BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 29 699
  • 1 019
  •   8
Отговори
# 795
Ехааа! Двете приятелчета Мути и Мина как обработват Давид. Дано не се върже момчето, че изглежда много наивен.

# 796
Ахаха тея двамата как манипулират Давид

# 797
Че не е лажа, че Калин му се подиграва... Те и други го правят, но Калин има потенциал да бъде и агресивен.

# 798
  • Сф
Никой хетеро мъж няма да се обяснява като Мути. За мен е гей и се бори със себе си. Чак реве от мъка ,ужас . Явно смята че забиването в  религията ще го спаси. Тц. Цецо как го гледаше Joy

# 799
Абе не е гей, ама са му плащали за манафски услуги и със сигурност не е било веднъж, а системно. Не знам защо реве и какво се прави, като то ще си лъсне много бързо.

# 800
Аман от емпатия и толерантност. Това сякаш им е най-интересното и цялото шоу трябва да се върти около това. Много плосък социален инженеринг.

# 801
  • Между гори и планини
И според мен се бият в него вяра, възпитание и срам какво е правил със същият пол. Него толкова го е страх да не му проличи, че е станал краен. Това е защита.

# 802
ГРЕШНИК!🤣

# 803
И сега какво излезе, а? Мутко малко е бил с мъж. Това ми е като малко позабременяла.

# 804
  • Между гори и планини
Леко и за кратко 😂

# 805
Аман от емпатия и толерантност. Това сякаш им е най-интересното и цялото шоу трябва да се върти около това. Много плосък социален инженеринг.
Верно става досадно, той самия Цецо изобщо не го използва това, за разлика от ромския представител миналата година, който не спираше да намила, че е бедно онеправдано "циганче".

# 806
Абсолютен 100% гей. Агресира срещу Цецо, защото на него не му пука, а той е страхливец и няма смелост да се заяви такъв какъвто е. Колко такива п**али познавам, които се предлагат за връзки и пари не е истина. Нищо ново под слънцето.

# 807
# 808
Какво беше... Ако не свалиш чорапите, не се брои. Grinning

# 809
Мути и Александър.
В Тикток има доста интересни неща.
Александър всъщност е Александра

Общи условия

Активация на акаунт