💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 28 324
  • 678
  •   127
Отговори
# 540
  • Bayern
Някой явно обикалят за известност и пари по предаванията

Има си такива серийни участници ...
Ми то от 90% от предишни участници в игрите, след това няма оттърване от техните лица, във всички възможни риалити формати са ...  Сякаш няма други хора в  БГ

# 541
  • тук, на мястото си
Защо трябва да пращат човек от зелените към блатото. Гизем влиза на мястото на Моника, която се контузи.

# 542
  • София
За мястото на Моника ще спретнат една кастинг битка, колко му е. И за Теодора.
Вече съвсем не мога да им разбера сметките докога и колко хора ще влизат/излизат. Rolling Eyes

И аз се дразня от тези постоянни размествания, особено някакви нови лица да влизат едва ли не до втора фаза.
Когато на Мастагарков предложиха да премине в друго племе, беше уместно и в тон с драмите. Но през ден такова джуркане, ми не.

# 543
защото ако не слагат нови фигуранти и не правят схеми, никой няма да им гледа предаването...!!!
Продукцията е стара к***а в нов бардак!

# 544
  • Be realistic - plan for a miracle.
Някакси знаех, че Гизем ще влезе - някакси прави смисъл да им се натресе дразнител с гигантско его. Вселенска логика някаква си е.

# 545
Аз сега гледам съвета. Тази пък Карина е колкото грозноватичка, три пъти по-неприятна. Бляк!
Ама Пекин сама си е виновна, с тая тъпа женска коалиция, която всеки сезон ни пробутват и от която няма никакъв смисъл.

# 546
  • Дубай
Аз сега гледам съвета. Тази пък Карина е колкото грозноватичка, три пъти по-неприятна. Бляк!
Ама Пекин сама си е виновна, с тая тъпа женска коалиция, която всеки сезон ни пробутват и от която няма никакъв смисъл.
В интерес на истината тя е най - хубавичка точно при зелените...

# 547
Искаш да кажеш най-малко грозна Joy

# 548
  • София
(Сони, и в момента линкът се отваря само с ръчно копиране, просто да знаеш.) Снощи гледах - гласувах. Вероятно довечера няма да е тъй.

По повод "серийните участници":
Продукционери от всички шоа - обединявайте се! Поне по телевизия-майка. Още за пролетта на догодина обявете сборно мегашоу "Звезди на звездите (теле зрителите ви обичат)".
Поне 2/3-ти от участниците във вече традиционните продукции са едни и същи. Играят, класират се някъде си по трасетата. Взимате към края на пролетта от тях поне по 1/3-та и ги договорирате за Шоуто на Шоата. Там комбинирате напосоки задания, от които да не подпалят терена или да не останат трайни инвалиди.
Скрит текст:
(Например:
- Готвят върху газов котлон, поставен върху варел с бензин. Ястието е "жабешки бутчета в джанков сос".
- Друго продукционно мародерство (пардон - задание) е преминаване по халка над басейн с плуващи гладни мераклии/йки от Ергеня; когато минава мъж - отдолу плуват само търсещи любовта създания от ж.пол и когато минават жени - отдолу са само ергени. Тия от басейна са държани 2 седмици само на коктейли и алкохол. Тяхната задача е да се разправят по логичен начин с паднал висящ мега-играч. Трасето с халката е: халката се захапва със зъби на ок.2,5 м над водата. В едната ръка се държи цвъртящ тиган с яйца на очи - а в другата сифон с готварски хелий (при падане те могат да им помогнат да оцелеят сред гладните долу).
- Със завързани очи копаят дупка в пясък (все пак, по-къса от тунел до генералния офис на Али Експрес), вадят от там карта и отиват на подредено трасе в мебелен МОЛ - сектор "Обзавеждане на домашен фитнес". Тичат и употребяват целево/прескачат препятствията; след успешен прескок трябва да познаят колко тежи уредът, иначе се връщат. На финала на заданието застават пред жури от Един за друг и трябва да познаят до 3 опита колко е сборът от годините на гледащите на живо зрители. Отговор "Кой да знае?" - не важи.
- Елементът от "Бягство към победата" пък е намиране на бензиностанция, откъдето да се пренесе храна до друго картографирано блато.)
Нещо такова. Ще си го дооформите, докато чашите с питиетата ви се стоплят върху хартиите от подписани договори в офиса.
Накрая от двете мега продукции се взимат двамата победители и се пращат на репешаж в Стани богат. Извънредно издание - предават и двете национални ТВ. Зрителите вдигат рейтинг до небесата (въпреки което - поотделно Нова и биТивито на следващия ден постват различни измерения). Двамата титани мега-пишман победители отгатват общо 4 от първите 5 въпроса в "играта на знанието". Печели Ники Кънчев. Закриват СБ заради чутовния провал.
Пускат рекламите. Ок. 10-15 мин., не повече. Между бири, кремове, добавки и превръзки, заедно с храни от Кау---нда - наблегнато е, че от цените получаваш или натягане, или разЛабване и - съответните помощни средства..., в новата реклама техноверига предлага умен телевизор, в който - ако си избереш твое любимо ТВ шоО - каквото и да цъкаш с дистанционното, на екран остава само то.

# 549
Догодина да вкарат някой от  Съдебен спор Grinning

# 550
Моника да я сочат за слабото звено на отбора след като отпадна беше смешно. Мисля, че беше топ 2 сред жените на лечителите. И сега някакси от женската и мъжката коалиции стана нещо мешено. Иван при жените, Десислава при Лъчезар и щяла да търпи Карина в името на коалицията - давам им 2 седмици преди да гласуват една за друга.

Александра без да иска доведе до точка за отбора като бутна Николета да се изправи срещу Ръждавичка. И после някакси обърнаха стратегията на изборите и всичко им се съсипа.

Гизем е добре дошла при лечителите в името на драма. Битката за его става тристранна между Петров, Пекин и Гизем.

# 551
Д-р Пекин съжалявам, че ще го кажа, но има доста селско излъчванеза всичките си претенции. С тази обеца в носа съвсем. Д-р Петров поне има по-интелигентен и културен вид.

# 552
Ръждавичка за избора на Калин - 13.09.2025: "Като го гледам как полива ледовете отгоре, изобщо не е преценил" /голям смях/

# 553
И аз исках да влезе Йоана, ама трябва да гледаме Гизето.

Може и да е готин човек, но някакси влиза рязко и си личи, че е с голямо самочувствие и обича да й се чува гласа. Ще видим, може и да ме опровергае, но пък за зелените е екстра, ако не се сдуши с жените ще гледаме скандали с Краварката и Пейкина ( по Дино).

Моника, заедно с Карина бяха топ 2 за мен силни жени при зелените, Пейкин не винаги е постоянна, иначе и тя се справя добре, но Десислава е котва, ама нагла котва с навирен и канско самочувствие.
Снощи говори за реномето си, а такива гладно думи избълва срещу Кари, че и да е го е имала, вече го срина.
Че не беше работа на учителката да им слага етикет на отношенията с Лъчо - не беше, ама и Деси, ако не беше наистина хлътнала, нямаше да се разпени така и да влиза в обяснителен режим.
И Пейкин вече не я понася, ама я търпи заради коалицията.

Манчев и той мрънка,приятелка имал, бла-бла. Ами, моят мъж, ако е така близък с някоя жена, набързо ще му свия сърмите и да си ходи при нея.

Браво на сините, стегнаха и успяха. Наталия се би като тигърче, уж не може да се сбори с някого, само ни хвърля прах в очите 😂
Ръждавичка и тя беше супер, Лапи и Калин традиционно топ, Чикагото също, а пък Алекс излезе много кекав.
Браво и на Троян и на Горди, макар нейните противниците да си бяха по-слаби.

Жълтите добре тръгнаха, отново адмирации за Ивайло за комбинативно мислене и ловкост на терен, Шопа е ясен, Александра ме изкефи, че показа зъби и хъс и малко не й достигна ( вкара и комичен елемент с тюхкането си ), Николета и тя се заяви като силен играч.

Готин епизод беше, като изключим битката на блатните, но тя си е емблатимна, явно, за формат и в другите държави, просто на мен не ми е приятно да гледам как се деформират стъпала.

И в промото пак показаха кои жълти са номинирани, имам чувството че нарочно го правят вече.

# 554
Егати изводите за Гизем от 10 минути екранно време. Мен пък ме кефи поведението ѝ и ми е симпатична.

Не разбирам защо Моника и Теодора не са в игрите, навремето Евгения Джаферович я дундуркаха половин сезон и никой не смееше да я номинира, защото била много тежко контузена.

Продукцията бързо да връщат пъзелите за третокласници, че Алекс ще се претрепе по тия трасета и битки, много са тежки за лъскавото му теме.

Общи условия

Активация на акаунт