💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 44 567
  • 1 026
  •   28
Отговори
# 1 005
Дечо-мечо, да не ги бие 😄
Аз сега го пускам.  Дечо-Мечо, ама Гешев изглеждаше точно така след няколко седмици на резиденцията Wink

# 1 006
  • София
Да, доста се беше позакръглил, а и прякорът му беше Гризлито, демек пак мечо 😎

# 1 007
Само малко от бисерите на иначе слабия епизод:

Павката:
- 105кг талант и хъс!
- Бодибилдър в перфектна форма който може да ви хвърли голям пердах!
- Дечо си прави щафета съчетано плуване.
- Добрее Антонио показва бедро!
- Тези ръце свирят на класическа китара, а днес свирят на класически варел!

Антонио преди старта:
Мисля че имам доста големи шансове тъй като по-голямата част е в мойта сила, а именно силовата част.

Дечо:
Аз дебел, той крампирал, голяма битка стана

Последния лаф много хора го писаха, влиза в златния списък!

Да оценим и съботния епизод.

епизод 19

Проблемът с тези линкове, както се оказа е във форума и е наблюдаван и от други потребители с други линкове. Аз го докладвах в съответната тема, чакаме резултат.  Засега не става с клик, но става с ръчно копи-пейст на адреса на анкетата в нов таб/прозорец става. Ето линка:

Код:
https://www.surveymonkey.com/r/ZGHLV99

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 02:36 от Soney

# 1 008
За мен си лично направих "специално разследване" Simple Smile относно хартия или таблет има в сандъчетата. И на този кадър, където доктора отваря ясно се вижда сянката хвърлена от капака върху картинката. Ако беше дисплей нямаше да има такава ясна разлика в осветяването. За мен лично в сандъчетата си има ХАРТИЕНИ картинки. За догодина обаче  вече сме им дали идея как да "ъпгрейднат"

Как можа?Развали толкова специални разследвания на такива капацитети🤣🤣🤣

# 1 009
Айдеее, случайно попаднах на статия кой бил победителя. А обикновено не търся спойлери и не попадам.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 06:46 от Soney

# 1 010
Предполагам че местенето в изолатора ще е за да ги пазят по-добре от тайно отскачане до близката бензиностанция за храна.

Четох го това, но си спомням, че  в статията пишеше за племето на блатото

# 1 011
  • На Изток от Рая
Много се смях с този епизод. До сълзи! 🤣🤣🤣
Кандидати като Марио Аладжов, Марто Петров, Марио Полименов, Димитрий Димитров... за следващия сезон ли ги пазят...

Марио Полименов продължава да се готви, имах големи надежди да влезе, особено след като беше в отбора на Гого за игрите в Дубай. Обаче след тази пародия вчера и подигравка към всички, които наистина са се подготовяли, не знам дали няма да се откаже.
Иначе за догодина няма да се учудя и Дж. Гани да се появи, тя нали взе участие в Турнири на волята😂

# 1 012
  • София
Един от най-забавните епизоди за всички сезони на ИВ Joy Joy Sweat Smile

Недялко, обтегнат под стълбата, докато Кристиан пък си седи на един варел - Аз - дебел, той - крампирал. Голяма битка става. Ох Joy

Кога Кристиан е седял на варел?
Той не се спря.
Иначе аз започвам да се чудя дали всичкото това вчерашното не бешепостановка. Просто театър с пишман-актьори.

# 1 013
Countess_M, то и да влезеш, няма гаранция, че ще можеш да покажеш на какво си способен. Даката (д-р Боев, когото много харесахте(-ме) миналия сезон) е бил от същия отбор за игрите в Дубай, а видяхме колко кратко беше участието му с лилавото племе.

# 1 014
Размислите на Дидо, по-рано през седмицата, относно новите правила за гласуване ме наведоха на по-нататъшни размисли, в моя си стил да натискам за повече гъвкавост/свободи.

При N участници, всеки да има право на максимум N-1 гласа, и задължение за минимум 2 гласа. Капитанът да има право на 2*(N-1) гласа и задължение за минимум 2.
Обикновен участник може да дава макс 2 гласа за един конкретен човек, а капитанът макс 3 гласа за един конкретен човек.
Това усложнява сметките и създава възможност за интересни развития.  Възможностите за предварителни сметки се увеличават, а също и възможностите за "промяна в движение" в зависимост какво гласува другата коалиция.
Натрупаните гласове да се изписват на екрана за наше улеснение.

# 1 015
Ама и Павел не спря да мели на Антонио, една добра дума не каза. Добре, човекът се удари, крампира, не успя... Защо не му вдъхна кураж или поне да каже една добра дума, постоянно го иронизира и подиграва.  Един два пъти... е окей, ама всичките ти коментари да бъдат от сорта: хайде към колата и обратно.... не знам, малко беше тъпо това. Трябва да знае кога да спре Павката.

# 1 016
  • София
Предполагам че местенето в изолатора ще е за да ги пазят по-добре от тайно отскачане до близката бензиностанция за храна.

Четох го това, но си спомням, че  в статията пишеше за племето на блатото
По-рано бях писал, че тази цялата тази статия е базирана на информация, която се появи във спойлерната тема (и после преписана във една ФБ група). Дали е вярна статията не знам, но при всички случаи не е свързана със въвеждането на изолатора в експлоатация, тъй като той е запазен за последното племе от териториалната битка. Може по-нататък да има развитие и относно блатните, ще поживеем и ще видим.

Между другото в епизода от миналия понеделник (веднага след териториалната битка) ни бяха пуснали "Easter Egg" предстазващо появата на изолатора: дадоха реплика на Д-р Шанхай "Повече никога няма да се върнем на този плаж". Като цяло редовно си пускат такива скрити подсказки в монтажа (сигурен съм че е напълно умишлено). Човек само трябва да следи по-внимателно. Joy

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 09:50 от dido2k

# 1 017
Антонио да не е детенце, какво да го окуражава Павел ,той дошъл с напомпаните мускули и си се самоизлага, дано да му прозре,че си губи времето и парите и за нищо не му служи да се прави на мъжка кифла. А дано, ама надали, като се има предвид коя му е роднина 😜

# 1 018
Ами можеше поне като беше на прага на понтона, не да казва "иии показва бедро Антонио", а "пробвай отстрани, ако течението те дърпа назад, пробвай от различно място да се качиш, отзад, отстрани...".  Аз се поставям на негово място, сигурно също няма да мога да кача понтона и някакъв да ми се подиграва пред зрителите и да ме засрамва, е меко казано тъпо. И то непрекъснато, едно след друго ги ковеше. Според мен, прекали Павката. "Да поседнем, да починем, кафенце искаш ли? Водичка"? Кому беше нужно това?

# 1 019
Един от най-забавните епизоди за всички сезони на ИВ Joy Joy Sweat Smile

Недялко, обтегнат под стълбата, докато Кристиан пък си седи на един варел - Аз - дебел, той - крампирал. Голяма битка става. Ох Joy

Кога Кристиан е седял на варел?
Той не се спря.
Иначе аз започвам да се чудя дали всичкото това вчерашното не бешепостановка. Просто театър с пишман-актьори.

Моя грешка - Антонио. Поправих поста си, мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт