Отговори
# 585
Рекламата на Афи за Defacto на английски Heart Eyes

https://x.com/Lavinia110202/status/1976654802626265546?t=Q96DfZG … DcUcphcCBkpQ&s=19

Шнура с пищна гала на новия си сериал, отзивите са много добри

Кенан с дъщеричката си Лалин

# 586

Харесва ми,че се подкрепят,бяха страхотен екип Heart Eyes

Къде остана Мерт,днес?Свикнахме да го виждаме,няма ли фенки?

# 587
Хелоу, момичета Kissing Heart

Какво става, новото дизи на шнура е навсякъде в х Grinning Изглежда фандома се преориентира Grinning

# 588
Добро утро, дами! Coffee
Еве, не знам дали фандома се преориентра, но аз продължавам да съм все така неориентирана. И понеже не е срамно да се пита... кое е новото дизи на Шнура? "Сърцебиене" или...
P.S. Има корейска версия на " Непозната в огледалото". Simple Smile

# 589
Фи Kissing Heart Коя е корейската?

Новото дизи на Шнура - Това море ще прелее - Taşacak Bu Deniz

Шербета ще си намери майстора още следващата седмица Grinning

# 590
# 591
Е, рейтингът не му е висок, Еве! Не е ли двуцифрено число, не го броя! Wink Виж сериала, където съживяват мъртвите. 14 не му мърда и това си е.
P.S. "Любовь в печали" са го превели руснаците и се намира и озвучен, и със субтитри. Само 20 епизода са. Вчера го намерих и по диагонал прегледах 1-ва, 7- а и 20-а  серия. Не питай защо! Интересуваше ме само дали се връща при мъжа си или остава с лекаря.
Сега съм на един австралийски сериал (имам голяма слабост към тях, но не идва от "Завръщане в рая" Wink ) и зареждам серия след серия. Зарязах всичко друго. Даже и вас леко пренебрегнах вчера. Имам още две серии!

# 592
Хелоу ☕️☕️☕️
Аз открих Непозната в огледалото вчера  Simple Smile Интересен сюжет в началото. Дали ще спазят сюжета в турското дизи, те обичат промени в движение. Фи, връща ли се при мъжа или остава с доктора, и на мен ми е любопитно?

# 593
Айде дано Афито и Кенан са там Heart Eyes

Аз смятам да видя Морето, че всички го хвалят, дори тези дето нямаше да гледат проекти на OGM Grinning

От недоволни посетителки на сета

Четох, че гаджето на охраната имало нови обеци Grinning

# 594
Joy Joy Joy
Е, с гаджето на охраната направо ме разби.
А "Преливащото море" и аз ще погледна, Улаш Туна ми е слабост отдавна. Другото Черно море го погледнах, ама очите му не открих и ... се отказах.

# 595
# 596
Терзи, благодаря Kissing Heart

Като гледам, ATV набляга на ABI и в Кан Heart Eyes

# 597
Здравейте Kissing Heart
Нормално е да наблягат на "Аби".
Не подценявам другите им актьори и сериали,но...
Кенан е един от най,най,най в турската киноидустрия,до него е най-добрата,млада,турска звезда.Колкото и да се напъват някои,да изкарват,че има и други като Афи...ами да си отворят очите.
Плюта,хулена,понасяща удари от всяко естество,години наред...тя винаги е на върха Nature Sparkles

Ще се радвам да я видя и в Кан Heart Eyes

# 598
Наги с нова шапка Heart Eyes

# 599
Още едно стори от Афи

https://x.com/velvetskiy/status/1977038565608767750?t=7oXvS9Synh6xOFIEzny6Dg&s=19

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 18:59 от Irina Kiryakova

Общи условия

Активация на акаунт