💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 36 917
  • 853
  •   16
Отговори
# 840
Питам се някои въпроси, на които все още не мога да намеря отговор. Защо допускат да участват хора, които не могат да плуват - Тянко, Александра и сигурно има и други? Защо допускат хора, които не са готови физически, психически и емоционално за тези игри? Как така по време на елиминационна битка първият ходи да помага на един от другите двама играчи? И да, осъзнавам, че ако на Александра не й бе помогнато и Тянко, ако не беше поискал наказание, то сигурно доста дълго щеше да продължи самата битка.
И макар с лекото побутване от страна на продукцията, Александра спечели, което искрено ме зарадва, защото през цялата битка видях да се бори и да не се предава. Надявам се да се получи коалицията между Ивайло и Александра. А ходът от тяхна страна да скрият от племето, че и Александра има 50 гроша, ще бъде скоро разобличен от продукцията и ми интересно какви ще са реакциите на племето спрямо тази информация, която двамата са запазили в тайна.
Стана ми гадно, че Йордан си тръгна от блатото. Следващият, който очаквам да си тръгне от блатото е Димитър.
И каква изненада? Кастинг битката за влизане е същата като елиминационната битка като от 100 км е ясно кой ще спечели.

# 841
  • тук, на мястото си
Сценарият на битката беше тропосан с бели конци, но се радвам на изхода. То и без това от цялото жълто племе харесвам само Ивайло. Накрая си дойдохме на думата - последните двама оригинални жълти.

# 842
Забелязахте ли след битката Александра какви снежно, искрящо бели презрамки на сутиена показа? Как става тази работа след толкова време търкаляне по пясъка без баня и прочее? А и зъбите им не изглеждат немити със седмици.

# 843
Александра оставиха за другар на Ивайло. Няма лошо.
По-лошото е, че Йордан си замина, сготвен от продукцията с помощта на коколатата жабарка. Още миналата година не я харесах. Надявам се да не успее да влезе в племена.
Следващият ще в Димитър или Томи.
А тоз Мирослав е живата скръб. Но, нахален и пресметлив.
Успех на сините в понеделник.

# 844
  • Буркина Фасо
Забелязахте ли след битката Александра какви снежно, искрящо бели презрамки на сутиена показа? Как става тази работа след толкова време търкаляне по пясъка без баня и прочее? А и зъбите им не изглеждат немити със седмици.
забелязахме Grinning  и го писах .
когато тръгнаха за битката тя беше с 2 сутиена, а пристигна на терен с един.  по пътя се е разсъблякла за да ѝ олекне.

# 845
Ивайло да ми се хвали двайсе пъти, че е спечелил битката, е малко смешно в предвид "опонентите" Simple Smile

Александра мина метър, защото яко я подпряха, но на мен лично ми допада така, защото тоз ПР "експерта" много противен като цяло ми дойде, а и постоянно лицемерие, яко върти очички, ослушва се като обран евреин.. и най-най-вероятно целта му беше да завърже някаква работа за отвън..

Като цяло нищо интересно в епизода.
Но пък видях, че дявола се е усъмнил за таблети.. и проведох специално разследване по случая ахахаха Спокойно, не са таблети, листа хартия са си

# 846
Относно помощта на Ивайло за Александра - всъщност той не й помага. Тя изтърпява наказание за изкачването на варела от рова, съответно няма да го вади от там, но след това трябва още да го бута и качва на другото препятствие. Без самия варел няма как да продължи, така че продукцията просто използва Ивайло.

# 847
  • Sofia
Ивайло влезе в ролята на хамал делукс! Добре, че не го накараха да вади и шамандурата Тянко от водата. Колко му е, щом може да размята варелите, един Тянко ли ще му се опъне?! Доволна съм, че мазния ветропоказател си тръгна. Време му беше, даже прекалено много се задържа.
Допълвам се: Следващата трябва да е ветеринарката, изключително дразнеща простакеса, с каруцарски изказ и самочувствие във висините. След нея е ред на гологлавия син  "стратег".

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:29 от Crystal_Noir

# 848
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Червените - очаквах Йордан или Димитър да бъдат изгонени. Избраха Йордан. Няма изненади.

Битката - Тянко щеше да си я спечели ако не му бяха дали 100 минуси в полза на Александра.
Жилетка, забавен старт, никой да му помага на предпятствия дори да вика за него.
На Александра й беше по-лесно,но и Тянко прашката се обърка на първия оборот като не започна с най-тежкият варел.

Хайде, нека сега видим Александра+Ивайло как ще се справят в племето. Ще има и ново мъжко попълнение,следователно те могат да станат трио опозиция (макар,че на новия защо му е да върви срещу мнозинството..)
Ще гледаме.

# 849
Всъщност оставиха Александра за да е глас на Ивайло . Това е побутване за него, не за нея. нея за къде да я бутат, на финал ли ще стигне , награда ли ще вземе. Ще вкарат още някой и ще гледаме обръщанка . ПРОДУКЦИЯТА , защо ми изпържихте Данчо , ентусиазиран човек с хъс . Наистина нямам за кого да викам вече този сезон. Калинакакта сладур, фурия, но ужасно безхарактерен. Много го харесвам, но не е герой , който ще помня

# 850
  • Sofia
Ако Тянко беше започнал с най-тежкия варел нямаше да стигне до втория, камо ли до третия. И той прекрасно го знаеше, може да е всякакъв, но се е научил как да си спасява трибуквието.

# 851
  • София
Даам, съмненията ми се оказаха верни. Идвам с гореща (но отдавна предизвестена) новина.
Ковчежетата са екрани с дистанционно управление. Т.е. всичко е измама от страна на продукцията. Те еднолично решават какво ще се пада. Никакъв късмет няма тук.
Туджаров го каза в днешния Надкаст лайф, който преди малко изгледах. Той самият е бил сигурен в това си твърдение, но днес официално го потвърди след проведено разследване. Също така каза, че няколко участници са се свързали с него и са му казали същото. Екрани.

Браво продукцията! ''Велики'' сте!

Жалко за Йордан. Отиде си един от участниците на които стисках палци.
Сготвиха го от продукцията още в началото на сезона, явно не се е държал уважително. Не знам. Но само за него нямаше 50 гроша за 2 място на елиминационна битка, а директен път към блатото. Което е показателно.

Пълна пародия беше тази елиминационна битка! Визирам борбата за второто място. Директивата беше Тянко у дома на всяка цена. Защо? Ами за да се помогне на Ивайло и така да има някакъв сблъсък в племето. Това е целта на продукцията във всяко едно племе.
Отложеният старт на Тянко от понтона беше истинска гавра с феърплея.
Но просто Тянко трябваше да загуби. Той 60 кг. кожа и кости, те му слагат 15 кила жилетка. Смех.
Александра само първият път мина допълнителното препятствие както трябва. След това само на крака и ръце. Мишената и с 1 метър по-близо. За капак и онази помощ от Ивайло с изкарването на варела от рова.
На Тянко 5 мин. наказание. На Александра 2 мин. наказание.

Не виждам Ивайло и Александра как ще обърнат ситуацията в племето.
Шопа и Миро са много силно дуо. Момичетата могат да говорят много неща, но съм убеден, че когато се опре до дела, винаги ще застанат зад Шопа, защото усещат, който е най-добрия в племето.
Шопа специално съм убеден, че ще победи Ивайло ако двамата отидат на тежка битка един на един.

Александър се чуди какви налудничави неща да измисли ама момчетата изобщо не го отразяват. По-скоро го търпят.
Аз виждам две коалиции по симпатии. Ръждавичка е с Гордиенко. Лапунов, Калин и Чикагото също са заедно. Но това тяхното дори не е коалиция. Калин няколко пъти беше номиниран от Лапунов, май и от Чикагото веднъж.
Реално не е имало някакви наговаряния и скандали, освен когато се караха с Наталия.
Наталия и Траян са ми свободни електрони. Траян дори не го дават. Все едно е призрак този човек.
Лапунов го виждам хлътнал по Ръждавичка.
Но като цяло Феномените са едно спокойно и сплотено племе.

Гизем няма да играе с момчетата. Това също се изясни. Причината уж е Д-р Петров. Тя нещо хич не го харесва. Не знам. Чудя се дали са приятелки с Карина. Едва ли. Това че са тренирали заедно не ги прави приятели. Но тя нещо се дразни от доктора, усетила го е, че той не я харесва и така. Останалото е лесен бонус. 4:3 са в племето, така че при съвет конфигурацията е ясна. Двама от коалицията на Д-р Петров и един от коалицията на Д-р Пекин.

# 852
  • София
Браво и на тукашните детективи, които разкриха екраните..
Това признание на Туджаров, на този все още ранен етап от играта е много скандално...може да си навлече проблеми..

# 853
Къде точно да и го поставя, за да и го наместя точно. 😂                      

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 01:27 от Pasha Belcheva 746585

Общи условия

Активация на акаунт