Отговори
# 165
По информация на Бирсен Алтънташ, снимките на сериала „ABI“продължават без промени. Снимките ще започнат по първоначалния план. От името на администрацията добавят, че са заинтересовани от този проект и се надяват на официално обявяване по-късно тази седмица. Снимките също ще започнат през първата/втората седмица на октомври. Стартът на проекта е планиран за ноември. В момента Афра и останалата част от актьорския състав се занимават с технически аспекти: подготовка на костюмите за актьорите, репетиции и др.

# 166
Стори от Афи,с Бурджу. Heart

# 167
Афито на сета на Сърцебиене ли е ходила?
Нагито много сладко,  как ревниво гледа Heart Eyes

# 168
Добро утро Blush

Афито още отслабнала сякаш, стопи се това дете Heart

# 169
Добро утро Simple Smile
Цитат
Това подтиква публиката да се запита: "Къде започва и къде свършва границата между реалното и изкуственото?"
Е, той и класическият декор е нещо изкуствено и не всеки може да му придаде живот. А по повод границата - ами аз гледам очите и лицето на модела, после дрехите. И отдавна съм забелязала, че професионалните модели се движат като безжизнени манекени от витрина. А дрехата впечатлява с  конкретния човек, тя прави стила му.

# 170
Добро утро и от мен Kissing Heart

Чудесата на октомври предстоят 🍂✨
Ще ги открием в хладните лъчи на слънцето, в златните листа, в уханието на тиква и канела, в топлите вечери със свещи и в малките мигове, които стоплят душата ни 💛

Хайде да видим,летния сериал който ни спретнаха и тази година нашите патрони,дали свършва Stuck Out Tongue Winking Eye и да очакваме ли нов сериал...за тях двамата в реала..

Два дългоочаквани проекта🎥....
АФРА МЕРТ
ПЕРА АКТАН
Има химия, има симбиоза, има връзка, която тепърва ще видим!
Инфлуенсър или ресторантьор,няма значение...🌈
Важното е да видим качествени сюжети които да ни накарат да се замислим и да останем без дъх...
За актьорската игра на патроните,то е ясно...ще е перфектна Heart

Общи условия

Активация на акаунт