💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 45 898
  • 1 045
  •   29
Отговори
# 795
Ивайло вече ми е доста симпатичен🙂

# 796
На актрисата гласчето. А на Мирослав?

# 797
Всичко е монтаж
 Кой харесваме и кой не

# 798
  • Be realistic - plan for a miracle.
Голям ден за Ивайло. Сто гроша и съюзник.

Тъкмо ММ гледаше Александра какви ги вика по трасето и коментира как не сме я оценили, и се изненадахме приятно. 😀 много ме забавлява днес.

Павел: Сега или никога?
Александра: НИКОГА!!!

По-добро беше:

ИВО: Тяя, като типична женаа, взе да ми обяснява къде да го сложа, как да й го наместя.

😁

# 799
  • София
Значи, Алекс кифлата взе да ми става симпатична Grinning . Искаше да си ходи първата седмица, а сега мрънка, охка, но стиска зъби и се бори. Ми браво на момичето! И е добре, че Ивайло си спечели съюзник.
За Тянко ми е жал някак.
Топ дразнител май ми се очертава Алекс - Интелектуалния.

П.п.Мирослав кога дойде, кога влезе толкова навътре в коалиции, брои пари, смята гласове...?

# 800
Аз нещо не разбрах - на Ивайло какво му се падна от ковчежетата? Глас срещу него или глас, който той да даде срещу някого?

# 801
Глас срещу него. Започва с минус 1 глас.

# 802
След този епизод започвам да викам за Ивайло и Александра Grinning

# 803
  • Варна
Аз нещо не разбрах - на Ивайло какво му се падна от ковчежетата? Глас срещу него или глас, който той да даде срещу някого?
Съвета започва с един служебен глас за него

# 804
Нещо се правят сметки без кръчмар, не се ли очаква да влезе 1 нов човек при зелените и 2ма при жълтите?

# 805
Трябва да гледам на повторение, но ми се стори, че когато се върнаха от съвета, тянко ли беше или друг, представи така нещата, че на Ивайло му се паднал "допълнителен глас". Дали другите не останаха с впечатление, че е глас, с който той ще номинира.

# 806
  • Варна
Ивайло каза , че му се е паднал глас за него на съвета, а пък Николета остана с впечатление че има допълнителен глас

# 807
  • София
За съжаление този нов съюз не го виждам да устиска повече от една седмица, освен ако не се измъкнат от номинации жълтите. Или да има късмет Александра с ковчежетата. Защото вече го няма Тянко, а всички други са по-силни от нея, освен ако не редят чаши или нещо подобно

# 808
  • В Града на Липите
Ето заради такива обрати ги обичам тия Игри. Сценарии, манипулации, подбутвания… няма как без тях. Обаче си е голям кеф да видиш, как някой низгвернат и на дъното, се събира и започва да мисли, как да се измъкне и продължи напред.
Не харесвах нито Ивайло, нито Александра, а сега съм им направо фенка. Едва ли ще обърнат играта, но ще е интересно да ги наблюдаваме Simple Smile

# 809
Блатото май бързо ще го пресушат тази година, остават 5, никой не отива. Дори утре да влезе някой -двама влизат. трима излизат седмично

Общи условия

Активация на акаунт