Отговори
# 225
Прочутото клипче с лайк от амджата...

https://www.instagram.com/reel/DOKAV_FCHGm/?igsh=b28wM3FwZ3FoNGxy

Човека е харесал сцената от сериала,актьорската игра на сина си,сладката Сара...хайде и Афра,все пак е партньор на сина му в сериала...народа полудя отново.
Не само ги сдобриха,ами ги и ожениха..
Снимки няма,нищо няма,някой писал,друг уж видял,ама що така няма черно на бяло,един бог знае.Цял ден в Асос с Афра,явно с шапки невидимки,но с Ясир в Асос,снимков материал бол.
Амджата, горкия човек в интернет да не влезе,да седи на дивана и вестник да чете.
Аз докато не видя доказателство,съм скептична...крайно време е да се разбере вече...

# 226
Миленка, скоро щяло да има доказателства, чакам и аз с интерес.

Малко Сейфер от началото на втори сезон Grinning Пак гледахме друг сериал тогава, но бяха много сладки Heart Eyes

# 227
  • София
Еха ехаааа нова реклама на Де Факто в Париж и Ню Йорк, а не може ли и на корта с трева, където се провежда Уимбълдън?  Представяте ли си Афи ето така там...

Уникално ще бъде.
А по време на снимките на рекламата Мерт ще се обучава в елитно Лондонско училище

Как е?

# 228
Ето кой е помогнал на Ферит да нарисува красивият пръстен Smile

Какво ли не сътворява ИИ, но много ми хареса.

# 229

Баща и дъщеря в сериала Heart
Приятели в живота Heart Eyes

Прекрасни са,много се радвам на Дирен и че ще е силна подкрепа на Афи в съвместния им проект A.B.I
Heart

# 230
Гюнайдън, къзлар Grinning Спорен ден на всички Kissing Heart

Днес Афра има последен шанс да избегне критиките от мен Grinning Каза, че този месец ще започнат, а никакви ги няма. Какво е това безхаберие Stuck Out Tongue Winking Eye

Адвокат Чагла сигурно ще е нещо такова Sunglasses

https://x.com/hazar_sengul/status/1972730185285046281

# 231
Привет и от мен Heart

# 232
Добър ден и от мен,момичета Kissing Heart

Неслихан Атагюл ,която получава най - много проекти годишно! Ролята на Сейран в сериала "Златно момче" ,първоначално е предложена на нея и тя я отказва, така че ролята е дадена на Афра Сарачоглу! След това се повтаря със сериала "Семейството е изпитание"! Неслихан Атагюл,получава офертата но я отхвърля, но Афра Сарачоглу в крайна сметка приема проекта! 💜💫
Съдбата си знае работата,нали Heart Eyes
Не съм гледала нищо с тази Неслихан,но съм сигурна,че Афи не и отстъпва по нищо.

И малко неземно красива булка Heart
Дано някога я видим така с някой,обичащ я до безумие и хванал ръката и...пред целия свят...

# 233
Айде не остана, още една седмица Heart Eyes

За разкош Heart

# 234
От новите писания на Онур Акай разбрах, че ще ходят в Асос на почивка нашите патрони, а също и това, ще репетициите на Афито са започнали. Дано да е истина Heart Eyes

# 235
От новите писания на Онур Акай разбрах, че ще ходят в Асос на почивка нашите патрони, а също и това, ще репетициите на Афито са започнали. Дано да е истина Heart Eyes

Ханде зае заслужено първо място в жълтите медии и социалните мрежи, благодарение на пиара с любовната си връзка. Афра също се стреми към тази съмнителна победа, използвайки пиар чрез лъжите на клоун и стратегията „тука има – тука няма“ в отношенията си с Мерт. Разбира се, винаги има кой да печели от желаещите още да бъдат лъгани. Жалко ,че Мерт не може да прекъсне тази грозна манипулация .Какво ли трябва да направи ,за да му повярват  ,че отдавна не участва  в това.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 13:42 от bennitta

# 236

Ханде зае заслужено първо място в жълтите медии и социалните мрежи, благодарение на пиара и любовната си връзка. Афра също се стреми към тази съмнителна победа, използвайки пиар чрез лъжите на клоун и стратегията „тука има – тука няма“ в отношенията си с Мерт. Разбира се, винаги има кой да печели от желаещите още да бъдат лъгани. Жалко ,че Мерт не може да прекъсне тази грозна манипулация .Какво ли трябва да направи ,за да му повярват  ,че отдавна не участва  в това.
Ами много просто нещо може да направи, отговаря на въпросите за Афра, както тя отговори преди много време - ние сме просто приятели, или колеги. Не случайно папараците не питат Афра, а питат Мерт за отношенията им.

# 237
Периодично изскача някое Сеугри Head Band

https://www.instagram.com/reel/DPMMoG_jKqb/?igsh=cGw3MzI3cWU0M3gw

Афра е супер успешна актриса,модел,млада,необвързана,изключително красива в топ 100,за 2024,номинирана и за 2025....нужда да изброявам още,няма.
По петите и пълзят неизброим брой мъже..така,че...ненужен спор.

Аз си чакам A.B.I и Пера...

# 238
И аз мисля, че няма нужда да си ги мерим Grinning

# 239
Е, Мерт има и един допълнителен проблем. Нали беше казал, че не вярва в любовта. А сега да каже, че е лудо влюбен не върви някак. А аз още не мога да разбера защо го е казал. За да го каже човек, трябва да не е срещнал любовта. Любовта е като Бог - тя съществува, независимо дали вярваш или не вярваш в нея.

Общи условия

Активация на акаунт