Отговори
# 210
Катерина, благодаря за въпроса Grinning Всъщност били много добри приятели, но го пазели и това в тайна Stuck Out Tongue Winking Eye

Кате, това е агенцията на Бейза

https://www.ph7entertainment.com/

Има си доста клиенти, между които Мерием Узерли, Бурак Челик, Мерал Четинкая, Сера Кутлубей, сценаристката на A.B.I. - Ейлем Джанполат, както и режисьорът на Пера - Бахадър Караташ. Джем Карджъ също е в тази агенция.
Разбира се, Афито е черешката на тортата Heart Eyes

# 211
  • София
Здравейте, момичета!
Успешна нова седмица  ви пожелавам, изпълнена с много добри и интересни новини.
От известно време се питам:
Защо до сега не сме видели Афра нито веднъж в компанията на приятелите на Мерт. Нито Асер, нето Мирай  сме видели да контактуват с Афра. Единствено разпускат в компанията на Мерт и то до късно през нощта.
Странно е това приятелство, поне за мен.

Привет и от мен на всички,

Мисля, че имам отговор на този въпрос, който обаче вероятно няма да се хареса на неговите почитатели.
Афра е доста по-целенасочена и успешна, не си губи времето, обикаляйки нощем с тях, а и едва ли ги спонсорира така както Мерт.
Надявам се този ми пост да стигне до повече хора и да стои дълго време тук.
Хубава седмица желая!

# 212
Много интересно наистина Grinning

Дейността на Афра след Чапкъна Heart Eyes

Сценаристките на A.B.I. нещо се съвещават, Дениз Гюрлек и Ейлем Джанполат Heart Eyes

# 213
И защо си мисля, че Мерт наистина щедро ги спонсорира по заведения  и с това му правят лоша "приятелска услуга".
Малко с поведението им ми приличат на Пелин. От обич го правят, но всъщност не е така.
Както и да е, приятелите са си негови и той сам преценява кое е правилно. Прекалено е добър.

# 214
Здравейте! Hug
За мен Ферит имаше да си получава много, като започнеш от Пелин и провалената първа брачна нощ, та стигнеш до диван гейт със Суна. Не толкова изневярата визирам, колкото неуважението към Сейран. Но не си го получи. Филмът показва липсата на баланс в отношенията в семейството в днешни времена. Или изобщо. Жената, каквото и да прави, не бива уважавана от съпруга си. За любов не говоря. Трябваше Ферит да стои на финала в тях, с престилка в кунхята, да гледа децата, а Сейран да се вихри в Рейна диско или някой друг клуб, с красиви млади мъже около нея. Тогава щеше да е поне малко изравнено, ама не.
А защо е нужно Афра ще се размотава с приятелите на Мерт, от къде идва това очакване за близост с чуждите приятели?

# 215
Сет на BBŞO,  пак в Киречбурну снимат

Нинка, хич не й трябва на Афра да се мотае с Ясир и мама Мирай. Обаче прави много лошо впечатление, че например Мирай е последвала гаджето на Ясир, а Афра и Юлкем, бившата приятелка на Али, така не ги последва за толкова години. Следва и Принтера Мирай Grinning
Нейсе, минало бешало Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Ооо, тази Мирай пък какъв критерий е? Очевидно е, че не харесва Афра. С нея, и без нея, Афра си има милиони почитатели  Wink

# 217
Мелек Севен и Дениз Гюрлек, две от четиримата ни сценаристи. Мелек днес има рожден ден.

Между другото, тази снимка е от 2020 година, Ейлем е написала. Дали са били само приятелки, или от тогава са започнали да пишат A.B.I., не се знае Blush

# 218
Мирай не ми е фактор. Всеки си заслужава приятелите , поне тях можем да избираме. Щом Мерт се чувства добре в компанията им , няма  проблем.
Що се отнася до следващата дестинация на Мерт , мисля че ще е нещо от рода на Бали.

# 219
По въпроса за приятелите на Мерт аз ще припомня старата максима - Родителите си човек не може да избере, но приятелите си избира.
ПП А, почти едновременно сме писали с Ками. Hands Plus1

# 220
  • София
https://www.facebook.com/photo?fbid=772323025647313&set=a.142691961943759

Според мен Мирай е голям фактор в живота и на двамата.
Бая бая влияе...
Следващата дестинация би могла да е отново острова, там е Мирай, също и една особа, която доста се прочу покрай Мерт през лятото...

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:48 от jvarbanova

# 221
Аз мисля,че дестинацията ще е Лондон.Не е завършил обучението,така и не видяхме нито сертификат,нито снимка.

Индийски сериал Heart Eyes
Шах Рамазан и екс съпругата..

# 222

Бая бая влияе...

Мирай е фактор в живота на Мерт. В живота на Афра има роля , само докато тя е с него и то , ако той го позволява.. Някоя е сложила границата , но коя - не знам. Всички пишат , че Мирай не харесва Афра , може да е взаимно .

Е как не завърши обучението в Лондон !?   Даже с "награда" се върна оттам.
Където и да отиде Мерт , ще се чуе и види.

# 223

Бая бая влияе...

Мирай е фактор в живота на Мерт. В живота на Афра има роля , само докато тя е с него и то , ако той го позволява.. Някоя е сложила границата , но коя - не знам. Всички пишат , че Мирай не харесва Афра , може да е взаимно .

Е как не завърши обучението в Лондон !?   Даже с "награда" се върна оттам.
Където и да отиде Мерт , ще се чуе и види.

Joy точен коментар...но може да не е довършена работата.

# 224
В близките дни ще видим и втората част на рекламата на DeFacto. Според рускините  , тя ще ни пренесе  в Париж и Ню Йорк.  Ти да видиш , закъде без Лондон ?!

Общи условия

Активация на акаунт