Азиатска козметика и грим - тема 32

• 50 861
  • 497
  •   1
Отговори
# 450
Точно си търсех и аз някаква по-гъстичка есенция без хиалуронова киселина и сега вече знам какво ще си взема -  HaruHaru Wonder Black Rice Probiotics Barrier Essence! Благодаря, че споделяте!

# 451
Гъсто е керамичната ампула на тир тир. Някой дни я обожавам, в други ми е нещо нищо… не помня тук какви мнения има за нея, но е никакъв случай не е лоша.

# 452

В момента съм включила тези продукти на Medicube във вечерната рутина и съм много доволна. Мисля, че са ми подходящи за студа, чувствам кожата добре хидратирана. Серумът е с гъста консистенция, чувствам си кожата много мекичка и загладена 😁

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 17:16 от DzhuliB

# 453
Трета опаковка ползвам от този серум. Чудесен е Simple Smile
И нещо друго още по-чудесно, на което на залагах никаква надежда, е тоникът с камбуча на медипийл. Толкова омекотява и напомпва, че просто няма накъде… купих го с открит скептицизъм, но май ще ми стане любимият тонер.
Свърших си есенцията на mixsoon и откровено ми липсва. Уж ми беше някаква много лепкаща и дразнеща, но кожата ми се чувстваше добре с нея.

# 454
  • При децата ми
Скрит текст:

В момента съм включила тези продукти на Medicube във вечерната рутина и съм много доволна. Мисля, че са ми подходящи за студа, чувствам кожата добре хидратирана. Серумът е с гъста консистенция, чувствам си кожата много мекичка и загладена 😁

От къде са продуктите?

# 455
  • софия
Щях да питам за тази есенция на mixsoon как се държи всъщност. Имам я като подарък, но се чудя какво да я правя.
И да не е спам,  да похваля сапуна на Soseo, също толкова хубав колкото и пяната - лек аромат, обилна пяна и никакво изсушаване. Въобще аз много обичам сапунчета, освен другите си качества са и много икономични.

# 456
Скрит текст:
Скрит текст:

От къде са продуктите?

Аз козметика поръчвам предимно от barecare.

# 457
В момента в Амазон има доста изгодни продукти на Medicube.

# 458
Есенцията на mixsoon има доста приложения за мен.
Може да се използва като първа стъпка след тонер или вместо такъв. Може да е финална стъпка за запечатване и напомпване. А може и да се използва на почистена кожа с тампон, като се прилага с кръгови движения за някакво много нежно ексфолиране.
Гледах доста видеа с последния метод и хората се кълнат, че порите им стават невидими. Колко е така не знам, защото повечето неща в интернет са доста нагласени, аз нямам някакви невероятни пори за свиване, но факт е, че и по този начин я ползвах и много ми хареса.

# 459
  • Reasonford Manor

Доставката е безплатна над 69$.

Dr.Reju-All в YS.
EDIT
Не знам защо не се отваря, линкът не е афилиейт, никога не давам такива! Копиран е директно от сайта, но форумът явно блокира YS като домейн.

DR. REJU-ALL Advanced PDRN Rejuvenating Cream

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 16:42 от Catalano

# 460
Catalano, голямо съкровище си ни! Heart
Нищо не купувам и не мfга сега, че правих някаква програма с лазери и още ми се възстановява лицето. Ползвам бариерни кремове и леки измиващи средства.
Иска ми се да опитам някакви нови хидратиращи и успокояващи маски извън обичайния ми арсенал, но не съм гледала за новости нa на пазара.
Напоследък се пристрастих към 9 и 4 на numbuzin. Погледнах за такива, които харесвах преди и естествено корейците няма да ме чакат след години пак да купя нещо, от което съм доволна, някои спрени, други реформулирани.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:11 от zari65

# 461
  • София
Момичета, много добра цена за малката машинка на Медикюб, на толкова ниска цена не съм я виждала. Взех за подарък на приятелка, да си призная дори при тази цена, предпочитам голямата.

https://www.stylevana.com/de_DE/medicube-age-r-booster-pro-mini- … ink-75g98730.html

# 462
Четох, че малката е само с една функция, която я прави подходяща само при пътувания или за ползване до 25 години.
Да се оплача от себе си, че докато се наканя да пусна поръчка от вчера, вече изпуснах намалението.
Искам да ви питам, лятото, след като се върнете от плажа кой овлажняващ крем ползвате?

# 463
  • София
Днес получих пратка от Yesstyle, но има нещо, което ме гложди. Според вас дали все още изпращат мостри към поръчката? Питам, защото кашонът видимо беше отварян и допълнително залепен с тиксо  Продуктите бяха здраво опаковани в допълнителна опаковка и нямаше как да има липса. Но отстрани на пакета  имаше смачкана прозрачна опаковка. Няма никаква логика корейците да я сложат в кашона.

# 464
В последните ми две поръчки нямаше мостри, което доста ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт