Отговори
# 240
Още когато видях Онур да чака АфРам на летището, разбрах, че работи за един от двамата. Когато Афра спря до него, а Мерт го подмина, всичко стана ясно.

Очаква ли някой , Мерт да каже:

Скрит текст:
1.Аз с Афра се преструвахме, че имаме връзка, защото така изискваше договорът.

2. Прекарахме си добре с Афра, но без обвързване, съчетавайки полезното с приятното.

3. Аз съм необвързан  ,но Афра е голямата ми любов, но когато не работим заедно   предпочитам да съм свободен и да излизам с други жени.

Сега Мерт отново е принуден да доказва, че няма връзка с Афра, вероятно като се появи с някоя от дамите в живота си, и отново ще бъде подложен на порция обиди от феновете на Афра.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:52 от bennitta

# 241
Бирсен е отговорила на въпрос за A.B.I.

# 242
Моми жужат като пчелички
край мойта рошава глава
Влюбени са в мене всички,
но любовта не е това

Една сърцето ми владее
коя най-лесен е въпрос
За нея всичко в мен копнее
ще я видя скоро във Асос

# 243
Онур работи за себе си и за никой друг. Възползва се от ситуацията и от това  , че нашите не са категорични за отношенията си. И пак стигнахме дотук - горкия Мерт и "лошата" Афра. Като е толкова лоша и така го използва , той да  няма сливи  в устата. Веднъж да отговори директно за въпроса за нея и ще го оставят на мира, ноо май и на него му изнася  тази "заигравка" с феновете.
A.B.I  ще започне все някога , надявам се да е скоро. Дотогава много сериали ще окапят и дано имат друга опция, освен излъчване в понеделник.
"Далечен град" гърми с рейтинга , въпреки че съживяват мъртъвци. И той като Шербета ще се гледа , независимо от клишетата и глупостите.

# 244
Ками, аз и заради Сабина не искам в понеделник, че няма да имаме онлайн с нея, да си коментираме тук Grinning Четвъртък май бил свободен, пък до ноември ще се освободят и още дни, като гледам.

И един джумбиш четох снощи за Далечен град. Изтекла му визата на Боран и затова го върнали в Турция, макар и в кома Grinning
Или е истина?

# 245
Сабина е заета  в понеделник , петък и неделя. Да се надяваме  на четвъртък значи.

Общи условия

Активация на акаунт