Азиатска козметика и грим - тема 32

• 47 288
  • 458
  •   3
Отговори
# 450
Точно си търсех и аз някаква по-гъстичка есенция без хиалуронова киселина и сега вече знам какво ще си взема -  HaruHaru Wonder Black Rice Probiotics Barrier Essence! Благодаря, че споделяте!

# 451
Гъсто е керамичната ампула на тир тир. Някой дни я обожавам, в други ми е нещо нищо… не помня тук какви мнения има за нея, но е никакъв случай не е лоша.

# 452

В момента съм включила тези продукти на Medicube във вечерната рутина и съм много доволна. Мисля, че са ми подходящи за студа, чувствам кожата добре хидратирана. Серумът е с гъста консистенция, чувствам си кожата много мекичка и загладена 😁

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 17:16 от DzhuliB

# 453
Трета опаковка ползвам от този серум. Чудесен е Simple Smile
И нещо друго още по-чудесно, на което на залагах никаква надежда, е тоникът с камбуча на медипийл. Толкова омекотява и напомпва, че просто няма накъде… купих го с открит скептицизъм, но май ще ми стане любимият тонер.
Свърших си есенцията на mixsoon и откровено ми липсва. Уж ми беше някаква много лепкаща и дразнеща, но кожата ми се чувстваше добре с нея.

# 454
  • При децата ми
Скрит текст:

В момента съм включила тези продукти на Medicube във вечерната рутина и съм много доволна. Мисля, че са ми подходящи за студа, чувствам кожата добре хидратирана. Серумът е с гъста консистенция, чувствам си кожата много мекичка и загладена 😁

От къде са продуктите?

# 455
  • софия
Щях да питам за тази есенция на mixsoon как се държи всъщност. Имам я като подарък, но се чудя какво да я правя.
И да не е спам,  да похваля сапуна на Soseo, също толкова хубав колкото и пяната - лек аромат, обилна пяна и никакво изсушаване. Въобще аз много обичам сапунчета, освен другите си качества са и много икономични.

# 456
Скрит текст:
Скрит текст:

От къде са продуктите?

Аз козметика поръчвам предимно от barecare.

# 457
В момента в Амазон има доста изгодни продукти на Medicube.

# 458
Есенцията на mixsoon има доста приложения за мен.
Може да се използва като първа стъпка след тонер или вместо такъв. Може да е финална стъпка за запечатване и напомпване. А може и да се използва на почистена кожа с тампон, като се прилага с кръгови движения за някакво много нежно ексфолиране.
Гледах доста видеа с последния метод и хората се кълнат, че порите им стават невидими. Колко е така не знам, защото повечето неща в интернет са доста нагласени, аз нямам някакви невероятни пори за свиване, но факт е, че и по този начин я ползвах и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт