💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 45 394
  • 1 041
  •   25
Отговори
# 780
  • Буркина Фасо
"Ивайло ще извади варела вместо теб" Grinning
егати и наказанието

# 781
Емиии не е честно.На единият 5 м наказание,на другият 2 и даже да и извадят варела

# 782
  • София-Младост
Аз пак си гледам със закъснение, но умирам от смях, сякаш някаква пародия на Игри на волята гледам. Но това е битка. Точка.

# 783
  • Варна
Ще падна! Подпряха първо единия, подпряха после и другия

# 784
Радвам се, че Тянко отпадна. Честно, нечестно, все ми е тая Simple Smile

# 785
Голям ден за Ивайло. Сто гроша и съюзник.

Тъкмо ММ гледаше Александра какви ги вика по трасето и коментира как не сме я оценили, и се изненадахме приятно. 😀 много ме забавлява днес.

Павел: Сега или никога?
Александра: НИКОГА!!!

# 786
Защо да не е честно? Другите се мориха да плуват, той си чака на брега 5 минути. Ако не беше искал наказание, нямаше и на нея да дадат. Браво, Алекс! Изненада ме приятно.

# 787
Аз пак си гледам със закъснение, но умирам от смях, сякаш някаква пародия на Игри на волята гледам. Но това е битка. Точка.
Целият сезон е пародия, но аз вече му свикнах 😄😄😄

# 788
  • На Изток от Рая
Не беше много честно, но и 5 минути да ѝ бяха дали, Тянко нямаше да избута варела по естакадата

# 789
Оххх, нимоа! "Александра иска да и го изкарам и да и го наместя, както на нея и е удобно" Joy JoyJoy

# 790
  • Варна
Оххх, нимоа! "Александра иска да и го изкарам и да и го наместя, както на нея и е удобно" Joy JoyJoy
И аз се смях много 😂

# 791
Браво Алекс! Може би беше леко фаворизирана. но се бори и заслужаваше. Сега чакам да видя посърналото лице на шопа, а после да го напуснат двете момичета

# 792
Ех, този вятър е много променлив. Тянко не решава пъзела - нареждаме го, Тянко си тръгва - герой!

# 793
  • София
Много трудна битка за тези двамата хилави жълти.

Татянко и той се бори, но не успя..Мисля, че изобщо не му беше мястото в игрите..

# 794
  • В Града на Липите
Ще падна! Подпряха първо единия, подпряха после и другия
Ами хората гонят екранно време. Иначе трябваше два епизода да излъчват битката. Grinning
Бориха се мъжки и двамата в интерес на истината.

Общи условия

Активация на акаунт