Отговори
# 615
# 616
Терзи, рекох да не е от Кан Grinning Да направят някоя и друга продажба на зелено, само с имената си Stuck Out Tongue Winking Eye

Кефят ме много Heart Eyes

# 617
  • София
Терзи, рекох да не е от Кан Grinning Да направят някоя и друга продажба на зелено, само с имената си Stuck Out Tongue Winking Eye

Кефят ме много Heart Eyes

Ооо и още как, билесииин...

# 618
Приключват снимките на BBSO

# 619
Продължаваме с чакането. Станахме много добри в това Blush

# 620
# 621
Добро утро Kissing Heart

За последно се обяснявам за дадената ситуация,защото стига вече..
Афра да се скриела,докато отминел гнева на хората Dizzy Face
Моляя?
Така..става дума за медийна ситуация, в която журналист пита дали всичко е свършило, а Афра отговаря "свърши се", то смисълът обикновено може да се тълкува по няколко начина, в зависимост от контекста:
1.Буквалното значение - че нещо е завършено, например отношения, сътрудничество, проект или конкуренция.
2.Емоционален смисъл - че човек е взел окончателно решение и няма връщане назад, често с тон разочарование или облекчение ("да, свърши се, приключих с това").
3.Затварянето на главата - може да означава, че Афра символично завършва фаза от живота, а не задължително физическо събитие.
И така, "всичко свърши" в този контекст почти сигурно означава, че някаква връзка, работа или ситуация е приключила и че Афра потвърждава края без намерение да се връща към него.
Няма значение какъв е краят, (краят май отдавна е бил? ) това не означава, че няма да следвам и двамата, и да обичам все още със същия плам, със същата енергия, която съм обичала до сега, те го заслужават с работата си. 👏👏👏👏

И никога няма да разбера хората, които обвиняват Афра, защото никой не знае цялата ситуация,какъв е проблемът, дори няма значение.
Важно е да продължава да блести високо, високо по всички стълби.
Сериалът Yali Capkini,изстреля и двамата на върха и донесе възхода на Мерт, колкото на Афра, нищо повече.

# 622
Цитат
Афра да се скриела,докато отминел гнева на хората Dizzy Face
Това трябва да е версия на прословутото от миналите ни времена "снишаване", да отмине бурята. Ама Афра е от друго поколение и с друга култура.

# 623
Добро утро Heart

Мерт завърши още един проект Heart Eyes
Чакаме с нетърпение да видим резултата.И много се радвам да го видя ,че дава нужното уважение към колежката си.
Към предходната пропусна накрая,ама явно толкова заслужава.

# 624
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart Да имате хубав ден и успешна нова седмица Heart

Сико, предишната блокирана, няма заслуги Grinning

# 625
Афра изкара от масовата психоза, в която бяха щастливи, доста фенки и сега не могат да й простят. Разбира се, целувките от юли не бяха достатъчни да ги отрезвят, но Афра с две думички ги изкара от зоната им на комфорт и въздушните кули, които строяха, рухнаха.
От чия омраза трябва да се скрие? На фенките на Мерт, които, така или иначе, все си я мразят? Или от АфРамските фенки, които рязко са осъзнали, че май са си фенки на Мерт? Как може с лека ръка да задраскваш всяка грешка, която той прави в публичното пространство, но да искаш Афра да се скрие от погледа ти, защото е дръзнала да каже, че е приключила глава от живота си?! Такава фенска "любов" не мисля, че е нужна някому.
Тя понесе на раменете си целия хейт след раздялата с Мерт 1, докато Мерт 2 се скатаваше удобно, сега ще понесе хейта и след раздялата с Мерт 2. Нищо ново под слънцето. И тя ще си научи уроците един ден, дано по- скоро. Дано само не се научи да се крие!

# 626
Фи, Афра никога не се е скатавала и няма да го направи. Изживя връзката си смело, (въпреки хейта) и смело обяви края. Ами да, сега ще се тръшкат псевдо афрамките, ще са много подразнени на Афра и ще признават с половин уста, че на мъжете по-лесно се прощавало. Що ли е така? Дори снимката на Наги ги вади от обувките. Усещам, че скоро ще си дойдем съвсем на думата Grinning

Нейсе, пригответе пуканките и се настанете удобно. Очакват ни интересни дни Sunglasses

# 627
Момичета Kissing Heart

Като стана дума за Наги, пак е на гости на Несрин и момичетата Heart Къде ли е заминала Афра?

# 628
Аз се надявам Афра да си остане все така  смела и  знаеща какво иска.  Харесва ми това диво и малко лудо момиче. Който не може да устиска на темпото и "лудостта" ѝ , просто не е за нея.  

Чакам си аз  ABI , а  защо не и Кан. Чакам нова любов на хоризонта на Афра. Който и да избере, важното е да я прави щастлива и смело да застане до нея.

ПП :  Щях да се учудя , ако поста ми не беше "пипнат".

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:26 от Kami_J

# 629

Аз също чакам АBI,Пера и Кан,сега..
Пък после ще видим...Blush

Общи условия

Активация на акаунт