Къде е златото? Ново риалити

• 11 532
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
Аз с големия си акъл, докато гледах, не скролнах в Ютюб да не си спойлна, но за сметка на това реших да видя в Инстаграм дали Людмила и Никола са заедно и бързо научих кой печели.

Не съм доволна от финала, най-вече защото беше много anticlimactic и остави усещането за лесна победа. Винаги ще остане съмнението, че Никола нарочно остави кутията на Людмила.

Пак да кажа, че загубата на инерция развали усещането от предаването. Дано да си вземат поука за следващия сезон.

И нещо към Людмила, ако случайно чете тук. Няма нужда от толкова филтри в Инстаграм. Виждаме как изглеждаш в предаването, напълно нормално, човешки, с пори и фини линии, това анимирано замазване създава съвсем различен образ.

# 241
Присъединявам се към повечето коментар на Дяволо.
Харесваше ми, че тези тримата са на финал и май даже не виждам по-добра тройка. Добра в смисъл на моите симпатии. Исках Никола да спечели, но Люси ми беше най-симпатичната от жените. Рости беше добър играч, но въобще не жалих за напускането му.  Всъщност за ничие напускане не жалих но за мнозина се радвах че напуснаха.

Епизодите трябваше да са през ден, после през два, после пак през ден, пак през два.. средно става ден и половина тоест 24 епизода щяха да се пуснат за 36 дни.

Ивайло много ми се издигна, спрямо мнението което имах за него преди това.

Перфектно решение че нямаше глад  - (значи можело да става шоу без да тормозиш и унизяваш участниците!!!)

Пристигането в някаква кариера с костюми и лимузини беше кофти идея.

В началото малко ми липваше едно изчерпателно обяснение какво аджеба ще става!?  Минаваше ми през ума че може да е някакво зле скалъпено махленско/нискобюджетно подобие на всичко което сме гледали в други шоута.  Към продуцентите - началото е много важно - да грабнеш човека от първите пет минути че "това ще е интересно". Вашето начало беше слабо.  

Но сега съм фен и давам градивна критика.   Чакам с интерес един още по-силен следващ сезон.  
Не сменяйте водещия!
Идея:  Направете анкета сред всички участници "посочете един от вас, без себе си, и без победителя, който искате да има втори шанс и да влезе в следващия сезон".  И наистина предложете на този, който е събрал най-много гласове.

# 242
Хареса ми финала. Още от средата на сезона искам Людмила да спечели, наистина играеше най-добре. Никола също беше перфектен в 99% от времето, но нямаше нейната социална игра и никой нямаше да се чувства все едно ще си откъсне ръката, ако гласува за неговото изгонване.
Критиките към продукцията съм си ги казвала, сами си убиват много от гледанията. Същото го правят и "опитните" продукции, така че просто трябва колективно да се вдигне нивото.
Много ми хареса предаването и се надявам да се популяризира още повече. Харесва ми да има повече предавания без глад и мъчения, без "стратегия" да е лоша дума - а какво да говорим за "коалиция" и без битовизми.

# 243
  • София
Еее, браво, с голямо удоволствие изгледах последния епизод и съм доволна от финала. Изцяло заслужена победа на Люси и хубава финална тройка.
Съгласявам се и за водещия - имах много ниско мнение за него от сериала, но тук беше перфектен, нямам нито една забележка към него.
Хареса ми и че епизодите не бяха по 2-3 часа Simple Smile макар че имаше и някои доста дълги и има места, на които съм превъртала.
С удоволствие ще гледам втори сезон. Препоръки/градивна критика: повече реклами, включително ако могат да се разберат с Надкаст за интервютата с напускащите, това много ще вдигне гледаемостта. По-малки паузи между епизодите.
Но като цяло, много приятна изненада беше това предаване, браво на създателите му!

# 244
  • София
И на мен ми хареса Ивайло като водещ.

# 245
Много съм доволна от победителя! Не исках Никола да спечели, защото не мисля, че го заслужаваше. Людмила наистина беше царицата на шахматната дъска ("Люси каза"), а той – пазеният цар. И от царицата, и от продукцията.Страшни финтове направи Люси, за да го опази.
На мене пък Виктор ми стои като кръпка във финалната тройка. Бих предпочела Яница пред него.
Определено ми хареса предаването, но си признавам, че ако в началото (и средата 😁) чаках с нетърпение всеки епизод, с това разреждане на епизодите накрая позагубих интерес.

# 246
  • out of space
Прекрасно предаване се получи, чудесен водещ, интересни участници и игри.
Честито на Люси!

# 247
Ха, изненада! И по-скоро приятна. В началото бях за Никола или Рости като най-умни и логични, но след като единият отпадна рано а другият беше откровено подкрепян от продукцията и всичко изглеждаше предопределено ми се прииска нещо да се обърка. А Люси отначало ми беше доста досадна но постепенно започнах леко да и' симпатизирам така, че съм ОК с нея като победител.
Никола затъна в изчисления и проценти, но тази игра е по-скоро покер отколкото математика, игра на психология, разчитане на противника, блъф и ре-блъф. И Люси се оказа добър покерджия. Но тук основната критика ми е към регламента - в такива игри предимството е на страната на този който има последния ход, затова нямаше логика Никола като победител в предната да размества кутиите първи. Доколкото съм гледал подобни чужди формати винаги този който е спечелил предимство има последния ход. Защо тук го обърнаха един бог знае. Може би като компенсация за подпирането дотук накрая го сритаха в кокълчетата. Но като цяло от концепцията и водещия съм също приятно изненадан.

# 248
Браво на победителката и браво за сезона изобщо. Бяx за Радо и Дани, но след като отпаднаxa... от тези финалисти, не ми се искаше да спечели Никола (твърде самонадеян и с огромно самочувствие), а камо ли Виктор (не ми е симпатичен от първото си появяване на екран в първото риалити).
Люса Логиката доказа, че е ....с логика и мислене... може да се печели.
Тя каза, че 4к ще даде на другите двама финалисти и за себе си оставя 20к от наградата.... (Ако правило съм чул).

"Запишете се за новия сезон" и после  май не дадоxa линк  къде да се кликне, ако някой иска да се яви на кастинг?

И да, водещият нека си остане. Но да няма повече недоразумения от рода на това връщане на Теа обратно или най-заподозрения (Никола) да го пратят в гората за няколко епизода...

Общи условия

Активация на акаунт