💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 25 144
  • 556
  •   25
Отговори
# 525
Продукцията да се усеща навреме, че такъв нешлифован диамант не трябва да се губи. Може да е в по-задните редици, но блести повече от тези отпред.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 01:17 от Chapka

# 526
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Яд ме е,че Йоана не се класира. Според мен наистина това беше момента "сега или никога" и тя го изпусна.За малко.
Нямам НИКАКВИ симпатии към тези,които влизат на по-късен етап от играта,нахранени и наспани. Отиват на блатото с голямо предимство и после излизат като тази Гизем.Не мога да й гледам мутрата,честно..

И сега, реално от дивана, в ИВ без да се мъчи особено ще изпрати един зелен в блатото,зелен който се бие от ден първи. Срамота!!
Аз си мисля,че по турска линия, Пекин, Гизем и Карина ще се надушат и всички други ще са аут малко по малко.Да видим дали съм права!

# 527
Защо Пекин и Карина да се надушват с Гизем и каква турска линия? Нещо съм изпуснала.. Simple Smile

# 528
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пекин е туркиня/помакиня. Гизем е ясна.
Карина ми прилича на туркиня,но за нея не съм сигурна.

# 529
  • някъде другаде
И мен ме е яд за Йоана. Тя е на блатото вече 3 седмици , а Гизем само от 3 дни. Сега беше момента да влезне в играта.

# 530
Пекин е туркиня/помакиня. Гизем е ясна.
Карина ми прилича на туркиня,но за нея не съм сигурна.
Не е ли рускиня Пекин? Катрин Алексеева Арютова /каквато всъщност е фамилията й по баща/ ми звучи като руско име.

# 531
Арютян -  арменско име
Така че, дофторката по скоро е от арменски произход.
Адски антипатична ми е Гизем, момата още от битката за влизане- изглежда на нагла, лигла, малки свински очички и подла душица.

Жалко за Йоана , но кой казва че живота е справедлив?!

# 532
Да оценим и този епизод където за втори път в сезона имаше игри.

епизод 16

Ако не става с клик на картинката, явно с ръчно копи-пейст в нов таб/прозорец става (линка най-отдолу).

ето го линка за ръчно копиране, ако кликът продължава да не работи.

https://www.surveymonkey.com/r/3TCLNDL

# 533
Аз пък Гизем много я харесвам. Осъзнавам, че е защото съм си изградила предварително мнение за нея от ИГ. Очаквах точно тя да даде отпор на Йоана. Да, факт, не е честно, че едни са гладували с дни, а други влизат свежи, но Гизем по никакъв начин не е виновна за това. Много сладко ми стана, като каза, че победата ѝ е за брат ѝ.

# 534
# 535
Доктор ветка:
 - Със него сме по-близки, защото го усещам по-близък!

Иван:
- Лъчо много го харесвам, от ден 1 спим заедно!

Деси за Наталия:
- Тя е много жилава пъргава и бърза и е малко така ... луда.

Тянко:  - Aз обичам да бягам.
Влиза Калин и го надбягва.

# 536
Доста забава имаше в първата част на вчерашния епизод. Такива бисери...Благодаря на Soney, че ги припомни. По принцип не харесвам този вид игри,  много ми е хамалско и грубо, но сините успяха да ме развеселят. Ето, че можело да не е само с груба сила постигната победата. В племето на Докторите тепърва ще се развихрят страстите. Решението на Гизем-чето ще разбута и двата кошера там.

# 537
Честно казано почна да ми писва от това вкарване на хора от блатото и пращането на хора от племената на блатото. За мен това е съвсем излишен елемент и няма нужда от него. Пращайки хора на блатото буквално ги обричат на мизерия и отпадане от игрите. Предпочитам да запълват племената с хора от блатото, но на елиминации да си тръгват по двама например, че да им излезе сметката накрая. И без това в момента на седмица са номинирани по 6 човека..

# 538
Някой явно обикалят за известност и пари по предаванията

# 539
И аз не понасям Гизем. Много надута и неприятна. Точно за зелените си е иначе. Там само интриги и задкулисни игри. Със сигурност цялото им племе ми е най-антипатично. А май по традиция вече, сините са ми фаворити.

Общи условия

Активация на акаунт