Къде е златото? Ново риалити

• 11 040
  • 234
  •   1
Отговори
# 150
Много ми липсват, не мога да повярвам, че предаване, което отписах преди премиерата, ми стана любимото за сезона.

# 151
Някой гледа ли коментарното им студио?

# 152
Някой гледа ли коментарното им студио?
Да, не е лошо, показват неизлъчвани кадри и малко по-дълги версии на излъчени сцени. Коментаторите са близки до участниците, приятно е да запълни дупката между епизодите.

# 153
Аз гледах 10 мин. от т.нар. Live, скука и половина. Слаб водещ, който не знае какво да ги попита, не знае дори на кого да даде думата, кой какво да каже (ми нали ти си модератор, ти решаваш това, ти организираш), иначе ми харесва, че е кротък и спокоен водещ, не напряга. Гостите за мен са тотално непознати, с изключение на Гого от Биг Брадър.

Епизодите са ми интересни, но тези интервюта са тотал щета.
И да, прави добро впечатление, че няма скандали, обиди, битовизми, интриги. Общо взето.. възпитани млади хора.

# 154
Извинявам се за незнанието, но кога излиза новият епизод?
Много ми харесва предаването, гледам с интерес, но все забравям да проследя кои дни излизат епизодите. А тази информация не я пише в първия пост, затова питам тук.

# 155
Вторник и петък беше, после за няколко седмици в петък/включително и тази/ и след това, уж, пак във вторник и петък. Поне това разбрах аз. Но, мисля, че и в сряда се е случвало да излезе епизод.
Малко аматьорско ми е цялото предаване засега, дано някой спонсор/телевизия прояви интерес, защото идеята е интересна.

# 156
Извинявам се за незнанието, но кога излиза новият епизод?
Много ми харесва предаването, гледам с интерес, но все забравям да проследя кои дни излизат епизодите. А тази информация не я пише в първия пост, затова питам тук.
На този етап по-добре да питаме някой да хвърли таро, защото изобщо не знаем Grinning
Последните три епизода са качени в сряда, събота и петък, така че в качването логика - няма.
Дано утре вече има епизод.

# 157
Много ви благодаря❣️

Явно затова не съм хванала в кои дни излизат епизодите 🤣 и потърсих темата, за да питам.

# 158
  • София
Разгелееее, имаме си епизод, който е пуснат сега в 01:00 часа?! 😮🤔😀

Явно нещо сериозно се случва ама те си знаят кое как и защо.
Дано си завършат сезона...

# 159
Ооо, пускам Wink Мерси, че каза Simple Smile

# 160
Радо е симпатяга. Сам си знае, че 3 мозъчни клетки не стигат за пъзел от 9 части. Само не разбрах откъде все пак се взе тази улика която хвърли на масата - уж не я спечели, а каза че няма да лъже съотборниците си. Хич не вярвам сам да я изфабрикува и да е убеден, че е вярна.
Яница и тя скрита лимонка излезе. Че и сив кардинал - използвала жените, ще води мъже на финал, кръг на доверие формира(вярно единият още не знае че е доверен избранник). Май паник-атаките по и' отиваха.
Петя си получи заслуженото - изгони най-невинната като богаташ и беше отпратена от следващия
Хайде да се връща Каролис да въведе малко ред, че както са я подкарали ще връчат на Теа златото

# 161
Държанието на Теа е безобразно. Самият й разказ (изповед) относно агресия, съпроводен с логорея и с показно̀  ясно показва що за индивид е тя. Такива в обкръжението си не желая да имам по никакъв повод.

(Още не съм догледал епизода)

# 162
  • София
Официално обявиха, че ще има втори сезон, защото кастингите са отворени. Simple Smile

За епизода

има спойлери!

Малее, какво инфарктно гласуване
Между другото виждах го това 4 на 4. Не се изненадах чак толкова много и на 4-4-4 предвид многото автоматични гласове за Радо, цели три. Дани пък имаше два служебни гласа.
Дани се измъкна по терлици. Буквално. И да, Петя беше лесен вот. Остана само още един лесен вот и това е Теа. Въпросът е дали ще искат да я махат точно сега.
Дани трябваше да избере да си прехвърли кутията. Сега има не малко улики срещу него. Люси го е заподозряла, а Яница е сигурна в него, че е Богаташа.
Яница какъв играч излезе, ти да видиш, хаха. Имаме и нещо като коалиция между Дани, Виктор и Яница, но тук Виктор си е малко хлъзгав. Той по душа си е сингъл играч.
Радо си е самостоятелен играч, но по-близък с тройката (въпреки че Яница иска да го маха). Люси вече е сама, но Караолис като се завърне, може би ще станат отново двама. Ще видим. Теа е сама.
Обаче може ли водещия така да кове Богаташа. Имаме равенство ама в това равенство е замесен и Богаташа и при такова неговият глас тежи. Е?! Буквално повежда по-мислещите играчи именно към Дани, за когото се знаеше, че ще има стрелба от поне един участник, потенциално двама (както и стана).

Не стана ясно за уликата на Радо. Много странен монтаж...

Теа си я дуржат, защото винаги могат да я изритат. Не е фактор.

# 163
Краят се вижда. Предаването много ми хареса доста повече от Зона X.  Някакси по-уютно, по-приятно, хубава природа, няма разправии, псувни, простотии.. Там дават само мизерия.
Хайде да се връща Каролис да въведе малко ред, че както са я подкарали ще връчат на Теа златото
Понеже виждам, че няколко пъти пишеш "Каролис" (демек грешката не е случайна), да знаеш, че се казва Караолис Wink

# 164
Държанието на Теа е безобразно. Самият й разказ (изповед) относно агресия, съпроводен с логорея и с показно̀  ясно показва що за индивид е тя. Такива в обкръжението си не желая да имам по никакъв повод.

(Още не съм догледал епизода)
Разбра ли, че със Симеон са се били на полета, на който ти ги беше засякъл Joy

Общи условия

Активация на акаунт