💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 662
  • 1 007
  •   20
Отговори
# 165
Павел ясно каза няколко пъти, че е пререфразирана сентенция, нещо, което много искат. Ама няма кой да го слуша. Особено тъпаците Алекс и Тянко... Отделно, че Павел им подсказа, че са неграмотни, иначе щяха да си стоят още на разбоИниците... въобще...

# 166
  • София
Тянко най-откровено си излъга. Александра предложи "резиденция", той започна да брои буквите и каза, че не ставало. Чак после Алекс се хвана за разделението и твърдеше, че е сигурно. И двамата са тъпи като гъдулки, няма какво да се лъжем. Просто Тянко е по-нагъл и си изми ръцете с момичето. Не че и тя е цвете. И двамата трябва да пътуват в най-скоро време, иначе не виждам как ще издрапат от плажа жълтите.

# 167
Добре,че няма миски и моделки,че като чуха нещо за което се борите щяха да почнат да редят "световен мир" Joy

# 168
И аз да съм Ивайло и аз щях да гледам в една точка "Как може да съм заобиколен с такива идиоти".

Теодора и тя с всеки епизод започва все повече да ми е неприятна. Жалко, че целият сезон ще я гледаме, защото няма скоро да си ходи.

ПС. Това горното го написах преди промото за утре, където я качват в линейка.

# 169
Когато и да си тръгне Тянко, все ще е късно

# 170
Само херния остана да си докарат с тези чували. Защо ги кълнеше пак класната?

# 171
  • София
Ами много съм доволна, по традиция не съм привърженик на жълтите. Сега има тук-там някой свеж елемент, но като цяло се представиха традиционно - юруш първи на тежката част, и угаснаха на пъзела.
Браво на д-р Петров! Нека хапнат и те, никой не заслужава това мизерстване.

Ветката ме усмихна с тази радост от животните. Simple Smile

Алекс е един от най-големите дървени философи, които съм виждала.

# 172
Поне стана ясно кои са сигурни номинирани в петък 😂 освен ако не изтеглят някое спасително сандъче.

Радвам се за сините, най-вече за моя любимец Калинчо.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:05 от 7Vivi7

# 173
Шопа не става за капитан. Физически е много добре подготвен, но няма качества за лидер. Не изясни ситуацията, не изясни причината за  неуспеха им, а само искаше да не продължава разговора. Чак досаден му стана. Като не може да си разпредели правилно хората, ще бъхра по терена и накрая ще лежи на плажа.

# 174
Много ми беше забавно мисловната дейност и неграмотността на Александра и Тянко. То не беше разбоИниците, защото било в множествено число. (само че неправилно си спомниха правилото за й и това че в мн.ч. се превръща в и) То не беше мАчение, то не беше главоблъсканица от двамата участника кои са трите думи и как се пишат и след това да се чудят дали правилно са ги написали.  Предлагам и на двамата след предаването да прочетат поне по една книга до края на годината. От четенето не боли. И да бъдат спокойни, че няма да ги удари някоя буква от книгата по главата. Иначе, както призна, Павел по някое време на играта, сентенцията е перифразирана в стил Игри на волята с цел да кореспондирала с предаването.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:05 от Daniela216

# 175
Тянко е невероятна мишка и изключително лицемерен.
Всеки път като сгреши си измива ръцете с някой,включително сега с Александра(и тя е виновна разбира се).
Трябвало да видели какво е на неговото място,за това не спря да плюе по Данчо на първата битка.Теодора също започва да ме дразни.
За пръв път ме е яд,че Митко не е племето,защото заслужава да го разкостят

# 176
Пък аз искам на финала Георги срещу Ръждавичка, Николета и Радостина Simple Smile

# 177
  • София
Направо не е истина колко от т.нар. "Easter Eggs" ни пуснаха в днешния епизод Satisfied

# 178
  • Някъде там...
Дидо, пак пишеш с "позивни". Трябва ми преводач. Или криптолог. Joy И аз явно като Тянко и Александра не вдявам.

# 179
Колко снимачни дни е една седмица - 4 или 5 ?

Общи условия

Активация на акаунт