Отговори
# 30
Здравейте, момичета! 🫶
Честит празник! 🇧🇬
OGM продължават да се подиграват с труда на актьорите. Поканили са Умут Йозкан като гост-актьор и накрая са му изрязали сцените. 😵‍💫
А са още на епизод 2! 😆

# 31
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и Честит ден на Независимостта Flowers Hibiscus.
Мистери Hug благодаря за поредната красива тема Flowers Rose
7 и на мен е любимото число! Надявам се да има много хубави новини да споделим Wink

Мерт на концерт Innocent супер! И аз много харесвам песните на Duman.

Всички които са го срещали на живо, казват че изглежда много по-чаровен отколкото на екрана Relaxed. А на мен ми харесва най-вече като споделят колко е мил с феновете си Kissing Heart. Радвам се, че към момента славата все още не му е променила отношението към хората Hug.

# 32
Здравейте,момичета! Heart
Честит Ден на Независимостта!  Flowers Rose

# 33
"Хванаха" и Афра 😁🫣...Подготовката за ABI върви с пълна сила....
https://www.instagram.com/reel/DO545nADJLd/?igsh=MXM1YmN2Y2M0NHI3Nw==

# 34
Афоооо! 🧿🪬🤍♾🧄

# 35
  • София
Вярно ли само за работа я питаха 🤣

# 36

За другото все още не може да питат. 😂 Афра трябва да спре да носи тези очила, че и нея както Мерт ще я обвинят, че си прави ПР с тях. 😜 Ама знам ли, може да не е разбрала, че фандома ги свързва с АфРам. 😂

# 37
И тя раздаде целувките и бай! 🫠

# 38
На мен това интервю ми е скучно и тъпо Joy
Точно това очаквах, че ще я питат само за работа. И за да се облекчи за пореден път еуфорията около разликата във възрастта,дай да питаме.
Много ясно, че Афра няма да каже нищо лошо и дали и какво реално я притеснява. Трябва да си промотира все пак проекта. Обаче отговори политически коректно Simple Smile За нейната възраст героинята й е подходяща. Дано и за историята възрастта да е подходяща. Като чуя Онур и ОГМ тръпки ме побиват

# 39
Оп! Случайно пак! 🧿🪬🤍♾🧄

# 40
Честит празник, момичета! Радвам се да видя Афи и то така усмихната.🧿🌹 Да питат каквото искат, аз поне от тези "интервюта" нищо не очаквам. Но ако наистина има още около един месец до старта на сериала, поне се надявам да видим реклама на Афи за Defacto тези дни.
Рамо също изглеждаше в добро настроение вчера.😎🧿
Да взимаме пример от патроните и да отделяме време за нещата и хората, които ни карат да се усмихваме. 🤍🧿

# 41

Ако четенето на сценария е за след месец, то кога ще е първият епизод на Аби? Когато някои от започналите вече проекти отпаднат тогава ли?

А колкото до интервютата -  чакам  Онур А. /дето се кълнеше в "достоверната" си информация/, че то утре е 23 септември. JoyJoy

# 42
Всеки втори пост в Х е за емблематичните очила, които Афра носи. 😂

# 43
Всеки втори пост в Х е за емблематичните очила, които Афра носи. 😂

Или че се държала грубо с тях, вие видяхте ли да се държи грубо с журналистите? Аз не видях нищо такова, но явно някои са видели

# 44
Онур Акай нали тържествено беше обещал повече да не говори за АфРам? 🤪

Анабел, Афра днес изглеждаше в много добро настроение, че чак и тя като един друг човек раздаваше целувки на всички. 😃

Общи условия

Активация на акаунт