седмици, от които едната седмица престоява тук в България за разпределение. Поне това съм забелязала при моите пратки. Само един път чаках повече от месец, защото единия артикул го нямаше.

# 113
Дали да не направим една тема за доставките от азиатските сайтове?

# 114
Да, вероятно ще трябва, PeaPeank в първия пост е дала много подробна информация, а и на доста сайтове пише очаквана дата за доставка, когато финализираш поръчката.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 20:46 от zari65

# 115
за около две седмици, от които едната седмица престоява тук в България за разпределение. Поне това съм забелязала при моите пратки.
и при мен така
ако всичко е налично
16-21 дена след изпращането от сайта

Дали да не направим една тема за доставките от азиатските сайтове?
ПОДКРЕПЯМ

# 116
  • Бургас/Пз
Благодаря много , Каталано. И да, рейтинга най вече ме спря.

# 117
Здравейте,дами.
Можете ли да ме насочите от кой сайт да се снабдя с комплекти на марката O HUI The First?
От Али-то има митнически проблеми:при направена поръчка ,след няколко дни ми се извиниха,че няма да го получа и ще ми възстановят сумата.
От кой сайт да си поръчам за БГ точно от този бранд?

П.с. Преди 2 год. нямах проблем с Али,но ето че вече има промяна в регламентите.

# 118
  • Prismatica Aerie
Здравейте,дами.
Можете ли да ме насочите от кой сайт да се снабдя с комплекти на марката O HUI The First? От Али-то има митнически проблеми:при направена поръчка ,след няколко дни ми се извиниха,че няма да го получа и ще ми възстановят сумата.
Ако се интересуватe от оригинални продукти, бих предложила да ги търсите през официални канали или сертифицирани търговци, които гарантират автентичността на продуктите.
https://stylejolly.com/Product/Category/list/cid/332

# 119
Здравейте,дами.
Можете ли да ме насочите от кой сайт да се снабдя с комплекти на марката O HUI The First? От Али-то има митнически проблеми:при направена поръчка ,след няколко дни ми се извиниха,че няма да го получа и ще ми възстановят сумата.
Ако се интересуватe от оригинални продукти, бих предложила да ги търсите през официални канали или сертифицирани търговци, които гарантират автентичността на продуктите.
https://stylejolly.com/Product/Category/list/cid/332

Безкрайно Ви благодаря!! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт