Къде е златото? Ново риалити

• 11 085
  • 235
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Доволна съм от развоя на събитията. Simple Smile 
А за мен на Яница мисията не е успешно изпълнена. Какво драматично имаше в това просто да изтървеш една чиния? Тогава трябваше да е зададено, просто да счупи нещо, без допълнителни уточнения.
 Някой наясно ли е с правилата на финалния епизод? Като останат трима, двамата трябва да отгатнат кой е богаташа ли? Съответно ако успеят си делят наградата, ако не - печели само богаташът?

# 227
На мен нищо не ми стана ясно от правилата дори и с предпоследния епизод снощи.

# 228
На мен епизода ми хареса повече отколкото последния на зона-Х
Яница не е лош човек, нямам и забележки дето каза "пошла игра".  Но е доста простичка, ниско-интелигентна и със слаба двигателна култура. Просто си не може, а вика - нямам късмет. Та общо взето добре, че отпадна.
Имах едно наум че Никола може да предпочете да тресне коалиционния си партньор от гледна точка че ако не е тя - поне знае че е Яница за да я изобличи в последния епизод и да приберат с Виктор наградата. (за когото каза -  ако е той - евала).
Той нищо чудно точно това да е имал наум, обаче и другите гласове да са надделяли.

# 229
Яница доста добре се справи с ролята си на богаташ но не бих посетил ресторант където тя готви. Ако ястието има повече от 3 ингредиента няма начин тя да помни какво къде е сложила пък и да помни с тая двигателна култура вероятно ще уцели със захарта кюфтетата, с чесъна - тортата...Joy

Предаването върви към логичния си и отдавна предсказан финал. Никола би бил заслужен победител, но нямаше нужда от този чадър на продукцията - още като богаташ, след това скрит в пещерата, накрая имунитет. Дразни и хвърля сянка на вероятната му победа

# 230
На мен епизода ми хареса повече отколкото последния на зона-Х
Яница не е лош човек, нямам и забележки дето каза "пошла игра".  Но е доста простичка, ниско-интелигентна и със слаба двигателна култура. Просто си не може, а вика - нямам късмет. Та общо взето добре, че отпадна.
Имах едно наум че Никола може да предпочете да тресне коалиционния си партньор от гледна точка че ако не е тя - поне знае че е Яница за да я изобличи в последния епизод и да приберат с Виктор наградата. (за когото каза -  ако е той - евала).
Той нищо чудно точно това да е имал наум, обаче и другите гласове да са надделяли.
Точно това си мислех да пиша, докато гледах разговора на Никола и Яница. Много си личеше, че е хитра, мисли, но просто няма интелект да измисли нещата докрай.
Сега им стана сложно, но евала, че не играха като в Трейтърс и да пазят "предателя", за да го гръмнат на финала. Нямам търпение за финала, но силно се надявам Виктор да НЕ спечели, независимо в каква роля. Аман от "морали" и "достойни" хора...

# 231
До разреждането на епизодите нямах търпение да гледам, сега вече искам да минава финалът, за да има завършен вид.

Много държа Виктор да не печели. Дори срещу приятелката си Яница се обърна, само и само да защитава псевдопринципите си.

Самата Яница очаквах много да ме дразни, но като тегля чертата, бих казала, че е много първична и паникьосваща се, но не е лош играч.

Едно от най-хубавите неща в предаването е липсата на махленски драми и разправии. Фокусът беше върху играта и стратегията.

# 232
Точно така, няма скандали, няма простотии. А и няма мизерия, бедни условия, няма и гладуване.
Нещо се разсеяx при предпоследния епизод след включването на сестрата и майката на Яница, говореxа ми на главата... Кои са финалисти и как точно става избирането на победител?

# 233
  • София
И аз съм впечатлена от това, че всички играеха играта, много по-сериозно играеха от популистите в Трейтърс. Между Никола и Люси който и да спечели ще съм доволна и ще е заслужено.
Чакам с нетърпение последния епизод, за да видя финала, че наистина това разтегнато пускане на последните няколко ми поизгуби интереса. Ще е хубаво, ако решат да правят втори сезон, да сглобят повече серии предварително, че да не става така. И да имат повече реклама, заслужава си.

# 234
И аз съм впечатлена от това, че всички играеха играта, много по-сериозно играеха от популистите в Трейтърс.

Сега като каза и се замислих - колко изпъква снобизма на "известните" в Трейтърс,  на фона на тези тук сред които "известните" май бяха малцинство?

Вкарването на Теа, най-кухата лейка евър и на оня псевдо-печеният дето бил преди това в друго шоу и го изгониха тук много бързо,  бяха грешки според мен.

# 235
И на мен ми харесва, че няма сеири, не се обиждат, не се псуват. Има хора, които ме кефят или дразнят повече, но като цяло си беше ок кастът. Всички се стараха и се опитваха да "разследват", вече някои просто бяха по-добри от другите. ;р
Единствената ми забележка са критериите за мисиите. Трябва да ги оеднаквят като труднст за всички (ясно, че няма как да е въвсем обективно, зависи и от способностите на конкретния богаташ) и критериите, по които да се изпълнят и да се считат за изпълнени - също.

От Трейтърс ми беше по-интересно определено. Не знам дали толкова заради известни/неизвестни или просто защото беше наблегнато на това, как разсъждават. При предателите на повечето хора мислите и решенията изобщо не ги дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт