Отговори
# 60
Всичко бе навремето любов
Мечтите се рояха под звездите
Но откакто век настъпи нов,
времето настана на игрите

На влюбени играем до полуда,
загрижени за нашия ПиаР
В нас не пърхат вече пеперуди
Брои се само външният ни чар

С израстъци оформени под ножа
С рисунки по най-скритата ни плът
С присадена отнякъде си кожа
във живота пробиваме си път

Няма ги звездите в небесата
невидими за нашите души
Край не свири никой на играта,
човешкото която в нас руши
Милна, Hands Clap

# 61
Бенита,разбрахме вече..не сме малоумни.
Всеки има право да мисли каквото си иска,нали?
Би било чудесно да честитиш празника,днес...а не едно и също.
Лично аз приветствам,че си решила да пишеш в нашата група и Добре дошла Kissing Heart
Но нека не циклим на едно и също,дни наред.На мен лично,би ми било интересно да науча мнението ти за самите Афра и Мерт,за миналите им проекти и настоящите такива,а не за...пиарите им.

Честит празник!

Относно успеха  на Мерт и Афра: Химията между Сайфер беше причината , но  как се случи?
Според мен Мерт е този, който е имал, има и ще продължава да има успешни и откровени интимни сцени с всяка своя партньорка. При Афра пък смятам, че подобни сцени няма да ѝ се получават с друг колега.

# 62
"Според мен Мерт е този, който е имал, има и ще продължава да има успешни и откровени интимни сцени с всяка своя партньорка. При Афра пък смятам, че подобни сцени няма да ѝ се получават с друг колега."

Искрено се надявам да не тръгнат да се надцакват.  Мерт отдавна е спечелил тази надпревара , още с участието си в "Голота".
Успешните откровени интимни сцени не са мерило за талант и успех.  Успех е когато въпреки тяхното отсъствие залепиш зрителите за екрана. Пожелавам го и на двамата. Ние ще сме тук и ще гледаме.

# 63
Цитат
Относно успеха  на Мерт и Афра: Химията между Сайфер беше причината , но  как се случи?
Според мен Мерт е този, който е имал, има и ще продължава да има успешни и откровени интимни сцени с всяка своя партньорка. При Афра пък смятам, че подобни сцени няма да ѝ се получават с друг колега.
Та ... как се случи тоя процес? Smiley
От останалия текст аз разбирам, че Мерт е обречен да играе любовник с "успешни откровени сцени", щото му се отдават естествено ... Пак как(?) не е ясно. За Афра се е получило в Рибарчето, щото е хлътнала по Мерт, иначе тя не може да ги изиграе тези "откровени сцени". Не й иде отвътре.  Sunglasses
Ако правилно съм разбрала, този текст попада под ПР-клишето, което означава, че подвеждайки всичко под ПР-знаменателя, ПР-ът си е свършил работата. Ама това е ПР-ът на Мерт. Wink От което следва въпросът, що Мерт държи да бъде в очите на публиката си преди всичко Дизи - Любовникът???

# 64
Цитат
Относно успеха  на Мерт и Афра: Химията между Сайфер беше причината , но  как се случи?
От останалия текст аз разбирам, че Мерт е обречен да играе любовник с "успешни откровени сцени", щото му се отдават естествено ... Пак как(?) не е ясно. За Афра се е получило в Рибарчето, щото е хлътнала по Мерт, иначе тя не може да ги изиграе тези "откровени сцени". Не й иде отвътре.  Sunglasses
Ако правилно съм разбрала, този текст попада под ПР-клишето, което означава, че подвеждайки всичко под ПР-знаменателя, ПР-ът си е свършил работата. Ама това е ПР-ът на Мерт. Wink

От което следва въпросът, що Мерт държи да бъде в очите на публиката си преди всичко Дизи - Любовникът???

Успехът на "Metruk Adam" те опровергава. Мерт доказа, че го бива не само като любовник. Но факт е, че който може, той може.

# 65
Ааа ясно Grinning И аз се чудех, ама сега разбрах всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
 Това не беше ли едно фолклорно предаване, Който може, той може"?

Ясир и Али се сдобрили хеле хеле Grinning

# 66
Ама какво ги мислим толкова. Като не й се получава на Афра някоя интимна сцена, наемат Мерт за дубльор и всичко си идва на мястото!  Или още го обича или вече го мрази, но когато има чувство, тогава става изкуство, както пееше Тодор Колев навремето.

Когато падна твойта кърпа
ти лъсна гола дибидюс
После с поглед ме придърпа
и случи се голям конфуз

Добре, че камера не хвана
на пода как ме хвърли в туш
А утрото кога настана,
как двама с тебе взехме душ

# 67
Милна, много ме кефиш Grinning Таман се бях притеснила, какво ще прави Афра, като не й се получава с други, но ти намери решение Grinning

# 68
# 69
Афра Сарачоолу, която ще се завърне на екрана с поредицата "Аби", за първи път коментира критиките относно възрастовата разлика между нея и партньора ѝ Кенан Имирзалъоглу в новата поредица. 📍📍

Забелязана в Левент, красивата актриса беше принудена да даде интервю, тъй като вратата на сградата, в която щеше да влезе, не се отвори. Сарачоглу заяви, че репетициите за четене все още не са започнали, а относно критиките отговори: „Възрастта на героя ми е подходяща.“
💥

Репетициите и четенето на сценария още не са започнали, но ще започнат този месец, значи следващата седмица най-късно иншаллах Heart Eyes

# 70
Цитат
Ако правилно съм разбрала, този текст попада под ПР-клишето, което означава, че подвеждайки всичко под ПР-знаменателя, ПР-ът си е свършил работата. Ама това е ПР-ът на Мерт. Wink

От което следва въпросът, що Мерт държи да бъде в очите на публиката си преди всичко Дизи - Любовникът???

Успехът на "Metruk Adam" те опровергава. Мерт доказа, че го бива не само като любовник. Но факт е, че който може, той може.
Тцъ, не опровергава мен, а теб. Аз просто докарах разсъжденията ти за "всичко е ПР" до логическия им извод.
Blush
Цитат
Сарачоглу заяви, че репетициите за четене все още не са започнали, а относно критиките отговори: „Възрастта на героя ми е подходяща.“
Joy Joy Joy
Много обичам хора с пъргава мисъл. Heart Eyes

# 71
Сега ще кажа : Казах ли ви ?  Щом Онур казва , че е удължила ваканцията , това значи че Афра се е прибрала у дома.
Голям бонбон е Афра , голям.  Винаги излиза умно от ситуацията.
Няма да вземаме Мерт за дубльор , ще се преумори момчето от толкова откровени сцени. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще търсим друг , също толкова опитен.

# 72
Ама,момичета,да ви замоля.....няма да сменяме канала. Joy
Искам драма,опера и балет да гледам с всички актьорски похвати,дето да ти бъркат в душата.Не сцени.........

# 73
Кате Grinning Ками Grinning Сико Grinning

Увлякох се с гифовете, но много ми беше домъчняло за тази муцунка, кусура бакма Blush

# 74
Страхотна млада дама Heart Eyes

🎥 Афра Сарачоглу, която ще се завърне на екраните с ролята си в A.B.I, говори за първи път за новия си сериал и критиките относно възрастовата разлика между нея и партньора й Кенан Имирзалъоглу.  Сарачоглу, която заяви, че четените репетиции все още не са започнали, отговори на критиките: „Героят и без това отговаря на възрастта ми“
 „Хайде да поговорим. Срещна ли се с г-н Кенан? Започнаха ли четените репетиции?“  
- Не, все още не са започнали. Но мисля, че ще започнат този месец.
 Какво почувства, когато получи първото предложение да играеш с Кенан?
 - Нова работа, развълнувани сме. Да видим какво ни очаква. Сигурна съм, че ще бъде добър проект.  
„Всъщност всички с нетърпение очакват да видят как ще си взаимодействате. Може ли да се каже, че това е двойка, за която ще се говори много? Имаше и критични забележки. Заради възрастовата разлика. Това разстрои ли те?“
 - Не. Героят отговаря на моята възраст. Така че, няма нищо. Благодаря, приятели.
 (Магазин Бурада)

Общи условия

Активация на акаунт