Отговори
# 165
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
https://www.instagram.com/reel/DO9IMjbDFmq/?igsh=YjhwMDV0bDl1ZmJt
Щом сме на вълна делулу JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 11:25 от kotelina

# 166
Сладури като собственика си. 🤍🧿

# 167
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Относно новите сериали. Аз също изгледах 1-ви епизод на Сърцебиене. Не е кой знае какво, но може би ще изгледам и 2-ри Grinning.
Изненадващо и на мен ми харесаха Ханде и Баръш. Макар че филма им не беше зле, но предния сериал не ме впечатли. За сега ще му дам шанс. Хареса ми сюжета!
От сега започващите си чакам Аби, но си чакам и Измамници! Хареса ми трейлъра. Вядях че и Ерсин аби ще играе Blush. Чакам си ги определено

# 168
Ма Мердо си е прибрал кьопечетата ли?

# 169
  • София
Явно, Бел Joy

Аз само сериала на Ханде и АБИ мисля да гледам. Чакам вече нашите да почнат да подгряват нещо, че да има над какво да се разсъждава.
Днес дано излезе най-после рекламата на ДеФакто.

# 170

Здравейте, момичета!😊

Мистери, скоро ще сме бивши Делулу-та.😜

Много са сладки тези двама муцунчовци.😍😍😍 Радвам се, че Мерт си ги е прибрал отново и друг път да не ги подарява на никой. 😄

# 171
  • Яко в Матрицата...

Sunglasses🧿

# 172
Душички мамини са Лиз и Арки Simple Smile
Слагам и родителите Wink

# 173
Били се сдобрили и ще ги чепкат.....ъгейн. 😁 Ама какво стана, нали Мерт беше изневерил на Афра според Онур? 🤪

# 174
  • Яко в Матрицата...
Нали повече нямаше да говори за тях? Joy Колко дни минаха от това заявление? Joy

# 175
Нали повече нямаше да говори за тях? Joy Колко дни минаха от това заявление? Joy

Не повече от 2 седмици. Толкова му изтрая клюкарската душичка.😂 Сигурно Лютфие като негова комшийка го е помолила да не спира да говори за АфРам. 😎

# 176
  • София
Афи 🤎🤎🤎

# 177
Онур Акай май пак не си е пил хапчетата Joy Този човек просто ме убива всеки път.
Нали нямаше повече да пише за Афрам. Сигурно не помни какво е писал и казал. Вместо да си сменя мнението постоянно като фурнаджийска лопата да си беше държал на сватбата и датата.
Афра е страхотна. Добре, че е нейната красота. Иначе тази зализана коса е ужасна. Трябва да спрат да го правят това. Афра има такава хубава коса.

# 178
  • София
Някой му забрани на Онур Акай да говори глупости за 15 дни и сега пак е във вихъра си.
Но пък е втори новинарски сайт, който казва, че са се сдобрили.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт