Отговори
# 495
Добро утро, мацки! 🫶

# 496
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, дами!
Афра е прекрасна, блести направо!
Роклята е семпла, но наистина разкошна, изчистена… красота! Поздравление на всички за избора, грима също много добър!❤
Рениии, да, тази рокля от афтър партито е онази рокля! 😅 Но нали знаеш, че на този етап ни е абсолютно ясно, че онова бяха само заучени думи, които трябваше да се кажат!
Прекрасен ден ви пожелавам!
Това не пречи да имам травма от онази нощ 😆 Но пък на Афра й стои прекрасно 😍

# 497
  • София
Добро утро ☕😁

Ауу, тази червена рокля онази червена рокля ли е? Много е хубава и с нея 😍🧿

Толкова различно излъчване има на снимката от снощи, че аз изобщо не познах роклята.

Наистина е много красива. На снимката е с Басам Муса(директор маркетинг на Баленсиага за Близкия изток), Мануел Арнаут(редакционен директор на Vogue Arabia), Седрик Хадад(стилист) и инфлуенсърите Айша Алмами и Карен Вазен.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:25 от MysteryG

# 498
Всички харесват Афи 🌹🧿🤍

# 499
Ето го рейтинга за снощи

# 500
Здравейте, момичета,
Пожелавам спокойна неделя!
Афра снощи беше страхотна и невероятно красива! Както винаги Simple Smile
Вярно, че я исках в червено,но не можа ли друга рокля да облече,а не тази, колкото и хубаво да й седи Joy
Дали сега на връщане ще има интервю на летището?

# 501
  • София
Афра беше страхотна снощи, на мен много ми харесва и визията й на афтърпартито. И пак гледам, че вместо да си гледат "кралицата", уж фенките й за компромати ровили.
Снощи доста хора видяха, че Шебнем е отследвала Афра, защо ли никой тук и в Х, от афрамските профили не го коментира, а всички се радвахме и споделяхме Афи? Отговорът е - защото беше нейната вечер и не беше мястото за разни клюки от този сорт...

# 502
Мистери, това показва колко са "фенове" тези хора.
Снощи беше важна Афра. Трябваше да се коментира само тя, да й покажем, че е постигнала много. Уважение да й покажем като нейни почитатели.
Всички други интриги и обиждане на членове на семейството, това е толкова грозно. Как не ги е срам тези хора?
Афра беше страхотна снощи, на мен много ми харесва и визията й на афтърпартито. И пак гледам, че вместо да си гледат "кралицата", уж фенките й за компромати ровили.
Снощи доста хора видяха, че Шебнем е отследвала Афра, защо ли никой тук и в Х, от афрамските профили не го коментира, а всички се радвахме и споделяхме Афи? Отговорът е - защото беше нейната вечер и не беше мястото за разни клюки от този сорт...

# 503
Стори от Афи 🌹

# 504
  • София

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 505

Представям си какво са писали пак на Шебнем, за да я докарат дотам. 😵‍💫 Лятото й кълняха бебето и тя си изключи коментарите, но снощи писаха, че й пишели коментари на сторитата, които качва. 🙄

# 506
  • Яко в Матрицата...
Много беше сладка Афра с това балонче, което бе изтупано от нафталина и вече няколко сезона е на мода. А и бялото е нейният цвят. В горната си част моделът ми напомня едно друго събитие Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 13:59 от Reni 🧿

# 507
Може да повтарям, но тук Афи сияе просто. Рени, съгласна съм за бялото. Много и отива.
🌹🤍🧿

# 508
  • Яко в Матрицата...
Даа, Ив, и косата и прическата ѝ са супер 🧿

# 509
  • София
Ив, не я повтаряш, много е красива и тук. Имаше страхотно излъчване, самочувствие, всичко беше топ.

Лили, аз съм чела коментари при таткото на Мерт, щом там си позволяват така, не ми се мисли какво пишат на снахата. А жената загуби едно бебе и не се знае каква й е в момента ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт