⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 172
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
От зарядното го свалихме.

# 736
Щом не се включва и със зарядно, най-вероятно е изгорял. Случвало ми се е преди няколко години, даже го носих в сервиз на Самсунг, заради останалата информация, но нямаше надежда. Каквото беше в профилите ми се появи на новия телефон. Обаче част от снимките се загубиха безвъзвратно.

# 737
За телефон - аз посещавам Милкони, на Мария Луиза номер 6, отварят в 09:30ч.

# 738
  • Варна
За телефон - аз посещавам Милкони, на Мария Луиза номер 6, отварят в 09:30ч.

Още един глас за тях.

# 739
  • Варна
Момичета, помощ! На тийнката се изключи телефона и не може да се стартира наново изобщо. Кажете къде да го занеса да го погладнат - дали ще проработи, а ако не дали мога да източа инфото. Излишно е да ви казвам, че вкъщи е АД!!!
Пробвайте да натиснете едновременно и продължително бутона за включване и бутона за намаляне на звука.

# 740
Момичета, помощ! На тийнката се изключи телефона и не може да се стартира наново изобщо. Кажете къде да го занеса да го погладнат - дали ще проработи, а ако не дали мога да източа инфото. Излишно е да ви казвам, че вкъщи е АД!!!
Пробвайте да натиснете едновременно и продължително бутона за включване и бутона за намаляне на звука.
Точно щях същия съвет да дам и аз, но дръжте двата бутона дълго време , докато не извибрира. Може да отнеме и една минута.

# 741
Златни сте. Със задържане на бутон включване и намаляване на звука около минута се стартира. Сега се теглят снимки, копират се пароли, инфо и т.н.
Благодаря на всички!

# 742
Не съм ползвала градски транспорт от миналия август. Мога ли да си купя дневен билет от машините в автобуса с български лева или се плаща само в евро?

# 743
Не съм ползвала градски транспорт от миналия август. Мога ли да си купя дневен билет от машините в автобуса с български лева или се плаща само в евро?

Мисля, че е само с евро от машините.

# 744
Здравейте, момичета, извинявам се, че не съм била полезна досега, изгубила бях темата.
Издирваме една лекарка, д-р Видева, която преди време е работила с д-р Пенев, с лазера. Една колежка беше ходила при нея в Марешки, но не ни даде телефонен номер и не мога да намеря никаква информация за такава личност - излизат с това име други специалисти.
Дали някоя от вас не знае?

# 745
Машините в автобуса са само с евро.

# 746
А вече връщат ли ресто?

# 747
Нели Видева 087 642 6732, работи с лазер в МЦ Младост. Но информацията ми е от отдавна.

# 748
Нели Видева 087 642 6732, работи с лазер в МЦ Младост. Но информацията ми е от отдавна.
И все пак - много благодаря!
дописвам, свързах се, записах си час, кабинет 606 в Марешки

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 10:19 от milanda

# 749
Момичета, опитах се да направя тема от телефона, не знам дали се получи.
Не съм много активна напоследък, а виждам че вече 50тата страница минава.

Заповядайте да напълним с още повече полезна информация и първата ни тема за новата година Heart

https://www.bg-mamma.com/?topic=1848012.msg50724518#msg50724518

Общи условия

Активация на акаунт