💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 922
  • 1 011
  •   26
Отговори
# 825
Тия бодибилдъри много крампират бе.

# 826
  • София
Жалко за Данчо, така безславно го изпързаляха. Той се държа на ниво, положително.

От утрешните мъжаги смятам, че оранжевите гащи ще спечели. Младото момче вероятно ще цопне на блатото, а бодибилдърът, обичайно, крампира.

# 827
  • Варна
Тия бодибилдъъри все издишат в тия игри

# 828
  • Буркина Фасо
Не беше много честно, но и 5 минути да ѝ бяха дали, Тянко нямаше да избута варела по естакадата
за да изравнят помощите трябваше Ивайло да му избута и неговия варел.

# 829
Голяма гавра- пак кастинг с очеизваден победител . 105 кг момче отива на дебелариум на блатото.

# 830
  • София
Не мога да харесам Александра, въпреки днешната й победа. Татянко беше със същото телосложение и кг, но с 15кг. жилетка. Ако имаше вариант и двамата да отпаднат, щях да съм много доволна..

# 831
Мисля, че изолатора го пускаха в експлоатация,след като слеят племената..
Или пък още този Понеделник Stuck Out Tongue Winking Eye
Дидко я намигни с лявото око ако знаеш нещо да спя спокойно

# 832
  • София
Дидко я намигни с лявото око ако знаеш нещо да спя спокойно
Много зависи какво точно искаш да знаеш Blush

# 833
Ами погълна го блатото Данчо. Имаше потенциал, добро момче изглеждаше, предпочитах Димитър или ветеринарката (но тя предполагам е имунизирана)

Тия новите бодибилдъри по-добре едно сумо да им бяха спретнали

# 834
  • Буркина Фасо
Не мога да харесам Александра, въпреки днешната й победа. Татянко беше със същото телосложение и кг, но с 15кг. жилетка. Ако имаше вариант и двамата да отпаднат, щях да съм много доволна..
силиконката казва, че е 45 кила, а варелите са 30.  т.е. тя е по-тежка от тях + помощ да ѝ избутат последната двойка варели.
таТянка  е 60 кила, а варелите 90. т.е. той трябва да бута тежест по-голяма от неговото тегло + една 15 кг жилетка.
битка, подготвена той да я загуби, а тя да спечели.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:21 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 835
  • София
Да, нещо такова беше..

# 836
силиконката казва, че е 45 кила, а варелите са 30.  т.е. тя е по-тежка от тях + помощ да ѝ избутат последната двойка варели.
таТянка  е 60 кила, а варелите 90. т.е. той трябва да бута тежест по-голяма от неговото тегло + една 15 кг жилетка.
битка, подготвена той да я загуби, а тя да спечели.

точно това се получи.

# 837
А жълтите ги подсилват с още един мъж и резиденцията ги очаква в понеделник.

# 838
Смешна битка, но се радвам, че Александра се спаси. Поне за 1-2 седмици Иво и Алекс могат да създадат проблеми на завоевателите на завоевателите.

# 839
Изобщо не е прецакан Тянко, даже много го подпряха! Голям мазньоч е тази върти опашка, ако не беше поискал наказанието още щеше да дави в морето. Не 5, 35 минути нямаше да му стигнат да издрапа от водата. Голям герой - от Али Експрес!

Aбсолютно. Не само спести тройно повече време, а и почиваше докато чака.
И допусна тактическа грешка, че не започна с най-тежкия варел.
А Кифлата днес ми се издигна в очите.

Общи условия

Активация на акаунт