BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 626
  • 1 017
  •   21
Отговори
# 960
И вярващ човек не е този. Това му превъплащение - с шапката и килима - също е фикция създадена през…юни 2025 година. Предполагам тогава е знаел, че ще влиза в ББ и си е създал и този образ.

Плашещо е колко много един човек може да мрази/не приема себе си, за да изпитва необходимост от 1) нови и нови реинкарнации; и 2) да напада всеки и всичко, което му напомня за него самия.

# 961
  • Между гори и планини
Не знам колко му е успешна мисията, щом цяла България го сочи с пръст и му се смее. България е малка страна и все някой познава, друг който познава трети и... Рано или късно всичко лъсва.
Как е вярвал, че кирливите му ризи няма да излязат наяве?
Не е дискредитирал никого освен себе си.

# 962
Ако Стоянов беше като Цецо, май щеше да има случка като тази с праха за пране.😅

# 963
Извинявайте за отклонениети, но коя е тази Шермин?
Мис Свят Вселена Дубай и Ел Ей, модел, инфлуенсър, дошла тук чак от ИСССраелЪ в търсене на олд мъни милиардерЪ. Тя ходи с къса пола, но е умна, пътувала е много и говори пет езикЪ и е 48 килограма.
Брутално описание 😂😂😂

# 964
  • софия
Видях скрийншотовете които Елза Парини е сложила във фб.
Голяма излагация е за този толкова " праведен, вярващ , правоверен". Голямо падение, голямо дъно!

Не се ли усещате, че това е с цел да се дискредитират вярващите хора и да се провокира уау реакция в зрителите?
Мути явно го е закъсал, за да се навие да вземе едни парички за епизодичното си участие и май "мисията" му е успешна.
Този не е вярващ и няма някой, който да го приема като такъв. Този е петоразряден актьор, който умира от глад, защото дори за хляба не може да заработи. Нищо не му е успешно.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 07:29 от zvаnchе

# 965
  • София
Може пък да се е обърнал към вярата и да се чувства виновен, че е бил такъв. Да иска да изчисти греховете си. Имах колежка, която беше с доста фриволно поведение, но в последните години е неузнаваема. Стана много вярваща християнка, пости, ходи на литургии, преди да се храни казва молитви... На мен ми е малко странно, но тя смята, че така си е опростила греховете. Може и така да е според религията, но на мен ми е лицемерно.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 12:27 от Elwing

# 966
  • Между гори и планини
Един праведен мюсюлманин и голям моралист

# 967
  • Sofia
Тази русата не беше ли  участничка в ергенките 🧐 ?

# 968
Голяма излагация за мути...
Поне да си беше мтлчал и да не се ежеше така на цецо
Стоянов и той ли е гей?

# 969
Къде мога да видя чатовете на Елза Парини с него?

# 970
Във фб страницата на Елза, доста красноречив и изобличаващ чат, Мути сам й е писал. 😁

# 971
Голяма звезда стана Мути. Според мен колкото по-малко се пише за него, толкова по-добре.

# 972
Голяма звезда стана Мути. Според мен колкото по-малко се пише за него, толкова по-добре.
След 1-2 дни няма да се пише за него. След 1 седмица ще е забравен, след 1 месец ще питат тоя пък кой е.

# 973
  • София
Съвсем скоро ще бъде забравен, те първа ще има доста какво да ни покажат от останалите участници. Не знам дали наистина е получил най-малко подкрепа, аз примерно гласувах за Мина да остане, или просто ББ се притесниха, че може да има санкции и че нещата могат да излязат извън контрол. Този си личи каква неприятна порода е. Важното е, че наистина се получи добре да напусне къщата.

# 974
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.

Общи условия

Активация на акаунт