Къде е златото? Ново риалити

• 10 970
  • 233
  •   1
Отговори
# 180
Много xубаво предаване. Как един път не чуx една обида, една лоша дума, нито скандал, нито нищо... Играят си хората. Дано има втори сезон догодина.

А на когото му липсва Рости, може да го гледа във втория сезон на "Инфлуенсърски лагер"
https://www.youtube.com/watch?v=7v2ClTFA5Qw&list=PLk8Q6qpYD6GNuV … WT_eRYVXbKKnLuxw-

# 181
А забелязахте ли същата нашенска тенденция която гледахме в предателите - не е важно кой е със златото, важно е нашият приятелски кръг да спечели. 

Както би казал Дяволо - Яница е зле с двигателната култура и фината моторика  Simple Smile
А аз ще кажа - тотал щета! И на лазерите и тук!

# 182
Аз ли не разбрах или Теа трябва да си ходи, предвид че Дани успя да получи три еднакви отговора?

От една страна, толкова близо до финала не е лошо да знаеш кой е богаташът. От друга страна, ако можеш да си ти и да спечелиш, промяната не е лош вариант.

Яница е като валяк, но не за боядисване. Припряна паникьорка (това го четете с р-то на Радо).

Не знам дали на някого другиго му е направило впечатление, но много се погнусих как Дани и Людмила ползваха едни едни и същи капки за нос, избърсани със салфетка. Брррр.

# 183
Аз ли не разбрах или Теа трябва да си ходи, предвид че Дани успя да получи три еднакви отговора?
Точно така! Затова ме учуди постът на Дяволчето.

Много ми харесва предаването. Чакам с нетърпение всеки епизод. Малко странна ми беше мисията на Никола, ама... поне се нагледах на красиви гледки.

# 184
Никола ми е много симпатичен, но все повече ми се струва, че продукцията го пази, включително и с тази мисия. Запазиха го от изгонване, подозрения, че пак е богаташ, за да се появи малко преди края и да разбута стратегията на останалите (без Теа и Люси).

# 185
Никола ми е много симпатичен, но все повече ми се струва, че продукцията го пази, включително и с тази мисия. Запазиха го от изгонване, подозрения, че пак е богаташ, за да се появи малко преди края и да разбута стратегията на останалите (без Теа и Люси).
Точно същото си мисля и аз.

Припомням графика за оставащите епизоди:

# 186
Още като богаташ беше явно, че продукцията фаворизира Никола със задачите които му даваше  и уликите срещу него, но наистина  след изгонването на Рости, той вече е единственият логичен победител. Донякъде Люси и Дани  знаят къде се намират и играят играта, но не мога да им симпатизирам а да спечели някой като  Радо или пишман-стратегът Яница би било съвсем нелепо (Теа я броя за автоматично елиминирана от мисията на богаташа).
 Регламентът пак е мъгляв - на следващата маса би трябвало отново да отпаднат двама - изгоненият и Теа, но ако тя е и изгонената с гласуване (което е много вероятно)? Освен първо да изгонят нея и след това да гласуват, но досега винаги се случва обратното

# 187
  • София
Аз се надявам да не спечели Виктор заради всичките му изказвания срещу ролята Богаташ. Никола, Люси и Дани заслужават най-много.

# 188
Виктор е от известната достойна порода риалити участници. Ростислав на тръгване също тръгна да прави изказвания в тази посока, но на него донякъде му прощавам, защото е на 20 години и е умен.

# 189
  • София
Епизод 20
Скрит текст:
Теа беше ясна, въпросът беше дали Дани ще успее да се спаси преди смяната на кутиите на следващия ден. Не успя заради лесната задача за Никола, който с отнемането на 2 гласа хвърли Дани на дръвника.
Хубава игра на Дани. Още един силен играч напуска преди финала.
Радвам се, че Теа си замина повторно, изобщо нямаше място в този формат и не биваше да я връщат.

Сега вече сме на крачка от финала и това е удобния момент да си богаташ.
А как са коалициите? Никола е с Люси, там е бетон. Яница и Виктор уж са заедно, ама без Дани ще е сложна спойката. Радо е свободен електрон, но като е много по-близък с Виктор и Яница. С Дани даже бяха нещо като каре, но не и 100% сигурно все пак.

Епизод 20

# 190
Скрит текст:
Много ме е яд за Даниел, беше ми любим участник. И то повечето гласуваxа Теа да отпадне, не той. Затова ме е яд, че Караолис си спечели мисията. Еxxxx...  Сега остава да стискам палци на Радо да спечели.
Яница се държи учудващо добре. Очакваx поведение като на сестра й, но се държи по-зряло.

Някой може ли да напише инстаграм профилите на участниците?
На първа страница няма вече как да се добавят, нали? Нова тема няма да дойде скоро Grinning

# 191
Може модератор да ги добави, но много сложно. Виж последваните от профила на предаването и там ще ги намериш.

# 192
Даниел на подкаст:

# 193
Много обичам кучета, но това очевидно му пречи и да говори, и да се концентрира. Да не говорим лаенето как отеква в микрофона. Не мисля, че ще го изгледам докрай. Иначе е много хубавко, но померан кротък не стои.

# 194
Даниел ми е много симпатичен, но това плямпане офтопик (първите 20 мин. нито дума за "Къде е златото") ми дойде в повече... само за игри и стриймване... за гуми и за джанти. На водещия явно тези теми са му интересни и си пита за подробности, е да, ама на мен не са ми интересни тези теми и зарязаx подкаста. 5 минути се обяснява за някаква джанта, как я купили от поляк през OLX, ама била крадена, ама не знам какво... А темата "видео игри" ми е безкрайно неинтересна. Просто защото не играя и не разбирам. А и не искам да разбирам.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 11:00 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт