💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 49 959
  • 1 081
  •   3
Отговори
# 975
  • София
Баси куцият каст днес за последното място! Голям смях с кашкаваления бодибилдър. Недялко има чувство за хумор и самоирония:
"Аз - дебел, той - крампирал". Joy Харесва ми, въпреки че на блатото няма да го виждаме и слушаме особено, а и едва ли ще успее да издрапа оттам. Но поне ще се фитне малко, ако не друго.
Павката е неудържим днес, много ми харесва!

# 976
  • Брюксел / София
Леле, Антонио е най-нелепият играч за седем сезона . Няма толкова измислен “герой”.
Кристиян ми изглежда симпатяга и от мъжете е моят избор за победител.
Не следя сезона тази година, но от това, което ми е попадало оттук оттам досега нямах фаворит освен може би Лъчо, ама той е контузен, така че ще  
 стискам палци на Кристиян нищо, че с плуването е зле.
Но Антонио, ах, Антонио с глас се смях на “ухажването” му с понтона и коментарите на Павката Simple Smile

# 977
Ха, хубава работа! С други очи ще гледам вече на "Сделка или не", "Семейни войни", "Съдебен спор" и т.н. по Нова. Явно там се крият бъдещите участници в Игри на волята.

# 978
Цялото племе на изолатора, ето това вече ще е брутално.

# 979
  • Пловдив
Имам чувството че тази пародия беше направена за да е сигурно че Кристиян ще влезе и то не през блатото.
Жена може и да не спечели, но явно искат да направят пенсионер победител. Нали 50 е новото 30.

Сериозно ли определяте човек на 50 години като пенсионер? При това той дори още не е навършил 50 – в момента е на 49.

# 980
Алеко пак подскача в каручката.....Търтей. ама и племето си е виновно, че го дондуркат така. Големия пъзелист.

# 981
  • Stockholm
Еха, в следващия епизод инвазия на глигани в блатото Joy Сега Краварката трябва да си покаже знанията Joy

# 982
Не може ли да им дадат ножове и да ги направят на пържолки 😋

# 983
  • София
Добре какъв е този изолатор за цяло племе? Ще сменят дивия плаж с Г-н изолатор ли?
Въпросът е дали ще гледаме битки между три племена, защото ако останат само две да се закриват. То най-яките битки са между три племена.
Или ще върнат победителите от блатото.
Значи ако просто сменяват плажа с изолатора, но това племе да е в играта всяка седмица съм Ок. Въпросът е в тази първа фаза да си останат три равноправни племена.

# 984
  • София
diavolo, просто последниото племе на териториалната битка отива в изолатора вместо на плажа. Всичко друго си е същото

# 985
Гледам със закъснение - по-трагична кастинг битка не съм виждала 😂

# 986
Имам чувството че тази пародия беше направена за да е сигурно че Кристиян ще влезе и то не през блатото.
Жена може и да не спечели, но явно искат да направят пенсионер победител. Нали 50 е новото 30.

Сериозно ли определяте човек на 50 години като пенсионер? При това той дори още не е навършил 50 – в момента е на 49.

Ами покажете ми един активен професионален спортист на 49 години.
Никой не може да ме убеди че човек, наближаващ 50 може да е физически по добре от 30 годишен. Говоря за еднакво занимаващи се със спорт.
Не оспорвам че човека изглежда добре за годините си, във форма е и тн. Но не искам да гледам финал между 50 годишни хора.

# 987
  • София
Не може ли да им дадат ножове и да ги направят на пържолки 😋
Мезето им идва на крака 😁

# 988
Изглежда, че блатните ще ги преместят на плажа заради глиганите. Може зелените да са се разбучали, че им нарушават територията (т.е да не отидат за пържоли ахаха). А падналите в понеделник отиват всички при г-н изолатор. Ще е много забавно да се види цяло племе в изолатора InnocentSatisfiedSatisfied

А и продукцията много удобно ще се оправдае, че в сезон 7 ВСИЧКО Е РАЗЛИЧНО Simple Smile

# 989
Явно са се свършили кандидатите щом опряха до тези. Още едно гърло за блатните ако случайно хванат отново златната рибка. И кой (според промото) ще лекува лечителите?

Общи условия

Активация на акаунт