Къде е златото? Ново риалити

• 11 245
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Мисля, че сме след средата.
след като Лили напусна с празно ковчеже, само Петя остана обвързана.
Никой от тях не е длъжен да казва истината. Ако участвам, имам пълното право да кажа, че не съм обвързан (ако всъщност съм) или обратното. Както и тези, които препредават уликата, може да лъжат или частично да кажат истината. Е да, в случая Ивайло им каза уликата. Но по принцип имат право да мамят. Всеки иска да oстане максимално дълго. Това, че  Теа, Дани, Виктор ... казаха "не съм обвързан към момента" не трябва непременно да означава, че е вярно. (Говоря принципно за правилата на играта, а не, че те са излъгали)

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 00:23 от diziler

# 121
По мои сметки Никола няма да се върне следващите 2 епизода, чак на третия. Ние ще си го гледаме ама в пещерата, тия в къщата ще си мислят, че е отпаднал.
 Относно стратегията дали да гониш богаташа или да си го пазиш е малко като в предателите, но с по-малко аргументи да го пазиш защото така или иначе ще го сменят по някое време. Затова е по-разумно да го гониш, най-малко за да не си ти изгонения или той да те елиминира с предимствата които му се дават. Но пък и да си го пазиш ако знаеш че е твой човек и няма да ти навреди също има логика (отново като с предателите)

# 122
Да се гони богаташа има логика ако искат да увеличат парите, както им се дава опция ама тези нещо не схващат. Оплакваха се, че чакат на уликите и в същото време Бам стрелят по невинен, това не го разбрах от тяхна страна, честно! А за уликите си мисля, че продукцията дава относно това, което са писали във визитки или, което са чули да си споделят и ние като зрители да не сме чули и за това да ни се струват прекалено елементарни. Като ги знам какви са манипулатори нищо чудно Люска и Виктор да са казали, че са във връзка и после да отричат.

# 123
Със сигурност уликите са от визитките, но въпросът е подборът им - едно е , че имаш брат или сестра където май само 1 нямаше, друго е че си във връзка където само двама имаха. Естествено те могат да лъжат но тук нюансът е  доколко вероятно е до момента информацията относно уликата да е останала неизвестна - дали са във връзка обикновено се споделя до втория-третия разговор след запознанство, дали някога си се бил - евентуално след третата водка

# 124
Тая седмица епизод, нещо?

# 125
  • София
И аз чакам ли, чакам.

# 126
Писаха че в петък ще е следващия епизод. Досега редовно закъсняваха с ден два, сега изглежда ги съкратиха до веднъж седмично

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:01 от spidrer

# 127
Така пък аз си наваксах с гледането, че пак бях изостанала. Даже изгледах и “Behind the scenes” предаването, което MariyaYana беше качила тук, много беше интересно 😀.
Споделям мнението ви за последния епизод. Някакви доста странни неща почнаха да се случват. Мисии навън, връщане на изгонени участници, очевадни улики…
Яд ме е за Ростислав, защото той беше много силен играч, супер много ме впечатли как мисли, при все че е толкова младо момче. И някак тъжно ми стана как се беше разстроил, че най-близките му хора са гласували против него.
Оф, а тази Теа… Вярно, че каза много правилни неща в този епизод, но се чудя тя сама ли беше стигнала до тези изводи или наистина е “къртиче”, както пишете. На мен тя ми е огледало за куха лейка, освен това на мен лично ми адски антипатична, може би, защото съм с такова впечатление от “Ергенът” за нея, ама никак не се зарадвах като я върнаха.
Петя просто имаше късмет, че не я хванаха, не мисля, че е направила нещо супер специално и със сигурност, ако накрая не беше обявено, че на другият ден ще има нов богаташ, щеше да бъде изгонена тогава.
А относно гласуването за победител - и според мен ще е Никола. Наистина е избутван напред, но според мен си и заслужава голямата награда. На мен той ми е фаворита.

# 128
И за мен е ОК това забавяне, че много предавания станаха. Идната седмица вече ще е по-спокойно след финалите на ЕЛР и ИВ.
Ростислав и Радо ми харесват. Връщането на Теа беше голяма грешка на продукцията, но... няма смисъл да се коментира повече.
Никола - великия стратег.. ме дразни все повече.

# 129
  • София
Много им падна гледаемостта. Жалко.
Може да чакат да свършат другите предавания, знам ли. Или да минат само на 1 епизод седмично.
То и около Коледа и Нова година е малко странно да върви риалити шоу. Аз и на Зоната се чудя дали не трябва да почиват малко тогава. Хората тогава си гледат коледни филми, а не как се размятат варели.

Явно такива стратегически предавания нямат почва у нас.
Но пък нека продължават и да не им пука. Ако трябва ще сме по-малка, но елитна група фенове. Като някакъв клуб на 'просветените' хаха.

Епизод 1:
100 хил. гледания.
И после надолу, имаше една малка, но по-стабилна крива и след това рязко сгромолясване.
Не е сериозно 3 поредни епизода да не могат да минат 20 хил. гледания.

# 130
  • София
Аз го започнах преди два дни като не очаквах нищо, но ме хвана и вече съм на 10 епизод, почти ви настигнах.

Надявам се и около празниците да продължат да качват, повече от 2-3 коледни филма на седмица не мога да гледам, друго си е ново предаване, в което човек не знае какво ще стане.

За Мариян уликите бяха прекалено очевидни, нямаше как да се измъкне повече от 2-3 пъти. Надявам се за Караолис да не е така, симпатичен ми е.

# 131
По Коледа и Нова година са ми повечето свободни дни и баш тогава мога да гледам. И съм против по ТВ да спират обичайните делнични сериали и риалити шоута. Коледни филми повече от 1-2 няма да гледам. А много хора изобщо не понасят коледни филми и не им остава никаква алтернатива. Нека поне онлайн риалититата да си вървят, Къде е златото, Зона Х, Бърлогата… (глупистиката Тайните на селото ще я пропусна).

# 132
Точно от непонасящите коледни филми съм. Гледам само Сам вкъщи и Умирай трудно и дотам. Цялото суетене и насилено празнуване също ми е неприятно. Единственото, което оценявам, са почивните дни.

Надявам се да не разреждат до 1 епизод седмично, защото предаването е интересно, да не казвам най-интересното, което съм гледала в българския "ефир" в последните години.

# 133
Оф, Коледните филми са ми супер мега досадни и изтъркани вече.
То от всички мега риалити предавания, които са пълен потрес, единство гледам “Къде е златото”…

# 134
Добре дошли на новите! Наваксвайте с нас Simple Smile
Иначе следя БулСтрийм в ИГ и видях, че са стриймвали и двата протеста и може би не са успели да монтират навреме, но писаха, че този пропуск ще е само тази седмица и после продължават по 2 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт