Къде е златото? Ново риалити

• 10 781
  • 225
  •   1
Отговори
# 195
А тъкмо се бях нагласила да го гледам подкаста, ама с лаещо куче май се пропусна. Аз бях с много добри впечатления от Дани, даже го последвах в инстаграм, гледах малко от един негов стрийм и се отказах тотално… Гледала съм няколко геймърски стриймове, то не се обсъждат само игри, то там е някаква затворена общност, в която явно си се познават някакси, нон-стоп върви някакъв чат… ама тематиките и начинът на изразяване нещо не са моите, може да съм твърде стара…

# 196
E, няма толкова куха лейка като Теа!  Не около мен, ми въобще в никакво шоу не помня да се е появявал толкова глупав човек. Уникум просто. Тя не е виновна, но защо продукцията я вкарва на два пъти да се излага и да става за посмешище. Малко като принципа в тия шоута за таланти - екс-фактор, идол, и т.н. дето винаги пускат някоя куха лейка да се посмеят зрителите и да им се вдигне самочувствието (демек - "е аз нямам таланти, ма поне не съм толко зле" Wink )

# 197
С това разреждане на епизодите много изгубиха инерция. Снощи изгледах епизод 20, докато основно цъках на телефона. Не ми е интересно вече и искам да видя финала. Направо бях забравила, че Теа ще си ходи със сигурност.

От топ 5 няма да съм доволна само ако спечели Виктор. С останалите съм окей, като стискам палци на Никола, макар че продукцията с нейните протекции му направиха лоша услуга и при евентуална победа ще останат съмнения доколко е само негово дело.

# 198
  • София
И аз загубих интерес към шоуто и ми върви тегаво. Не знам защо така.
Твърде много епизоди за нещо толкова семпло.

# 199
Както е снимано по-рано, спокойно можеха да направят едно ударно излъчване в период, в който няма риалитита.

Нямам търпение за новия английски сезон на Traitors. Започва на 1 януари, три пъти седмично, за един месец са приключили. Не забравяш какво е станало преди седмица (или дни дори), интересът се засилва, защото знаеш, че скоро ще има нови епизоди, не откривам минуси. Силно се надявам и българските създатели да осъзнаят, че разтягането във времето не е привлекателно вече, а по-скоро уморява зрителите.

# 200
Припомням графика за оставащите епизоди:

2 януари мина. Къде го новият епизод?

Ооо не!

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 01:06 от diziler

# 201
ЕП.21

Какво е това хленчене от Виктор? Отвратително театро.

# 202
Пак закъсняха с епизода, а сами си определиха предварително графика...

# 203
Чуxте ли неандерталското ръмжене на Виктор като бъркаше в аквариума с червеите? Сякаш с мечка се бори. И едни звуци, едни клетви... "дядо, за тебе го правя", ама какво правиш толкова, раждаш ли, какви са тези звуци? Че и "Господи, бъди с мен" и от сорта. Адски се излага този смешко.  А преди него Яница и Люса гък не издадоxa.

# 204
Мани мани!

Яница лъже като дърта ц, поне това ѝ се удава, обаче няма акъл за едно пиле -- да се направи че ѝ прилошава, или да се спъне да падне. Иначе за какво да я питат!?

Тя взела да си стиска пръста че много я болял. 

"Пъзелът" го имаме в къщи - мега лесен. Разочароващо лесен. Въобще няма нужда нищо да се помни, а няма и кой знае каква логика.

Ивайло обаче ми израсна с тези епизоди. Въпреки че не ми харесва като актьор и редовно му се подигравам като има случай, ми се струва че е добър човек, а и с воденето на конкретно това шоу се справя прилично. Мисля да спра да му се подигравам.

Tropical Drink

# 205
  • out of space
Изгледах и аз два епизода накуп.
Като цяло съм за Никола, но и друг от мъжете ще е ок.
Двете останали жени ме напрягат...

# 206
Аз вчера го започнах и ми стана толкова интересно, че седях до никое време по нощите да гледам.
Много по-интересно ми е от предателите (нашите).

Тъкмо изгониха Мариан в 8-ми епизод и Ивайло каза накрая, че си бил тръгнал на крачка от спасеието. С други думи, ако беше преживял още едно гласуване, щяха да преместят златото в друг играч и той да се освободи от него ли?

# 207
  • София
Да, дават им възможност да се смени богаташът. Няма как много дни да е в теб и да не те хванат, в началото е по-лесно, но накрая става невъзможно, така че все по-често дават възможност за смяна. Не е обречен богаташът.

# 208
Ахаа, ясно.. Ами, да, добре е измислено така. Особено с тези конкретни улики, които дават, след определен брой от тях, трябва да са безкрайно захлупени да не се сетят.

Жалко за Мариян. Толкова ли не можа да поиска малко закуска от някоя от жените. Получи една баничка, можеше да каже на някоя друга примерно "Не знам какво става тая сутрин, обаче съм гладен като вълк, това ще си го дояждаш ли?" Имаше вероятност някой просто да си преотстъпи закуската.

Едит:
Значи мисиите на Никола (2 съм гледала дотук) са направо елементарни спрямо тези на Мариян! А той дори не я изпълни втората точно както беше зададена, но пак му я зачетоха. Rage

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 22:34 от MondoCane

# 209
Най-накрая еп. 22

Общи условия

Активация на акаунт