Отговори
# 405
Стори от Афра! Новият дизайнер й благодари! ❤️🌷🌼

# 406
  • София
Дарина Кудрина има още едно стори, в което разказва за Мерт, ще се радвам някой да го преведе и него Simple Smile

# 407
  • Яко в Матрицата...
Дарина Кудрина има още едно стори, в което разказва за Мерт, ще се радвам някой да го преведе и него Simple Smile
Дайте линк Simple Smile

# 408
  • София
Дайте линк Simple Smile

https://www.instagram.com/darina.kudrina

# 409
Кудрина разказва, че и тя забелязала, че пръста на Мерт е превързан, но не разбрала защо. Казала му, че има много интересна и сложна работа, и той се съгласил. В Русия много го обичали и го чакали, да отиде в Москва. Бил много усмихнат, много мил и много се смял!❤️🧿

# 410
Непубликуваната снимка от Емре! 😜

🧿🤍♾🪬🧄

# 411
  • София
Благодаря, Диче Simple Smile

Ръката на Афра

# 412
Сигурно пак не е спала снощи Афито, от вълнение за Париж?! 🤍

# 413
# 414
Афра Крофт! 🧿

# 415
Афрам зад кадър, сезон 1 Simple Smile
AI се усъвършенства съвсем

# 416

Тате няма грешка. 😎

# 417
  • София
Според рускините, сетът на Мерт приключва на 12-ти, а не на 8-ми. Значи ще почиват 5 дни, преди финалните 4.

https://x.com/ElenaCannn/status/1974191635832713242

# 418
Изведнъж ме връхлетяха едни спомени, като се сетих, че предстои рождения ден на Афра и Мерт Simple Smile  Реших да пусна малко ретроспекция.
На втори декември 2023 година Афра празнува своят рожден ден с приятели. Беше с много хубава рокля. После я причакаха журналисти и я питаха за Мерт, който тогава беше зле и беше в болница. Афра тогава заяви, че с него са само колеги. Няма друго между тях. За мен и до днес това изявление е шок и сега ще си кажа защо. Преди това януари месец 2023 година Афрам са хванати заедно прегърнати. След това април месец 2023 година двамата са на почивка заедно в Урла, само те двамата. После юни месец са на яхтата и са хванати да се целуват в морето. Пак са насаме. Следващият месец юли 2023 година двамата пак заедно сами отиват в Португалия. До тук аз не виждам нищо колегиално. Така, казва Афра тези неща декември месец на рождения си ден, добре. Обаче има няма месец след това колегите ги хванаха страстно да се целуват на рождения ден на Мерт януари месец 2024 година. Е тук вече бях много радостна. Обаче това поведение хич не ми е колегиално. Не знаех, че колеги могат да се целуват така Simple Smile
Няма друго интервю,в което Мерт или Афра да са коментирали отношенията си. Нито са потвърждавали,че са заедно, нито са отричали. Преживявайки цирка това лято,някак си тази случка ми е малко като дежа вю. Мисля си, че и тогава както сега се опитаха да унищожат Афрам,но не им се получи. Колегите бързо се награбиха Wink Нямам търпение пак да се покажат макар и за малко Афрам заедно. Тогава толкова се радвах, че са заедно и сега пак съм така. Афрам завинаги Heart
Вие какво мислите по въпроса?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт