Отговори
# 600
# 601
,,Черните периоди в живота, понякога стават писти за излитане...:
Елчин Сафарли "Ако ти знаеше"

# 602
Добро утро  Heart

Днес последен работен ден на Мерт,да се надяваме да видим резултата до края на годината,както обещаха. Очаквам да стане по-активен и да ни зарадва с нови дъмпове от нови и красиви места.
Надявам се и утре да видим Афи в Кан.Щом рекламират нещо,по което не е започнала още работа значи имат основания да залагат на него.Дано е така.

# 603
Цитат
Надявам се и утре да видим Афи в Кан.Щом рекламират нещо,по което не е започнала още работа значи имат основания да залагат на него.Дано е така.
Дано, Сикорски! Simple Smile
Като чета какво се случва с други сценарии - смяна на сценаристи след 3-4 серии, пренаписване на сценарии, резки обрати, водещи до бъркотии в отношенията между героите..., по-добре е май изчистване на проблемите преди да са започнали снимките.
То е ясно, че сценариите са насочени предимно към семейството този сезон. Най-рейтинговите с този проблем се занимават. Така че въпросът е КАК ще се отличат и задържат интереса на публиката.

# 604
Цитат
Дано, Сикорски! Simple Smile
Като чета какво се случва с други сценарии - смяна на сценаристи след 3-4 серии, пренаписване на сценарии, резки обрати, водещи до бъркотии в отношенията между героите..., по-добре е май изчистване на проблемите преди да са започнали снимките.
То е ясно, че сценариите са насочени предимно към семейството този сезон. Най-рейтинговите с този проблем се занимават. Така че въпросът е КАК ще се отличат и задържат интереса на публиката.
Кате,като заложат на семейните отношения в чисто емоционален човешки план, без любовна насоченост и цялата и разновидност от изневери, любовници и прочие.Да изградиш връзка със семейството си-родители,деца,братя,сестри,си е едно от най-трудните неща.Колкото и тривиално да изглежда на пръв поглед.

# 605
Добро утро в неделя, момичета Kissing Heart

Афра каза, че няма да е много за двойки, а не, че няма изобщо да има. Аз се надявам да не ни оставят съвсем без любов в този сериал Grinning

# 606
Здравейте и усмихната неделя,момичета

Да уважим партньора на Афи,днес.Бяха прекрасни в съвместния си мини сериал.
Лично аз,бих се радвала на ново тяхно партньорство.

Честит рожден ден на Енгин Акюрек🥳🎉🎂

И новина за Емре Алтуг

Такаа,чета отново нападки за Афра,че видите ли,щяла да остане без подкрепа и големите акаунти преминавали към други сериали.
Интересна позиция.Аз лично не видях,тя да е направила нещо лошо,някому.Друг е човека,който цяло лято си изкара прекрасно,разхождайки се по кортове,плажове и държави,но той е чист като момина сълза.
Каквото и да се говори,Афра е стойностен и много умен човек и ще докаже на всички,че няма как да бъде бутната от трона си.
Кралицата е стъпила здраво на земята и блести и ще продължава да блести Nature Sparkles

Дано я видим в Кан Heart

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:55 от Милена Тодорова 756835

# 607
Милена, тя фенската база непрекъснато се променя и ще се променя - и в количествено, и в качествено отношение. В крайна сметка Афра не е закотвена за един сериал и един партньор, всичко зависи от нея по-нататък.
Същото се отнася и за Мерт.

# 608
Привет в неделя !

Честит 44-ти рожден ден на Енгин  Акюрек !  Да е жив , здрав , щастлив и  желан партньор !
Макар и за кратко , добре си паснаха с нашето момиче.

След добрите отзиви , реших да погледна "Това море ще прелее". Харесвам Улаш и Дениз  , и  Онур няма да ме спре , ако дизито си заслужава.
Гледам рейтингите и Ханде и Баръш май май..... битти. Само международните продажби ще им осигурят някой и друг епизод. За мен се изчерпаха като двойка.  Прекалено за кратко време снимаха няколко проекта заедно. Зрителите искат да има и малко изненада все пак.
Какво толкова са се загрижили за големите акаунти и отлива им от Афра. Те се ориентират там , където има нови перспективни проекти. Нали не сме очаквали да се занимават с иди ми- дойди ми на Мерт и Афра.
Като започне   ABI  и интереса ще се завърне. Прекалено известни са Кенан и Афра , за да не ги отразяват и печелят от това.
И хайде да не  "страдат" толкова заради Афи , нали всичко е ПР. Едва ли екипът ѝ ще разчита само на късмет.

# 609
Аз не разбирам каква е драмата. За мен такава няма.И двамата завършиха нови дигитални проекти.Предстои да ги гледаме скоро.Започват нови телевизионни сериали,дай боже дълго да са на екран и да имат заслужен успех.Афра не се е спряла от април да работи по различни неща и всичко до момента е страхотно.Надявам се и при Мерт да се пораздвижат нещата откъм реклами и участия по дефилета.Всичко в професионален план се развива добре.
Лятото Мерт показа ,че Афрам е вече в миналото,Афра го изрече на глас преди няколко дни. Кое не е ясно и къде е драмата.Нищо различно от обичайни житейски ситуации.Единствено,че Афрам заслужаваха по-уважителен край,особено единият от патроните. Така е преценено, така е направено.За личният им живот ще продължава да се говори,макар и поотделно ,докато славата ги съпътства.
Нека са успешни,нека са щастливи,така както го разбират и искат.

# 610
Те двамата нямат драма, Сикорски. Не се вижда такова нещо.
Драмата била при разни акаунти на фенове. Ама и това ще мине и замине. Виждали сме го вече...

# 611
Те двамата нямат драма, Сикорски. Не се вижда такова нещо.
Драмата била при разни акаунти на фенове. Ама и това ще мине и замине. Виждали сме го вече...
И аз това казвам,виждам и двамата в много добро настроение и си гледат задачите и собствения живот.

# 612
Големите Афрам акаунти щели да оттеглят подкрепата си от Афра ли? Айййй Grinning Няма да си разплитам чорапите, да знаете Smirk

Да подгреем малко за Пера и Маджит Heart Eyes

https://x.com/kiznesesi_/status/1977111441259020465?t=vNz9VXq_7-SVIxy6s0RTnw&s=19

Има ли редакции с Пера и Адам и Пера и Йозгюр ли беше третия от запаса Grinning

# 613
Според мен, няма нищо по-естествено от това, Афра и Мерт да не искат да бъдат споменавани като Пижо и Пенда. Все пак са творци, на върха на кариерите си. Това ли заслужават, да ги знаят само като Афрам?
Освен това, преди да го чуем от устата на Афра, видяхме действията на Мерт през юли. Смисълът на тези действия не беше само обявяване на нова връзка, а и предизвикателство към края на предишната му връзка, нежелание да ги свързват заедно. Разбира се, тези, които искат да го разберат, не трябва да се осланят само на казаното от Афра.

# 614
Бирса отговорила за ABI

Голямо натискане падало, по 4 кандидата за роля имали Grinning Режисьра какво снима в момента? Не е ли другия брат Тайлан в Краля?

Общи условия

Активация на акаунт