Имам нужда от малко съвети и мнение, защото вече няколко дни се притеснявам.
На 24 години съм, цикълът ми е редовен – идва на 28 дни, максимум с 1-2 дни закъснение. Преди около 3-4 дни ми беше овулацията. Бях на гинеколог малко преди това и ми казаха, че яйчниците ми функционират нормално и че в момента съм била в овулация.
Правила съм доста изследвания и всичко е наред:
Колпоскопия – нормална.
Цитонамазка – чиста.
Влагалищен секрет – нормален, без гъбички и инфекции.
Преглед на матка и яйчници – всичко в норма.
От 3 дни забелязвам нещо, което ме тревожи – когато съм в тоалетната и се напъвам, усещам лека болка или дискомфорт.
Не е постоянно, само в тези моменти се появява.
Освен това понякога усещам и леко дърпане или тежест в кръста или малкия таз, подобно на чувството, което имам преди да ми дойде.
Болката е по-скоро вдясно, ниско долу, близо до областта на яйчниците или началото на червата – трудно ми е да я определя точно.
Нямам температура, нито гадене. Течението ми е нормално, безцветно, без неприятна миризма или сърбеж. Също да кажа че до следващият ми цикъл остават 10 дни горе долу.
Чудя се дали някоя от вас е имала подобно нещо след овулация, което да продължава няколко дни. Възможно ли е да е свързано с яйчниците или с червата?
Ще съм много благодарна, ако споделите опит или съвет, защото всички изследвания са чисти, а аз се чудя дали е нещо нормално или трябва пак да отида на лекар. 🤗