💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 598
  • 1 007
  •   7
Отговори
# 435
  • София
Ами в ИВ никой не иска да рискува, защото продукцията е и майка и мащеха. Никога не можеш да си сигурен.

# 436
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Алекс е пълно delulu.

# 437
  • София
Бори се мъжката Алекс.

# 438
  • София
Сашо се е накичил с обици, с гердани... Във всеки сериозен спорт бижутата са забранени и опасни, заради закачане...Него как са го допуснали така, не знам..

# 439
  • София
Двете ми любимки една срещу друга. 💙
Имам още две - Йоанка и Сапунджиева. 💚

# 440
Айде Сашко се уреди с контузия.Ще му махат пъзелите на човека.

# 441
За една бройка кървава и мътна развръзка в женския мач. Главата на едната състезателка мина на сантиметри от острия ръб на варела и стърчащата ос, когато я свалиха на земята.

# 442
  • София
Лапунов няма как да е тренирал сериозно бойно изкуство. Никаква мисъл и тактика. Евала на Ивайло. За пореден път изненадва приятно.

# 443
Непопулярно мнение, но съм голяма фенка на Ивайло. Нещо подценяван ми се струва той …

# 444
  • Be realistic - plan for a miracle.
За Теодора казаха ли нещо? И тя ли отпада?

Отпадна, да.

# 445
Ясно кой ще е на съвет Simple Smile

# 446
  • Варна
За Теодора казаха ли нещо? И тя ли отпада?
Да, отпада.

# 447
Докторът май им поразби коалицията 😂 чак ми хареса. Пекин нямаше никакво намерение тя да отиде, просто докторът я предизвика, а след това и Карина я довърши и нямаше ход назад, за да не излезе страхлива
Перфектно ги изработи докторът 😆😆 и Карина не улесни Пекин. Да ходи да се доказва д-р Шанхай като е толкова хитра 😁😁😁

# 448
  • София
След седмица игнор, тази вечер съм на ИВ от самото начало. И какво?... 1/3 от договорения състав вече са по болниците или у дома. Браво, Продукцията! Вие сте като войната по пътищата: обещания, регулации, новости, електоратът (тук: теле зрителя) се вълнува и осмисля, предлагайки и отхвърляйки..., но нищо не се променя.
Ей това му "харесвам" на тоя формат - хобитите управляват вселената на силни мъже и жени (доста от тях без ум и реална представа къде са се лашнали доброзорлем). Имам предвид така наричани (и в добавка от мен за всички там) шъурънъри, сценаристи, продукционери.
Смешна продукция, неизплащаща вредни, която от 2-3 сезона те кара да се откажеш от нея с нотариус.
И да, доброволно съм ви пуснал от 20.00, ама хубаво, че от 22.00 почват мачовете (има и утре)!

ПП. Нека никой от пишещите не приема нищо от поста ми "към" себе си. На мен инфото и любопитството ми се черпи и удовлетворява от вас. От ония почти знам какво може да се очаква. Е, дори докторско цяло племе не стига за пострадалите.

# 449
  • София
Бушонът Моника липсва и се получават странни номинации...
Направо тъпи номинации. Изобщо някой от тези толкова големи "стратези" усети ли се, че можеха да жулнат по 3 гласа на 5 човека, и накрая Д-р ХонгКонг да спаси и себе си и Карина?

Общи условия

Активация на акаунт