Мартчета 2026 (Тема 2)

• 1 266
  • 35
  •   2
Отговори
# 30
Здравейте момичета. Бременна съм за втори път с термин 08.04. Родих сина си преди година и четири месеца 10 дни преди термин, та и сега може да родя през март. Затова ви следя и вас. Имам час за фетална морфология за сряда в Марковс за доктор Венета Стойкова. Исках да ви питам имате ли мнения за въпросната лекарка. Първия път бях при доктор Марков и бях много доволна, но сега не успях да се сдобия с час при него.

# 31
Здравейте! Бременна съм в 4 месец. Първа бременност ми е.Днес имам леко неразположение . Появява се и изчезва. Като ПМС. Леки болки ниско долу като и преди време съм ги получавала,но не ми бяха казали,че може да са опасни,ако е контракция.Не мога да разбера сега това нормално ли е. Преди седмица бях на преглед и доктора  видя ,че има леко заформяща се контракция и ми увеличи дозата магнерот 4 пъти по 2 , пия и нош па и спазмалгон. Час за преглед имам във вторник. Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем. Не мога да разгранича кои болки са опасни и кои не.

# 32
Ако шийката си е с нормална дължина и не се скъсява, няма проблеми. Лекар следва да проследява това, вие не можете да направите нищо, освен да ходите на прегледи при някакво притеснение и да си пиете магнезия. Иначе може да започвате да усещате Бракстон Хикс контракциите, които са нещо като "подготвителни" съкращения на матката. Не са родилна дейност.

# 33
Здравейте!
Идвам от априлската тема, защото днес, след бхс, установихме, че терминът ми е в края на март. 😁

# 34
Добре дошла, Дарби!
Аз минавам само да споделя на чакащите Niptify, че току-що излезе резултатът, миналия вторник сутринта го направихме. Още не са ми звъняли, но няма открити аномалии, слава богу, и вече на 100% е потвърдено, че ще съм мъжка майка с второ 🩵 🥰

# 35

Pampers раздават подаръци за нови родители!🧸👶🏻🍼

Темата-игра на марката е активна до 28 септември и може да ви донесе подарък за вашето очаквано бебче. Лесно е да се включите - в дискусията родители обменят съвети, а всеки отговор на въпрос автоматично ви включва в тегленето.

🤱Бонус: Кампанията ще донесе и по 500 BGM точки от Лоялната програма на BG-Mamma на първите 500 участника!

Влезте в играта сега: https://www.bg-mamma.com/?topic=1810835

Общи условия

Активация на акаунт