Азиатска козметика и грим - тема 32

• 51 068
  • 503
  •   3
Отговори
# 495
По темата за безплатните мостри като подарък към поръчките: Досега съм поръчвала само от Jolse и Yesstyle като чуждестранни сайтове, при Jolse ме отказаха безумните митнически такси, но пък за сметка на това всеки път имаше обилно количество мостри. За Yesstyle, колкото и поръчки да съм имала от тях, досега никога не са ми слагали дори една мостра, всъщност само последния път (поръчах през декември 2025), но тогава в кошница на сайта още излизаше + Samples. И познайте, дойде една единствена малка мостричка, сигурно 1 мл Grinning Малко смешно ми стана.

А когато съм поръчвала от Bare care например (не им правя реклама тук), последния път около черния петък хванах -40% намаление на всичко и към поръчката ми имах много мостри подарък, брандирана торбичка, два пълноразмерни продукта (слънцезащитен стик и серум), така че останах много приятно изненадана.

# 496
Честно казано, толкова не ми се занимава с чуждестранни сайтове, че предпочитам да си поръчвам с надценка от нашите... Стига да няма някакъв толкова Уау продукт , дето го нямат
Но не съм попадала на нещо, което реално си заслужава да го търся в чужбина

# 497
Grinning Има, има много неща, които си заслужават, но ако не си търсиш ортаци на джоба не започвай с чужбинските сайтове.

Като положителна тенденция виждам, че цените са започнали да падат по нашите сайтове, ако разширят и асортимента ще е добре.  

П.с. Сега се сетих, че в yestyle под поръчката се отразява, ако получаваш нещо безплатно - мостри или друго.

# 498
А някой има ли отзиви от голямата машинка ма Медикюб?

Защото на инфлуенсърите вече им нямам вяра.
Интересува ме най вече пигментация и акне,

# 499
Потърси постовете на Agent Provocator имаше добро ревю за нея.

# 500
  • София
А някой има ли отзиви от голямата машинка ма Медикюб?

Защото на инфлуенсърите вече им нямам вяра.
Интересува ме най вече пигментация и акне,

Аз съм супер доволна от нея, но при мен е за други проблеми. Подобри ми значително еластичността на кожата и премахна оточност, която ме побъркваше. На 50 съм а от 35 годишна се събуждах като напомпана.

# 501
  • Germany
Много се радвам, че в Амазон продават все повече корейска козметика и не ми се налага да пазарувам от далечни сайтове. Отдавна не съм го и правила, но аз не ползвам висш клас козметика и си намирам всичко тук на прилични цени. Доста често има добри намаления, абе доволна съм😉  И сега ще напиша нещо еретично за тази тема (все пак е за мазила), но установих, че не е толкова важно какво ще сложа на лицето си, а как. Масажът -  с ръце, с гуа ша, ми носи много по-голяма полза от всичките продукти. Да, корейската козметика много подобри структурата на кожата ми, но на този етап (и на тези години) масажа ми е по-полезен. А най, най-важното при мен е достатъчно сън. През седмицата не спя много (да не кажа хич), лягам късно, ставам рано, знаете как е. През уикенда, като се понаспя съвсем различно е положението, просто свежва образа в огледалото 😎

# 502
Pea Pink, защо да е еретично, грижата е комплексна и козметиката е само част от нея.

# 503
PeaPink, понеже живеем в един и същи град
Скрит текст:
В подлеза на Stachus има новоотктито магзинче  K beauty. Изборът не е много голям, цените ми се видяха прилични. Много набързо прегледах, че бързах.

Общи условия

Активация на акаунт