Отговори
# 660
Да сложа още едно полегнало Наги.😍

# 661
Страхотен резултат на Афра! Браво! Утре чакам и Мерт да е на същото място.
Афрам са номер едно. За тях е запазена челната позиция Simple Smile

# 662
Тепърва ще вдигат още взаимодействието след започване на сериалите им.😎

# 663
Едно Наги и от мен Simple Smile
Плюс още нещо Wink

# 664
Е,момичета,всичко сте написали и показали,а аз ви чета с удоволствие.За Афи какво да кажа,каквото и да е все ще е малко.Абе с две думи-нямам думи.Страхувах се от тоалета и на тая Баленсиага,но страхотно и приятно ме изненада.Много стилна и красива.Просто сияе за ужас на "оплаквачките" и.Мерт си го знаем,подпийнал,не подпийнал все раздава целувки наляво и надясно.Но,винаги има едно но.Не ми харесва,че отново ще снимат и снимат с г-н Онур.Голям хитрец излезе тоя шнур ли,кабел ли,а за мен кърлеж.Нито един от новите му проекти не е с цветущи рейтинги.Нито сериала с Халит,нито сериала с Керем успяха да достигнат рейтингите на "Рибарчето" и засенчат нашето момче и момиче.Пак Мерт го отсрами в Нетфликс.Сега е ред на Афи.И хитреца отново ги прикътка,не ги остави да му бият големия шут който заслужава.Дано,този път в договорите им да имат повече изисквания и добре да са подплатени с финикийски знаци.Заслужават го.Много повече от Халит и Керем.Загледах "Анатомия на хаоса" с наш Дирен.Ама страхотен е.Останах с зяпнала уста от екранния му син.Толкова да си приличат визуално,че ако бяха истински баща и син сигурно нямаше да има такава прилика.И сериалчето, поне в началото никак, не е зле.Смятам да продължа докато не завият в някакъв клиширан коловоз.Ами така,ще попреглеждам новите проекти докато не дойдат нашите.Но до сега няма по-добра екранна двойка и по-завладяващ сериал от "Рибарчето".

# 665
Този ИИ ми бръкна в сливиците Joy
Сетих се за всички сцени на Сейфер във фитнеса.
Едно горещо клипче Nature Fire
https://x.com/Ranar22_/status/1975625741690937579

# 666
И това е топ! 🧿

# 667
Тати гледа децата, докато мама работи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
Ново с Рамо! 🧿

# 669
# 670
Тази вечер ИИ много секси го радава Simple Smile Задобрява с всеки ден той ,браво на него. Hands Clap  Simple Smile
За бъдеща партнъорка на Мерт наистина от вчера в Х ги размятват всички знайни и незнайни млади актриси. Simple Smile На мен единствено не ми харесват Су Бурджу и тази девойка Рожбин.Втората никъде не съм я гледала ако изклчоим няколко видеа от "Див" на които съм попадала в Х обаче просто нещо не може да ми привлече погледа и това е.А госпожица Су Бурджу е хубавичка ,но само джуките може да ги цупи и косата да си я мята и нищо повече.Иначе всички други дето се спрягат къде повече къде по-малко ги харесват.Е никоя не може да стигне Афра ,но то тя е и бая висока топка де та така че не може да се очаква ,че това високо ниво се достигна лесно и го има при всички. Simple Smile

# 671
# 672
Това май е от гостуването на Рамо в Асос? 😜

# 673
Оригиналът без ИИ Heart

# 674
Лека нощ от мен! 😴

🧿🤍🪬♾🧄

Общи условия

Активация на акаунт