⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 509
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
д-р Лозанова в Център Куцаров.
И аз там !

# 376
+1 за Стоева. Но трудно се записваха часове като ходих последния път. часове

# 377
В МЦ на д-р Куцаров ходих преди няколко месеца. Тогава успях да запиша час за един сравнително млад лекар - д-р Иванов и бях скептична, но останах много доволна.
Беше много внимателен и обясняваше подробно. Като цяло организацията в центъра ми хареса и най - вече, че имат часове в събота.

# 378
И моя приятелка беше минала през д-р Георги Иванов в СМДЛ по образна диагностика д-р Куцаров и беше останала много доволна.

# 379
Др Лозанова в Коцаров , един глас и от мен Simple Smile) Много миличка и внимателна

# 380
  • Варна
Проблем има при запазването на час при докторите при Куцаров.

Качват графика веднъж за следващия месец. По телефона не записват часове.
Онзи ден, когато аз нон стоп рефрешвах сайта, за да запазя час при Куцаров, часовете за него се заеха за 6-7 минути!!!

Не знам как е при другите лекари при него, но Лозанова също е много търсена.
Тя работи в Сити клиник също. Поне миналия месец или по миналия беше така.

Иначе аз съм с две ръце за Куцаров, но това трудно запазване на час при него ми тежи.

# 381
Ех, мис, тъкмо влизах да питам за това, което писа.
Как е положението при останалите лекари?

# 382
Излиза ми в сиво целия график, регистрирах се, сигурно без регистрация така излиза. Не, стои си в сиво, значи вече няма свободни часове за декември при нито един лекар, така го разбирам Rolling Eyes Не съм пробвала да звъня по телефона.
Скрит текст:
Погледнах, че в Сити клиник, в листата лекари фигурира д-р Лозанова. Там пък при запазване на час, не може да се избере конкретен специалист.

# 383
  • Варна
Куцаров качват графика за лекарите за следващия месец последния понеделник на предходния месец.
Всичко е било запазено още на 24.11 предполагам в първите часове или до обяд на деня.

Пробвай утре да звъннеш в Сити клиник. Имам спомен, че работят в събота до обяд.

# 384
Някой опита ли въпросните плодчета дали са хубави?

Давам пресен отзив Grinning
Днес опитахме три вида от тях в сладкарницата на спирката на Колхозния пазар. Не са нещо особено. Просто торта с блат и крем върху бисквитка. Необосновано скъпи са за мен.

# 385
Знам, че яъпросът, с който идвам, е странен, но все пак касае здравето ни..
Та въпросът е какво е положението с вътреболничните инфекции във Варна. Специално ме интересуват АГ отделенията

# 386
Мога да дам мнение, базирано на личен опит от преди две и осем години. В Окръжна болница детето на братовчедка ми го изписаха и върнаха на следващия ден в следствие на вътрешно болнична инфекция. Моето дете и децата на кумата изписаха от АГ без никакви проблеми.
В момента не знам какво е положението, но подобно нещо може да се случи навсякъде.

# 387
Родих в АГ март месец и не сме имали проблеми. Нито аз, нито детето.
Въпреки това, в съседната стая имаше близнаци, които бяха с инфекция. Но реално не знам дали е била вътреболнична или са били болнички заради нещо друго.
Преди 7 години също раждах там. И аз, и детето, излязохме без усложнения.
Като цяло мисля, че вътреболничните инфекции не са рядкост, особено като няма и голям контрол на достъп на външни лица.

# 388
Да, права си, Розичка за достъпа на външните лица. В това отношение АГ има железни правила от 2020 насам. Посещенията при майките и децата са абсолютно забранени.

# 389
  • Варна
Да използвам да питам, търся клуб за карате за дете на 7, колкото се може по-близо до Чайка.
Можете ли да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт