Отговори
# 270
Милна, ще разберем от биографичния филм Grinning

Афито и Рири Heart Eyes

# 271
Цитат
Милна, ще разберем от биографичния филм Grinning
Зависи кой ще напише сценария. Доколкото си спомням, Афра не е демонстрирала досега сценаристки наклонности, Мерт говореше в едно интервю, че мечтае да направи филм от началото до края, да контролира целия производствен процес.

# 272
Добро утро Flowers Sunflower

# 273
Ааа Кате, Афра от малка е писала пиеси и е играла всички роли в тях Heart Eyes

# 274
Е, хубаво ще е да видим  и двата сценария тогава. Нали "всеки сам си преценя".  Joy

# 275
Добър ден,момичета Kissing Heart

Много качествена илюзия..в реала дали ще го видим?

Това е старо инфо от вчера,към днешна дата,са повече от 11 милиона.

Heart

# 276
Е, хубаво ще е да видим  и двата сценария тогава. Нали "всеки сам си преценя".  Joy

Интересно ще е, ако е разказ от двамата, всеки със своята гледна точка Heart Eyes Вярвам, че ще разбият класациите по гледаемост Grinning

Миленка, Афра все не случва на фенове на бившите си Grinning Като излезе Истанбул, моя любов, купуваха профили в САЩ и гласуваха с една звезда, за да падне рейтинга на сериала. И падна де.
Сега спамят рекламата на Дефакто и пишат отвратителни коментари под нея.

# 277
Коментар е излишен...наградите на Афра говорят сами..Heart Eyes

Няма нужда да качвам други награди,нали?

# 278
Цитат
Fi79

Пиарът с АфРам беше удобен и за двамата, както и за общия им сериал, но след края на снимките Мерт ясно и категорично се дистанцира, както от Афра, така и от този пиар. Феновете на Афра са фанатични, агресивни и злобни към всяка жена (актриса или не) около Мерт.,което вреди на партньорките   му  .Той в момента не се нуждае от пиар, за разлика от Афра и Ханде, които имат  да промотират новите си  сериали/жалко за методите им/
На това предизвикателство няма как да не отговоря! Извинявайте, дами!
Бенита, от последния сблъсък на Мерт с "журналистите", състоял се преди няколко дни, не ми изглеждаше ясно и категорично да се е дистанцирал от Афра, дори напротив. Толкова беше хлъзгав, че с пълна пара подхрани илюзията за АфРам и в момента се правят някакви абсурдни анализи, и пак се търси под вола теле.
Аз, като огромен фен на Афра, не съм нито фанатична, нито злобна, нито агресивна към жените до Мерт. Всъщност, като гледам как се държи с жените до него, става ми много тъжно за тях и ми иде по- скоро да ги защитя. Като жена и като майка на момиче, разчитам поведението на Мерт спрямо дамите му като недопустимо. Точно затова заговорих за липса на стил и класа, какъвто един истински мъж би трябвало да притежава. Има неписан кодекс за мъжка чест, с който явно той не е запознат. Ще приведа само два примера и спирам.
1. Афра и Мерт излизат от нечий дом и пред вратат ги чакат папараци и репортери. Той отваря вратата на колата и бърза да се мушне вътре, оставяйки дамата след него да се оправя сама. Бях в шок! Що за мъж няма да изчака първо да се качи дамата му?! Не е ли редно да помисли първо за жената до него? Да я защити и да й осигури безопасно място, дори и опасността да идва от "журналисти"?
2. Мерт и непознато момиче, с което явно е в отоншения, съдейки по позицицията на телата им, се появяват на снимка. Мерт и предполагам същото момиче, отново демонстриращи интимност, ги виждаме в кратко клипче, заляло всички социални мрежи. До тук всичко е чудесно. Младата звезда на турското дизи е срещнал любовта. Какво по- хубаво от това да се обичат и да показват тази любов. Проблемът в рая дойде само няколко дни по- късно, когато Мерт застана пред репортерите и на въпроса за дамата му, отрече съществуването й! Той не каза, че е било мимолетно, че нещата не са се развили в желаната посока, че са установили непреодолими различия и т.н. (триковете за оправдаване на раздяла при звездите са много), а отрече всичко, което е съществувало. По- звучен медиен шамар от мъж към жена лично аз не съм виждала. Няма значение коя е жената, дори и платена да е, един мъж е длъжен първо да се погрижи за нейната репутация и тогава да мисли как да спасява своята кожа.
Разбира се, вие, фенките на Мерт, не виждате нищо нередно в поведението му спрямо жените, но това не означава, че няма такова.
Ако не знае как да лавира открито, тогава просто трябва да бъде по- дискретен.
И не, не го мразя, нито мразя жените му, нито партньорките в съвместни проекти. ( Той самият не задраска ли всичките си професионални партньорки или бъркам?) Аз просто не харесвам медийния образ, който си изгражда. Дано в действителност да е друг.

# 279
Фи Hands Clap

Още 4-5 дни Heart Eyes

И новопоявили се кадри от сета на Пера Grinning

Момичета, да не се окаже комедия Пера Grinning

# 280
Понякога по някои дребни "симптоми" може да се съди за много неща. Сещам се примерно за посрещането им на летището, когато Мерт вървеше напред с куфарите, а Афра поизостана, докато отговаряше на журналиста. Мерт непрекъснато се оглеждаше назад да види къде е тя, но Афра се пошегува по повод на избързването му, че това са мъжете. Нещо в този дух беше. На пръв поглед нищо чак толкова важно, но понякога зад една безобидна реплика или шега може да се крие нещо по-съществено и недоизказано.

# 281
Fi, много хубаво си го написала…разбираемо…с факти,които всички сме видели.Дано са те разбрали…
Моето мнение е;че Мерт най-много храни Афрам…Защо ли?Позицията му винаги е хлъзгава.
Не съм забравила снимката му с Афра и Мерт Я. , където се вижда голямото приятелство между тях.Това приятелство вече несъществува и причината очевидно е любовен триъгълник.Някой е наранен и много обиден.На някой им личи,но на други не.Какъв пиар, какви 5 лева?😅
И понеже, провокирана от Fi реших да се разпиша, ще споделя и мнението ми за очаквания сериал на Мерт…Гледала съм преди години Мирай, като сестра на Серенай в Квартала на богатите и друго с нея не съм,но мнението ми е,че тя е повече за поддържащи роли…Ще гледам и може да си променя  мнението😃

# 282
Вече съм фен на козата Mistik.  Толкова много нейни снимки видяхме , направо е ГГ. Grinning

Fi +1

Не знам защо още се занимаваме с отношенията между Афра и Мерт /и аз го правя/.  Ако е имало такива , според мен отдавна са минало. Колкото и някои хора да се пънат да ги съберат , не вярвам това да стане реално. И двамата продължават, но в различни писти.  Много ми се иска поне  единия да срещне любовта и да я обяви , защото иначе ще продължаваме да четем небивалици от феновете  и такива като Онур.
Това ровене в бельото им , отклонява вниманието  от проектите им , от успехите им . Едва ли ще научим каква точно е истината.

Бенита, уважавам мнението ти , но не и това да нахълтваш , за да критикуваш само Афра. Щом си толкова критична , бъди такава и към Мерт. Ще ми е интересно да прочета , какво не ти харесва у него , защото не е безгрешен.

Бившите ни "зетьове" :
Скрит текст:

# 283
Цитат
Сега спамят рекламата на Дефакто и пишат отвратителни коментари под нея.
Последната реклама на Афра за "Дефакто" е от ново измерение. Посредствеността няма как да я възприеме, така че... Все пак ми е любопитно от какъв сорт са отвратителните коментари. Може ли да споделиш, Еве? Не е нужно да цитираш. Просто ми резюмирай и перифразирай, моля!

# 284
Ками Grinning

Фи, целувам умната ти главица Heart Коментарите - от личен характер, всичко каквото се сетиш. Поне гледам, че ги почистват Grinning

Общи условия

Активация на акаунт