Отговори
# 105
# 106
Афооо за ДеФакто! 🧿

# 107
Значи,ще си кажа, че да не ми тежи на сърцето Simple Smile Не ме кефи,че нашите не са на първо място. Да се вземат в ръце.
За тийзъра на Дефакто не ме кефи, че Афра пак е със зализана коса. Не я харесвам така. Все едно кравата я е лизала. Тя има страхотна коса. Да се научат тези стилисти да я използват като хората.
Сега хубавото Simple Smile Афра отдавна не беше обличала тази блуза. Това е втори път. Навява ми спомени за едни усмивки, хубави снимки и един пръстен със сърце, който втори път не го сложи. Огледах й пръстите сега, но не го виждам Wink

# 108
От днес! 🧿

# 109
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мммм Heart Eyes страхотен е Мерто Heart.
Изглежда много свеж Heart Eyes. Определено работата му се отразява много добре Blush

# 110
  • София
И ДеФакто ли са използвали за тема Алиса в страната на чудесата? Даже гледам, че използват подобни по смисъл изречения в рекламата и в последната фотосесия на Мерт. Там беше същата тема 🤔

# 111
По принцип всичко е копи -пейст не само при ДеФакто и не само при рекламите!

# 112
  • София
Твърдят, че имало спам и падат лайковете на публикацията на Дисни. От 4500 на 3200

Според мен пък са купували лайкове.

# 113
Да попитам нещо. Ясир да не би да е започнал работа?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 22:13 от BELL-

# 114
  • София
Верно ли, Бел? Този мързел Joy

Ясир снима реклама, в която участва бившата жена на Емре. Свързана е с рака на гърдата.

# 115
Браво на Ясир! Браво на организаторите за каузата!

# 116
За определени хора Мерт и цялата му компания са безделници, които по цял ден нищо не правят. Афра пък не спира да работи. За други хора пък е обратното. Зависи от гледната точка и кой в какво вярва.
Ето,че и Афра и Мерт, както и техните приятели си работят. Нали все пак от някъде трябва да изкарват пари и с нещо да се прехранват.
Малко снимки с пръстена, който мисля, че Афра скоро трябва пак да сложи Simple Smile

# 117
Мерт за лека нощ! 😴
🧿🤍🪬♾🧄

# 118
Добър вечер,момичета  Heart
Ай ама много красиви тия нашите бе Heart Хич не ни оставят да скучаем тия дни Афра  и Мерт Hands Clap некааа ,ние не се оплакваме Simple Smile
А утре ще чакаме рекламата на Дефакто и красивата Афра ,а може и от Мерт или от сериала му нещо новичко да излезе Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Simple Smile

# 119
Малко фен арт за лека нощ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт