💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 22 742
  • 531
  •   35
Отговори
# 510
Ей сега ако прати доктора ще е ...
Ако иска да е на номинации … а дано ама надали

# 511
Жалко за Йоанчето ,но нахранената победи.

# 512
  • София
След тазвечершния ми "гастрол" на екрана на Игрите - да не забравя да поздравя едни в червени дрешки: не знам какво ви е пишело в договорите, не знам и какви кастинг и битки за бъдещо участие сте спечелили - ама ей на, стойте си в тресавището, Победители по име, за угод на Продукцията. Шараните там не са във водата, вие сте.

# 513
  • София
Познах каква битка ще им дадат, когато стана ясно, че Шопа ще е с две жени. А и тази игра си е класика за формата. Има я още от сезон 3 насам. И винаги са я давали на капитански битки.
Прогнозата ми е за победа на Ръждавичка.

Гизем най-вероятно ще играе с жените. Така че ще прати на блатото Дино най-вероятно. Но не знам, не знам, всичко може да стане.

# 514
"Нахранените" блатни ,защо им дават право да знаят кой ще е на битка, като са почнали с тези игри на късмета, нека сами да се оправят. Мирослав досега не е допринесъл с нищо за жълтите. Гизмо ми се струва,освен ако не изпрати Десито, не ми се струва да блесне с нещо.

# 515
Всички новодошли ме дразнят.Само Траян за сега  ми е ок ,но има време и това да се промени😁

# 516
  • София
Гизем най-вероятно ще играе с жените. Така че ще прати на блатото Дино най-вероятно. Но не знам, не знам, всичко може да стане.
Няма да е той, защото после 5 седмици териториална битка няма как да вземат (кой ще ги сменя после по трасето).
Залагам All-In, че Пекин се познава и с Ги(Ес)Ем-а от някъде си (при някоя пишман треньорка) и ще я посъветва кого да избере. Така че май Краварката в ъгъла ще ходи да лекува жабите на блатото.

# 517
Ее, много ме е яд за Йоана, това беше нейната игра, едва ли ще има втори такъв шанс.Disappointed Relieved

Браво на феномените, какъв обрат, но под ръководсвото на стратег Ръждичка мачкат цяла седмица. Малко глупаво загуби първата битка с Николета, но после се реваншира и даде началото на обрата.Hands Muscle

Не разбирам защо всички  са ужасени от митичната зелена женска коалиция, такава просто няма, всяка е сама за себе си. Мъжката е далеч по-стройна... но строени  лицемерни мишоци, особено Дино много разочарова - Карина била най-слабата а Деса най-силната и не получи нито глас. Хайде, разбирам да се каже цялата истина - че я смятат за слабо звено и да я привлекат е глупаво и трудно, но поне да се бяха измъкнали с нещо по-витиевато - стратегия, коалиционно решение... А те - най-абсурдната аргументация. Докторът и той с неговите вечни стратегии и психологически операции... Браво на Пекин,тя  вече ми е най-симпатична от целия лазарет

# 518
Бушонът Моника липсва и се получават странни номинации...
Направо тъпи номинации. Изобщо някой от тези толкова големи "стратези" усети ли се, че можеха да жулнат по 3 гласа на 5 човека, и накрая Д-р ХонгКонг да спаси и себе си и Карина?

Видя ли разликата между теорията и практиката?

# 519
Няма да е той, защото после 5 седмици териториална битка няма как да вземат (кой ще ги сменя после по трасето).
Залагам All-In, че Пекин се познава и с Ги(Ес)Ем-а от някъде си (при някоя пишман треньорка) и ще я посъветва кого да избере. Така че май Краварката в ъгъла ще ходи да лекува жабите на блатото.
И защо Пекин ще праща най-близкият си съюзник?

# 520
Най-вероятно Ванката ще натирят

# 521
  • София
Джи(Ес)Ем-а че е пълно хахо е ясно, както и че всичките зелени са стратези но от Тему, ама не виждам как ще я оставят да им изкорми племето, като махне 1 от двамата неноминирани мъже: та цялото племе става брашнян чувал на битките (самата продукция няма да го допусне това). От друга страна, на първо място лоялността на излизащия от блатото е към останалите клетници там, особено пък жена да им прати силен мъж на нейното място (ще излезе най-големия злодей). Така че разсъжденията водят към една от двете оставащи жени. И напоследък се виждат пропуквания между тези две най-близки съюзнички, така че ако Д-р Шанхай е водеща във вземането на решение, то Краварката ще бъде жертвана. Ако обаче Доктора някак успее да омае новата, може и Карина да изгори. Утре ще видим.

# 522
Браво на Пекин. Карина много се изложи. Не , че не е права , но не е нейна работа . Неприятна ми стана и страхлива. Скочи срещу коалиционните си дружки веднага щом задуха.
Калинка Малинката радост за очото Heart
Шопа и на мен започна да ми харесва , също и Ръждавичка ми се реабилитирва.

# 523
Браво на Пекин. Карина много се изложи. Не , че не е права , но не е нейна работа . Неприятна ми стана и страхлива. Скочи срещу коалиционните си дружки веднага щом задуха.
Калинка Малинката радост за очото Heart
Шопа и на мен започна да ми харесва , също и Ръждавичка ми се реабилитирва.
Калинчо, че е радост - радост е, но получава мижаво ефирно време. Очевидно продукцията както в случая с Гого, още не се е усетила с какъв екземпляр се е сдобила.

Мисля, че мома Гюзел ще изпрати Карина. Освен ако не са тренирали при Мишето заедно, разбира се.

# 524
Ами на Калинчо силата не е в словото, повече ефирно време само ще помрачи светлия му образ съграден от външния му вид и представянето на терен където си е машина момчето.

Раздвоен съм за зелените. Хем искам да пратят Деса-поетеса да лекува жабите, хем изобщо не симпатизирам на целия им отбор и оставането и' е най-добра предпоставка за по-натъшните им провали на терен и раздори помежду им Thinking

Общи условия

Активация на акаунт