BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 17 306
  • 595
  •   28
Отговори
# 435
Последно време в ефир се заявява, че един човек е много искрен, ако крещи, не се съобразява с никого, държи се ужасно с всички и прочие. Не, това не е искреност, това си и чиста липсва на възпитание. А това поведение в изповедалнята доказа колко лабилна е всъщност. Михаела си дава вид на човек, който е над нещата, който може да се справи с всичко, но всъщност твърдението й, че е мъжко момиче, издиша отвсякъде.

# 436
Не е натрупала никакви положителни точки с тази "саможертва". До 2 часа от момента на подписването, вече ще е откачила пак и ще влезе в конфликт с някой като пълна каруцарка.

# 437
  • Дубай
Стефан ме изненадва приятно.

# 438
Само Овцата си мисли, че се е жертвала. Всички други влязоха преди офертата ѝ. 😂 Като разбере, че изиграна ще има пак скандали.

# 439
Освен че хлебарят е копие на Хитлер, е и страаааашно бавен.

# 440
Последно време в ефир се заявява, че един човек е много искрен, ако крещи, не се съобразя с никого, държе се ужасно с всички и прочие. Не, това не е искреност, това си и чиста липсва на възпитание. А това поведение в изповедалнята доказа колко лабилна е всъщност. Михаела си дава вид на човек, който е над нещата, който може да се справи с всичко, но всъщност твърдението й, че е мъжко момиче, издиша отвсякъде.
Те са толкова силен характер, че не могли да се приемат такива каквито се и са се видоизменили до състояние, в което се чудиш мъж или жена е това... Но иначе много силен характер имат всички.

# 441
Освен съквартиранЧиЧе, и сценаристите и режисьорите, са ударили дъното този сезон. Само болни мозъци може да измислят такава гавра с имената на хората. В сравнение с тях  Мути изглежда като херувимче. Направо е противно за гледане!

# 442
Не е натрупала никакви положителни точки с тази "саможертва". До 2 часа от момента на подписването, вече ще е откачила пак и ще влезе в конфликт с някой като пълна каруцарка.
Оо да, сигурна съм, като й мине еуфорията от влизането, като се изкъпе и наяде, ще започне да изтъква как се е отказала от името си и всички са неблагодарници Grinning

# 443
  • София
Михаела натрупа положителни точки с това да се откаже от името си за всички останали, но съм сигурна, че няма да издържи много много и скоро ще се развихри пак Grinning
Шило в торба не седи.. А поводи да иска човек Smile 
Има някаква биполярност при нея, рязко си сменя  настроението..

# 444
Аз искам да видя повече от Давид 😀. Само като му видя доволната физиономия и ме напушва на смях 😀. Изглежда ми много забавен и приятен за компания.

# 445
Давид е забавен и прави шоу. За момента ми е от приятните персонажи и искам да видя повече от него в течение на предаването. Мисля, че ще се превърне в нещо като Лестър от онзи Ол старс сезон, в който бяха с Найден. Беше забавно и ставаше шоу.

# 446
Забавен е, но дотам! Като му казаха, че е ‘шеф’ на къщата, доста му се вдигна самочувствието – ‘млъкни, стани, легни’… Това ще му изиграе лоша шега.

# 447
Освен че хлебарят е копие на Хитлер, е и страаааашно бавен.
За мен този коментар е неуместен. Маниерите му са странни по нашите ширини, защото има типичното немско желание да се спазват правилата и всичко да е праволинейно. Но не е груб, неприличен и т.н. Единствено се съгласявам, че мустакът е смешен.

# 448
  • Дубай
О, майко сериозно ли не умеят да правят таратор. Това е жив майтап! От обща култура го знаеш

# 449
Забавен е, но дотам! Като му казаха, че е ‘шеф’ на къщата, доста му се вдигна самочувствието – ‘млъкни, стани, легни’… Това ще му изиграе лоша шега.
Ти сигурно си най-забавния/та в компанията 🤔

Общи условия

Активация на акаунт