Къде е златото? Ново риалити

• 11 055
  • 234
  •   1
Отговори
# 105

Скрит текст:
Не одобрявам връщането на Теа в играта. А и това, че тя отрича да е дала грешна улика първия път...е нелепо отвсякъде.

# 106
  • София
Офф, не е късно да се осерат драгите продуценти.
Все пак не искам да ги критикувам, защото във Фермата например редовно връщаха участник/ци.
Ама аз лично винаги съм бил твърдо против това.
Абсурдно е.
Ще е жалко да се превърне това шоу в поредната простотия, а Теа само това може да генерира покрай себе си. Дано да я изгонят по-скоро, но се съмнява. Бая ще остане, защото няма да им се занимава с нея. Стига да не ги дразни много и да не бъде толкова безобразно шумна.

Време беше за жена, Богаташ. Simple Smile
Доволен съм. Интересно, че точно Петя. Тя е доста слабичка като поведение. И си е готов бушон. Явно искат да си направят един интересен експеримент на неин гръб. От друга страна обаче, кой би се усъмни в нея?
Да видим какви ще са уликите срещу нея, защото иначе абсурд да я хванат.
Срещу Никола бяха доста благосклонни и въпреки това си беше почти хванат, само още една седмица като богаташ и беше пътник, ама те се усетиха и изкараха картата със смяна на кутията.

Интересна беше играта с какво смята мнозинството.
Най-интересните и важни отговори:
Дани е сиви кардинал и лидер (не съм изненадан)
Люси манипулатор (и тук)
Петя най-малко заслужава да спечели и е лесен бушон (и тук)
Виктор минаващ между капките и миловиден - абе с една дума го смятат за безобиден (и тук)

Между другото добър прочит на Теа каква е играта и каква би трябвало да бъде и кои играчи са в най-добра позиция да спечелят на хартия. Тези в периферията.

Любопитно ми е как Петя ще предпази Теа, за да не бъде изгонена повторно.
Нямам нищо против Лили да бъде изгонена. Тя изобщо не е за за тази игра и не знае къде се намира. Ще я запомня само с това, че ревеше за щяло и нещяло.

# 107
Попаднах на много як подкаст, в който разказват как е снимано риалитито. Много интересно ми се стори

# 108
# 109
  • София
Егати епизода 🤨

Скрит текст:
Ех, как ме е яд за Рости 😡😠🤧

Какво нещо е късмета... Отличен играч като за този формат, НО, когато си прекалено добър в подобен род предавания обикновено те гърмят дори и за тоз що духа. Просто ей така, да проверим...
Това важи и за Трейтърс.

Значи всичко е тръгнало от сивия кардинал, Дани, тц тц
Много умело си плете кошничката той.

Петя не е виновна, тя си мислеше, че тя е на пангара и за това си смени вота при прегласуването, но и да не го беше направила, Рости пак беше пътник.

Много са прости тези там. Ама много. Ивайло им сервира улика, че Богаташа е обвързан. Рости им казва, че не е обвързан, те гласуват за него?!
Биг брадърски ла*на

И защо Рости е АУТ, а онази кукувица Теа е в играта? Дето я изгониха вече???

И защо сервираш толкова тежка улика? Зор имаха да махнат Петя, може би са искали да спасят Ростислав ако са усетили какво си шушукаха почти всички.

Защо за Никола нямаше толкова тежки улики, каквито имаше за Мариан и сега това за Петя беше брутално.
И сега за да е интересно, понеже след изгонването и на Лили и на Рости - празни кутии, то е ясно, че е Петя и ХОП, ще имаме нов Богаташ.

И сега като го няма Ростислав да ги надушва (момчето и този път усети кой е, ако и заради уликата, но си стреля по Петя, дотук Ростислав беше 3 от 3 ; абсолютно МВП на сезона) ще ги питам какво ще правят.

Нищо чудно ковчежето да попадне именно в Тейчето. Съдейки по промото.

Никола е интелигентно момче, усеща тънките нюанси в играта и няма нужда от това видимо някак си леко по-специално отношение спрямо него, като към някакъв любимец.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 10:53 от Diavolo

# 110
Аз не разбрах Никола ще се връща ли в следващия епизод след пренощуването? Май Ивайло просто ги бъзикна, да си мислят, че е безвъзвратно отпаднал?

Петя защо трябваше да се издава сама и да си признава, че тя е богаташ? Защо им казва "първата мисия беше да накарам Виктор да млъкне", ама не е нужно да ги разказкав тези неща, без бой.. Като се е хванала на хорото, ще играе докрай, защо е нужно да се издава, че е Богаташ, без да са я уличили с гласуване?

# 111
  • София
Е, то стана ясно, кой да е друг?
А и нали официално казаха, че на сутринта Богаташа ще е нов човек. То пак могат да я шитнат ако търсят отмъщение ама нали уж щели да започнат нова игра...

Никола ако намери златото и се върне в срок ще продължи играта, ако ли не е АУТ.

# 112
Е, какво значи "кой да е друг"? Ами всеки има право да играе театър.
Да, Яница реве искрено, казва "пак гласувах за човек, който е невинен", което означава, че и тя е невинна, но всеки има право да манипулира и да залъгва другите.

Но да, какъв епизод само! Доста различен!

# 113
Изнервих се на епизода.
Първо - каква е тая мисия на Никола? Мисля, че има оператор с него, но това е абсурдно трудно, не се сещам в някое предаване да е давано нещо подобно. Ако се върне преди Ивайло да се появи на закуска ще остане в предаването, ама твърде голям риск.
Второ - защо дават такава улика? В първия момент като я чух си казах, че не е нищо особено, но те накрая останаха двама обвързани, а Петя вече беше уредила отпадането на Лили.
Петя се справя учудващо добре като предател, все си мисля, че с някаква по-адекватна улика, щеше да издържи още.

Рости беше адекватно момче, но твърде остър нож за тази игра. Харесвам да гледам предавания, в които не се играе на морал. Опасен е, удава ти се възможност - гониш го. Тук са по-адекватни, отколкото в Трейтърс.

# 114
Изгониха най-умния и най-красивата, сега Теа трябва носи и двете корони Joy

Според мен това риалити е направено за Каролис, той е предопределен победител. Първо вече той е категорично най-умния от останалите, останаха най-неадекватните и ги подсилиха с Теа , а Люси му е щит, второ продукцията явно го фаворизира - уликите срещу него бяха никакви (за разлика от последната), задачите - смешни. Дори и тази  едва ли ще е много трудна, разполага с 36 часа и фактически има имунитет за 2 вечери а ако не хванат богаташа и следващата вечер, ще е ясно че не е той т.е. извън подозрение и за следващите вечери. Всички изключително му вярват и не се страхуват от него - 3 пъти делегиран за улика. Изобщо бих бил крайно изненадан ако победи някой друг

# 115
  • София
Така е, Никола е тежък фаворит, но нали знаете какво се случва с тежките фаворити у нас?
Обикновен завършват на 2 място. Wink

Сериозно, не е ли време да направим едни прогнози? Simple Smile
Иска ми се да има анкета, но уви няма.

И така към момента моят основен фаворит за крайната победа е:
Дани!

Изненадващ/скрит фаворит:
Радо!
Определено ще е изненада, защото е малко 5 без 6, но такива като него са опасни.

# 116
Много зависи какъв ще е регламентът за финала, но обикновено в подобни риалита той е някаква логическа игра, която повечето от останалите вероятно изобщо няма да разберат, камо ли да победят Каролис. Затова задачата на продукцията е да го опази до финала което и прави. Ако е гласуване или шанс всичко може да стане затова не вярвам да го оставят на случайността

# 117
  • София
Оо, нямах идея, че така се определя победителя. :о
Амааа, късно е вече, направил съм прогнозата.

# 118
Никола ще се върне ли в следващия епизод?

# 119
  • София
Е, да.
Ако не се върне ще е шока на сезона.
След Рости ако и Никола отпадне какво ще гледаме... :о

Иначе Дизи, след като Лили напусна с празно ковчеже, само Петя остана обвързана.
Интересно, че Теа я беше надушила. Нещо ме съмнява тази. Доказано глупава е, подозирам че е къртиче. И с това връщане по никое време, то сме кажи-речи на средата на сезона или малко преди средата.

Той Рости между другото искаше да я гони ама отново се съсредоточи над Богаташа.
Роси е абсолютната приятна изненада на сезона. 3 от 3 човек, няма такова КПД просто.
Но аз пак ще се повторя, каква е файдата да хванеш Богаташа толкова рано? Ще има нов и пак започва от нулеа позиция. Но пък алтернативата е да се стрелят на коалиции или симпатии, а не това се иска от тях. И Ивайло/продукцията им го натяква.
Малко като в омагьосан кръг. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт