BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 874
  • 1 019
  •   12
Отговори
# 975
  • София
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.
Дори и да знае е възможно да не го попита, защото някои неща просто така са удобни.

Много кофти си изигра картите. В днешно време всичко е на един клик разстояние, не му ли идва на акъла, че няма как да бъдат скрити повечето неща. Когато влизаш в едно такова риалити трябва да си направиш една много хубава равносметка и да ти е ясно, че ще се рови дори там, където не очакваш.

Интересно ми е как ще се справят другите в предаването и какво ще се случи. Има на къде да се разгърнат някои образи.

# 976
  • у нас
Четох за Мути при Елза. Не очаквах такива неща. Колко хубав параван си е сложил, зад религията... и всички пикантерии... Колко е цветен вътрешния свят на човек.

# 977
  • София
Религията е най-лесният параван за извратени умове.

Всъщност влязох да коментирам кожената рокля на Богданска - ужас. За роклята конкретно говоря.

# 978
  • Между гори и планини
Косата ѝ беше много зле, като мазна и на клечки.

# 979
Това е някаква мода при косите, изглеждат като мокри. Не е мазна и немита със сигурност. Правят ѝ професионален грим и прическа преди всеки лайф.

# 980
Все едно беше излязла от банята

# 981
  • София
Според мен, идеята е да се повтори този look, но не се е получило.
https://hellobeautiful.com/wp-content/uploads/sites/50/2021/09/1630771496117.jpg

# 982
  • софия
Харесах Александра, с изключение на косата. Знам, че е тренд, но не ми харесва.

# 983
На Александра съм й го признала, чо дори изпиления нос и кофти дрехите, с които я облича обезобразената Теди Велинова, пак привлича окото и изглежда супер.

# 984
Мути като нищо да влезе и взриви всичко за седмица, с целта да стане популярен в България с музиката си. Напълно възможно е, но Елза Парини го занули. Може би ще си го пусна в “Голямата сестра”, но за съжаление снимат подкаста непосредствено след излизането и много вероятно е Елена са не знае за поста на Елза Парини, за да го пита.
И да знае - едва ли ще го пита. Миналата година така им спестяваше неудобните въпроси - изобщо много слаб подкаст. Да се учи от ютюбърите, там има много добри риалити коментатори.

# 985
Миналата година звънна по време на подкаста на Велин (гаджето на Беба), опита да направи някакво шоу. Мисля, че попита и Ивоне за това, което Кулагин говореше за нея.
Елена не ми харесва, но едно й признавам и това е, че за разлика като например Неделчо и Туджаров, тя не се мазни на гостите. Те са непоносими в това отношение. Когато им дойде някой участник на гости, нареждат заедно с него друг и са приятелски настроени. След това идва обсъжданият и те правят точно същото с него...
Иначе двамата са далеч по-симпатични и интересни от Елена.

# 986

Знае за поста. Качиха сега рийл.
Ще го пита за чатовете и за Стилиян.

# 987
Миналата година звънна по време на подкаста на Велин (гаджето на Беба), опита да направи някакво шоу. Мисля, че попита и Ивоне за това, което Кулагин говореше за нея.
Елена не ми харесва, но едно й признавам и това е, че за разлика като например Неделчо и Туджаров, тя не се мазни на гостите. Те са непоносими в това отношение. Когато им дойде някой участник на гости, нареждат заедно с него друг и са приятелски настроени. След това идва обсъжданият и те правят точно същото с него...
Иначе двамата са далеч по-симпатични и интересни от Елена.
А да, вярно, че звънна на Велин… Това беше добро. Но беше само защото той атакува продукцията в Тикток. Иначе премълчаваше доста въпроси. Не пита Ивонне за думите на Елза Парини и Кулагин, на Марио му отстъпи за клипчетата, замълча си срещу Косара за агресията… Не ми хареса. Очаквах много повече от нея. Да не говорим, че харизмата ѝ се стопява все повече и повече. Дано тази година ѝ се получи по-добре.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 14:33 от Lilly_85

# 988
Може да е набрала някакъв опит, да е по-спокойна, да е прочела критики и напътствия, и да се справи по-добре. Кога излиза епизода с Мути?

# 989
Сега погледнах - пише днес в 16:00. Пуснала е и промо - изглежда обещаващо. Дано и самият подкаст е такъв.

https://www.instagram.com/reel/DPI8jcwiKPc/?igsh=Yjgydm1ndGN5ODlq

Общи условия

Активация на акаунт