BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 26 007
  • 980
  •   29
Отговори
# 885
Този път не...
Край мути приключи

# 886
Сбогува се с всички и дори не погледна към Цецо. Да му беше помахал поне. Пълно разминаване между думи и дела. А е още млад. Като закостенее още повече с възрастта не ми се мисли.

# 887
Михаела постоянно я мята тая коса. Защо й е толкова дълга, след като не й е комфортно. Голям рев за Мути.
И аз това се чудя, имам дълга коса и не мога да ходя с пусната коса, затова и е вързана косата ми 90%от деня ми
На тая Михаела косата и е удължена, видяха и се редовете на няколко пъти. Интересно ми е като и порасне косата и увиснат удълженията какво ще прави. Как ще ги свали не зная. Надявам се да нямаме шанс да разберем и това ревящо чудовище да си замине другата седмица

# 888
Каква е идеята всички предавания да промотират такива дехуманизирани същества като Мина и Шермин?
Не разбирам.
Не знам коя е Шермин, но предполагам, че е нещо като Мина. Не ги промотират, просто тези еднакви киборги са навсякъде, както коментирахме и това, че вътре има роми. Излезте на центъра на някой от големите градове в България или в някой мол и ще видите, че всяка 3-та е модифицирана като Мина.

# 889
Да не вкарат бивш на някоя, че да е чак такава изненада? Те така или иначе знаеха, че ще има още един участник, заради 16-те легла.

# 890
Явно идва от друга държава. Поне Башар на такива мисли наведе с това “защо идва чак сега”.

# 891
  • София
ББ прецени, че ще се стигне до физическо насилие от негова страна и го изгони...
Колко е мазен...вика на Цецо- Цеци

# 892
Значи е братът близнак на Мути от Германия

# 893
За жалост повечето са се ремонтирали като Габи Бланко и Шермин, не като Мина. Бостан коркосу.

# 894
В България мюсюлманското население или 1) не гледа бб или 2) няма да намери общи черти с Мути. Дори и да беше агитирал към тази група хора, то там няма гласове за него.
3) Електронно гласуване

# 895
Да не вкарат бивш на някоя, че да е чак такава изненада? Те така или иначе знаеха, че ще има още един участник, заради 16-те легла.

Е, те пак ще са 15 човека

# 896
Михаела постоянно я мята тая коса. Защо й е толкова дълга, след като не й е комфортно. Голям рев за Мути.
И аз това се чудя, имам дълга коса и не мога да ходя с пусната коса, затова и е вързана косата ми 90%от деня ми

Ей на това винаги съм се чудила.... Отглеждате си коси до кръста и постоянно сте вързани🙄 Ами, отрежете ги и си направете готина прическа, а не да носите по 100 ластика за коса по джобове и чанти.

# 897

Сега са 14, ще вкарат братя Аргирови за да станат 16.

# 898

Имаше вариант никой да не отпадне днес, ако всички бяха изполвали картите, които получиха.

# 899

Имаше вариант никой да не отпадне днес, ако всички бяха изполвали картите, които получиха.
Охооо, много бързо очакваш да са схванали възможностите, които им дават. Половината сигурно са и забравили за тях.

Общи условия

Активация на акаунт