Къде е златото? Ново риалити

• 11 040
  • 234
  •   1
Отговори
# 135
Те пък намерили какво да стриймват, ОМГ...

Иначе забавянето е заради монтажа, не заради друго. Може би са малък екип и не смогват.

# 136
  • София
Епизод 17

има спойлери! *

Ха, останах изненадан да видя кой ще е новият богаташ!
Един от най-нахъсаните Праведни популисти стана богаташ. Хехе. Даниелчо.
Каква беше тази мисия обаче с Веселин Маринов?! Мноого тъпо.
И условие/втора мисия да насочи останалите да изгонят задължително участник, иначе е АУТ?! УТФ?! 😮
Директно с брадвата му влязоха. За другите богаташи направо си беше 'Рай' Наистина що за мисия и условие?
А и тук виждам една пукнатина в сценария:
Ако не успее да насочи вота към Петя ще напусне формата автоматично.
В същото това време вече има 2 гласа срещу себе си за гласуването, заради провалената мисия, ама това се обезсмисля, защото ако не изгонят Петя е пътник с или без гласуване.

Играта беше яка. Хареса ми.
Браво на Радо и Люси.

Никола би трябвало да го видим в следващия епизод. Таман завръщането му би трябвало горе-доли да съвпадне с новото изкушение/предизвикателство за този, който ще влезе в Трезора.

# 137
Да беше турил линк, дяволе:

Преди Ирис слагаше редовно линкове. Скоро не е коментирала.

# 138
Тук съм, но в последно време гледам епизодите със закъснение и забравям да проверя кога е качен, особено сега, като не спазват графика. Не съм гледала още последния. Мислех снощи, но стана късно.

# 139
Разглеждам си снимките от афтърпартито на Ергенът и какво да видя - наш Караолис с Людмила.
Скрит текст:

# 140
Люса Логиката е забърсала нещо младо.

# 141
# 142
Дано не е вярно, макар че тази еретична мисъл ми мина преди дни.

# 143
И тук игрите се отличават със справедливи и логични правила. Яница минава като танк, изчаква си 10-те секунди пронизана от 3-4 лазера и без шанс да извърши нов фал докато първият продължава  спокойно натиска бутона, всички други губят минути да го достигнат. Ако не и' беше отнело поне 5 минути да се досети, че лазерите могат да се минат и отдолу спокойно печелеха играта.
Както върви играта се очертава логичният финал на мечтите -Яница-Теа-Радо (ако случално Каролис не е предопределеният победител)

# 144
  • София
Относно коледните филми,
Аз пък си ги обичам и всяка година по традиция гледам всичко ниво, обикновено минаван по 20 заглавия без проблеми Simple Smile
Точно по Коледа класиката е топло какао, коледни филми и зимни спортове.
А не риалити предавания.
Надявам се в седмиците около Коледа и Нова година да няма епизоди на Зоната и Къде е златото. То златото би трябвало да приключи дотогава. Давам му още 2 седмици макс.

# 145
Умрях от смях с Чуека и Дани по време на играта. Единствената по-забавна комбинация щеше да е Чуека с Теа.

Яница демонстрира какво се случва, когато човек се паникьоса и не мисли. Можеха да победят, ако се беше усетила в самото начало как да напътства Петя. Последната ми е симпатична и не искам да си ходи.

Дани никак не се постара с мисията за Веселин Маринов. Беше много по-лесна, отколкото тази на Петя да накара Виктор да мълчи. По-разумно беше да избере да прехвърли златото. Надявам се да има епизод във вторник.

# 146
Записвам се да ви следя към края на предаването. Харесва ми формата, но първите епизоди бяха доста по-интересни, оттам и отлива, за който говори Diavolo, според мен. Отделно, аз научих от форума, че това предаване съществува, явно рекламата не е била достатъчна. Иска ми се да има и втори сезон. Водещият е дърво и не допринася за рейтинга, мисля.
Изпращането на Караолис на тайна мисия ми е странно и излишно. Също, малко нечестно спрямо другите участници, които през това време рискуват да излязат. Аз съм за Караолис, особено измежду тези, които останаха, но въпросът е принципен.
По два епизода седмично повече ми харесва.

# 147
Коментарно студио "В трезора" с Гого от Биг Брадър 6, близначката на Лили и др.

# 148
  • out of space
Аааадски ще ми липсва Рости, бях за него от самото начало. Дано го върнат, но не ми се вярва никак...

Никола, според мен, го пратиха умишлено из природата, за да не наклони вота- определено щеше да повлияе на другите.

Люси, която била най-секси и красивата жена там...Моля?! Как, с кое, защооо...
Не я харесвам, както и Петя.

# 149
Нещо се бавят епизодите

Общи условия

Активация на акаунт