Отговори
# 255
Reni, благодаря за превода. 🌹

# 256
Рени, благодаря за превода!🌷

# 257
Рени 🌹
Рамовият аутфит от онази вечер! 😜

# 258
Bell, аз най-често съм гледала този профил, но не е активен в последно време
https://www.instagram.com/styleforafrasaracoglu?igsh=amNxZXdocGo2cWx5
П.с. Следя обаче този профил, в който се публикуват комбинации от сериали, но и комбинации - ежедневни и официални, на много турски актриси.
https://www.instagram.com/wildestfashion?igsh=MXZxaDlqaWdoNW53cg==

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 14:56 от Iv32

# 259
Благодаря ти Ив! 🌹

# 260
  • София
На мен ми се иска да изведа такива профили на началната, но този, който е точно за Афра наистина вече не е активен.
В Х има една девойка, Лидия, но там е абсурд да се търси, защото тя си коментира и Афра и Мерт, сериали и качва и дрехи...

# 261
Мистери 🌹
За дрехите на Рамо редовно ми излизат публикации в Х, но за Афито рязко изчезнаха 😩

# 262
Пиша малко извън темата, но имаме повод да се гордеем като българи! Волейболистите ни взеха среброто. Браво за играта им. Доста измъчиха италианците. Бориха се до последно. 55 години и чак сега имаме отново такъв резултат с второ място. Аплодисменти момчета Hands Clap

И малко Сейфер Simple Smile

# 263
Попаднах случайно на тази снимка. Не знам дали е истинска или не, дали е нова или стара, но знам, че показва красотата на Афи. 🌹🧿🤍

# 264
Репортажът с Мерт по друга телевизия.

https://x.com/busukimin2/status/1972342749715369995?t=P4HJz059VjMsxmA0ToyWDw&s=19

# 265
Рени  мерси за превода Flowers Rose
Тоя репортаж продължават да го размятват по най-различни медии Simple Smile 
И след като продължава да е актуална  темата я и аз да го сложа тоя Мерт дето разбунва отново духовете хем ,че оди пиян залян по нощите хем че се  хилоти хем че не отговаря точно и ясно на зададения въпрос ми пита за Ебру Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile

да сложа  и една красота сътворена с ИИ  Simple Smile

иииии ще завърша с прекрасните СейФер Heart

# 266
Здравейте дами!
Репортажа го размятат по всякакви телевизии, а по тези, които още не са, утре ще го мЕтнат и там…
Въпроса обаче е друг, какво точно обясняват в него… там е ключа от бараката.
Не само, че АфРам май са се сдобрили, ами че и девойката от Акякя не е никоя… или по-скоро, че тя не е съществувала, жената от онова видео е тази, която Мерт представи в репортажа - гаджето на ценния му приятел Ясир…
Не ме мислете за луда, само преразказвам чутото и казаното от “журналистите” в тези магазинни предавания…
Ако това не е било театър, здрав му кажи!😏
❤🧿

# 267
  • София
Ени, не само го размятат днес по всички медии, ами се забеляза нещо много странно във въпросните репортажи. Слагам в скрит текст, свързано е с нашата ПР теория Simple Smile

Скрит текст:
Днес по два тв канала даваха репортажа с Мерт, като по единия се намеква, а по другия направо излъгаха, че русата девойка от лятото е гаджето на Ясир. В смисъл, Мерт се е мотал там нещо с нея, докато приятеля му си е имал работа, разбирайте, целувката е по бузата и т.н.
Репортажът, в който излъгаха е по тв8. Там, където онзи платеният журналист обясняваше преди няколко дни, че от няколко човека чул, че АфРам се сдобрили.
Другият канал е Шоу ТВ. Там не лъжат, но говорят толкова странно, че ако си човек, който не чете социални мрежи може да си създадеш същото впечатление, като от репортажа на тв8.

Това са факти, изводи всеки може да си направи различни. Моят е, че чистят имиджа на Мерт, защото подготвят нещо. Какво е то, предстои да видим.
Имайте предвид и следното - името на каката от лятото не е споменавано по нито една тв. По канал Д тогава казаха, че е внучката на Гюлса, журналята лъгаха, че е чужденка.

Бруха, писали сме едновременно Wink

# 268
Момичета, развръзката наближава.😎

# 269
Въх да не вземат сега феновете на МерСел ли беше СелМер ли беше да се затръшкат за любимата си двойка бе Thinking  Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile  
Иначе да това момиче от последния репортаж доколкото може да се види е русичко и слабо и онова от лятото и то е русо и слабо и да доколкото си спомням тогава както първо изнамериха Мерт,Ясир и гаджето и се изясни ,че гаджето е на Ясир и после изведнъж тая Селин изкочи от някъде Thinking
Хм ще видим какво ще излезе от цялтатая работа.  Thinking
Иииииии сега нещо което моя перверзен мозък измисли амииииии ако излезе чееееее Мерт и Ясир си я делят тая мацка аааа какво ще кажете за тая интрига Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Мдааа майтап майтап ама някое соло като нищо ще си го помисли това и после върви доказвай ,че нямаш сестра.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 22:15 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт