Студенти в Нидерландия - 27

• 41 518
  • 653
  •   5
Отговори
# 480
Кацнали са успешно. Пилотът им е съобщил, че 65% от полетите от-до Амстердам са били отменени днес. Късмет!

# 481
Мили приятели и родители, за много години! Да са ни живи и здрави младежите и да имат успехи в науките, в намирането на работа и в развитието си, да са щастливи в любовта си и доволни в обкражението си.И вие да сте живи и здрави и все така подкрепящи.   dodo_dodo пак ми разтърси душичката, невероятна си.

# 482
  • София
Кацнали са успешно. Пилотът им е съобщил, че 65% от полетите от-до Амстердам са били отменени днес. Късмет!
Точно това гледах и аз - над 60% са отменени, останалите със закъснение и 1-2 презокеански са кацнали навреме. Нашата едната лети със сърбите в понеделник в 5 сабаале и с прекачване в Белград. Дано поне тук времето се задържи пролетно. Стискам палци всички да се приберат здрави и закъсненията да са им най-големия проблем!

# 483
За много години! Да са живи и здрави студентите ни!
Моят син също ще лети в понеделник рано сутринта  от Букурещ , с прекачане в Белград  . Дано всичко е ок !

# 484
  • Габрово
За много години! Да е здрава, щастлива, успешна и много хубава за всички новата година! И моят син ще лети в понеделник през Белград до Амстердам (но следобед). Дано поне дотогава да се е извалял снегът в NL Simple Smile Бъдете здрави и много щастие, спокойствие и успехи на децата ни...

# 485
  • София
Понеделник ще са цяла група през Белград, като ви чета. Дано всичко е наред!

# 486
  • Бургас
При нас имаше фалстарт! Синът ми се събуди с повръщане и силни болки в корема и не се качи на самолета!
Сестрите му изкараха такъв вирус предните дни и независимо от пазенето, явно не се е опазил!
Цялата работа ще е 24-36 часа, но нямаше как да се качи в това състояние на самолета!
Сега се чудя, кой път да хващаме! Като гледам цените- лошо ми става!
Знаете ли, какви са последствията, ако пропусне една седмица ? За Фонтис, 1-ви курс става въпрос.

# 487
  • Бургас
Никакви последствия няма за толкова кратък период

# 488
  • София
GJK, бързо възстановяване на детето!
И аз не мисля, че ще има последствия, но може би е добре да пише на мейла на университета, учебен отдел или каквото се казва там. Моите винаги са писали, когато са в невъзможност да посещават занятия за по-дълъг период и унитата винаги са проявявали разбиране.
За билетите вижте Луфтханза, австрийците, ЛОТ, сърбите.

# 489
  • София
GLK, дано лека мине вируса, даже по-добре,че се е случило всичко в къщи,преди да тръгне детето,че иначе щяхте още повече да се притесните.Не мисля,че ще има проблем да отсъства 1 седмица от занятия.
И ние инфарктно се изпратихме тази сутрин.Закарах синковеца до летището 1,5ч преди полета.Прибрах се,легнах,звъни ми 50мин преди полета,помислих,че ме уведомява за закъснение.Забравил си картхолдера с документите.Вдигах брат му на пожар, намерих документите на бюрото и се изтрелях по пижама с колата.Добре че живеем в Младост😁....ако бяхме в по-далечен квартал, никакъв шанс да успеем.
Такъв адреналин....още ме държи...сигурна съм,че ще помни това заминаване цял живот.
Обади се от летището в Айндховен,пилота ги уведомил,че ще кацат в Маастрихт,защото са затворени пистите,но явно после са се променили нещата.Кацнали са в Айндховен,но няма авгобуси от летището до гарата, а той после пътува с влак до Бреда.Явно там сняг не са виждали или е доста необичайно за техните условия,защото не е наваляло много според синът ми.Предполагам,че по-късно през деня ще си изчистят пътя,все пак са къде-къде в сравнение с нашата действителност.
Успех на децата и лек път на тези, които тепърва им предстои връщане към студентския живот.

# 490
  • Cobrs
Здравейте, моето дете кацна успешно в Айндховен тази сутрин, но вече два часа не може да се прибере. Автобусите не идват, а убер не може да се намери свободен. ☹

# 491
  • София
Оле, много неприятно това със стомашния вирус. А пробвахте ли да  се обадите на авиокомпанията да разберете има ли как да се премести билета? Ако случайно имате застраховка пътуване с билета? Не ми се е случвало, но може да има варианти. Извадете си амболаторен лист за преглед и диагноза, ако имате възможност. Не знам, някой ако има повече опит, да сподели.

# 492
  • La casa de Mickey Mouse
Здравейте, моето дете кацна успешно в Айндховен тази сутрин, но вече два часа не може да се прибере. Автобусите не идват, а убер не може да се намери свободен. ☹
Поради снеговалежа и силния вятър в много провинции е обявен оранжев код. Не са подготвени холандците за такова време. Повечето влакове и автобуси са спрени

# 493
  • Cobrs
Благодаря ви! Понеже няма познат с автомобил, който да я прибере, знаете ли дали изобщо ще има автобуси днес. Или сайт, на който може да се провери

# 494
  • София
Синът ми още е на летището в Айндховен.Каза,че са се събрали няколко деца и се опитват да си повикат групово такси за гарата.Странното е, че леки коли се движели,а автобусите-спрени🤔.

Общи условия

Активация на акаунт