Отговори
# 60
Четин Текиндор честити рождения ден на сина си! 🎉 Да е много здрав и щастлив Хира! 🧿

# 61
  • София

В сторито на Ураз от преди малко става въпрос, че са я цитирали в предаването на тв8. Онзи противния мъж, повечето сигурно сте го гледали, дето си измисляше много неща през пролетта. Казал е, че Мерт е имал краткотрайна връзка, която вече е приключила. Разказали за сторито на Ураз от онзи ден. Накрая дружно с двете водещи казали за Афра и Мерт - дано се сдобрят.

Айде, чакаме 🧿🧿🧿🧄🧄🧄

# 62
🧿🧿🧿🧄🧄🧄💃💃💃

Таткото на Мерт, дано не се е объркал Wink

Здравейте, момичета!😊

Все още е там лайка, а ако случайно се е объркал явно нямат желание да му кажат да го махне. 😁 Тъй като го следя, по мое мнение в страницата си в Инстаграм амджата внимава какво лайква, защото преди не харесваше всичко подред, а избирателно лайкваше само АфРам-ски постове.

# 63
  • София
Само да се редактирам, онзи въпросния в тв8, е казал, че Мерт дори връзка не е имал. Цитирал го е от 28-ми юли.

# 64
Само да се редактирам, онзи въпросния в тв8, е казал, че Мерт дори връзка не е имал. Цитирал го е от 28-ми юли.

Ние това го знаем много преди този жълтурко да ни информира. 😂

# 65
Днес нашето сериалче празнува три години.  Преди 3 години е бил първи епизод на ”Рибарче”,дето все му се чудех на името на този сериал. Първи епизод има 44млн. гледания. Благодарение на този сериал има и АфРам. 🤍🧿 

# 66
Красивото Афи има публикация в инста! 🧿🤍🪬♾🧄

# 67
# 68
Афииии 🧿😍🌹 Слагам снимките с нея, които е качила в публикацията. Липсваше ми това лудо момиче. 🤍

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 20:01 от Iv32

# 69
  • София
Ауууу, не сте качили откриващата снимка, а тя е ТОП

# 70
Mystery, от вълнения и я изпуснах. Наистина е топ. Имаме и още едно стори от Афи 🌹🧿🤍

И още едно стори 😁🌹. Слагам линк към рийла, който е споделила.

https://www.instagram.com/reel/DNVopskoV2R/?igsh=MWNnNjRocXNiczZ3Mw==

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 20:19 от Iv32

# 71
Афра явно си е променила мнението за Ню Йорк, защото предния път не й беше харесал много. Хубави снимки е качила.😎

# 72
  • София
Ив, шегувам се Simple Smile
Понеже съм делулу, Мерт живя близо два месеца в Челси Wink
За ръкомахането има ли смисъл да пиша 🤣

# 73
Mystery, 🤍. Не видяхме Афи на седмицата на модата в NY, но облеклото и бързо бе разкрито.😎🌹🧿

# 74

Общи условия

Активация на акаунт